reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@bazylia128 jakoś mi umknął Twój post. Bardzo dobrze robicie, że czekacie. Ja też bym czekała nawet jakby mi klinika dała możliwość transferu. Mam kolezanke w zakaźnym mswia w warszawie. Mowi, ze w ogole nie podają faktycznej liczby zgonów :( że tak naprawdę jest ich duzo duzo wiecej. A nie podają głownie tych, co nie mieli chorob wspolistniejących i zabił ich wirus. To jest przerażające :( dlatego czekajmy jak najdluzej, bo przynajmniej nasze maluchy są tam bezpieczne ❤
tak kochana dziekuje i wiem niestety ;( W szpitalach resortowych jest to mocno ukrywane i naciagane...My siedzimy w domku i mamy nowego trzeciego pieska bo ktos chcial sie jej pozbyc !!!! ale 19.04 musimy jechac do czestochowy na badania i troche sie boje ale bedziemy zabezpieczeni. Dziekuje bardzo za pamiec my sie szczegolnie stosujemy do kwarantanny. Z racji tego ze lukasz od zawsze pracuje w domku a ja jestem na L4 nie wychodzimy z domku praktycznie wcale a i zamrazarka pelna to nawet do sklepu nie chodzimy ;) Wczoraj ttylko Łukasz wyszedl na prezciwko do kwiaciarni i kupil mi i tesciowej przepiekne bratki i bede dzisiaj sadzic. To taki maly luksus w dzisiejszych czasach ale wspomagamy nasza kwiaciarke i postanowilismy mimo wszystko szczegolnie swietowac Wielkanoc ;) Bez wychodzenia z domku tez sie da ;) Wczoraj zapeklowalam szynke ;) Dzisiaj zrobie ciasteczka wielkanocne... Jestem bardzo zadowolona bo wracamy z kliniki... Moje jedyne dziecie przebadane i jest zdrowe a nawet znamy plec ;) Dogadalismy sie ;)

reklama
tak kochana dziekuje i wiem niestety ;( W szpitalach resortowych jest to mocno ukrywane i naciagane...My siedzimy w domku i mamy nowego trzeciego pieska bo ktos chcial sie jej pozbyc !!!! ale 19.04 musimy jechac do czestochowy na badania i troche sie boje ale bedziemy zabezpieczeni. Dziekuje bardzo za pamiec my sie szczegolnie stosujemy do kwarantanny. Z racji tego ze lukasz od zawsze pracuje w domku a ja jestem na L4 nie wychodzimy z domku praktycznie wcale a i zamrazarka pelna to nawet do sklepu nie chodzimy ;) Wczoraj ttylko Łukasz wyszedl na prezciwko do kwiaciarni i kupil mi i tesciowej przepiekne bratki i bede dzisiaj sadzic. To taki maly luksus w dzisiejszych czasach ale wspomagamy nasza kwiaciarke i postanowilismy mimo wszystko szczegolnie swietowac Wielkanoc ;) Bez wychodzenia z domku tez sie da ;) Wczoraj zapeklowalam szynke ;) Dzisiaj zrobie ciasteczka wielkanocne... Jestem bardzo zadowolona bo wracamy z kliniki... Moje jedyne dziecie przebadane i jest zdrowe a nawet znamy plec ;) Dogadalismy sie ;)
Super,ze się dogadaliscie i zarodek zdrowy. Napisz coś więcej. Wytlumaczyli co się stało? I nie mieliście badać przed samym transferem?

Płeć??? O matko cos niesamowitego [emoji3059]pochwalisz się? Czyli wszystko dobrze z maluchem? Do tego badania musieli go rozmrażać?

Płeć??? O matko cos niesamowitego [emoji3059]pochwalisz się? Czyli wszystko dobrze z maluchem? Do tego badania musieli go rozmrażać?
Nie chcialam wczesniej pisac ale Łukasz na mnie strasznie cisnal zeby jednak przebadac wczesniej i nie transferowac przed wynikiem bo sie bal zebym znowu nie przechodzila po raz enty poronienia... Za darmo nam go przebadali i wykluczyli wszelkie wady genetyczne... To plec zenska. Szalejemy z radosci ze jest zdrowe... Teraz badanaia immuno, histero albo laparo i dzialamy ❤ ❤ ❤ Daja nam 50% wiec to tez nie jest tak ze jak zdrowe to musi sie zaimplantowac. ALE dzisiaj mamy swieto ❤❤❤

Nie chcialam wczesniej pisac ale Łukasz na mnie strasznie cisnal zeby jednak przebadac wczesniej i nie transferowac przed wynikiem bo sie bal zebym znowu nie przechodzila po raz enty poronienia... Za darmo nam go przebadali i wykluczyli wszelkie wady genetyczne... To plec zenska. Szalejemy z radosci ze jest zdrowe... Teraz badanaia immuno, histero albo laparo i dzialamy ❤ ❤ ❤ Daja nam 50% wiec to tez nie jest tak ze jak zdrowe to musi sie zaimplantowac. ALE dzisiaj mamy swieto ❤❤❤
Matko, ale cudowne wiadomoci!!! ❤❤❤ oby jak najszybciej ta zaraza przeszla to obie bedziemy mogly zaczac dzialac! Ja dopiero od srody siedze w domu a juz fiksuje 🙆‍♀️ wstalam polamana dzisiaj, bo przeciez skoro wolne to mozna 2 razy dziennie trening jebnąć nie? 🤣 nie wiem po co ja stałam jak Bóg rozdawał rozum. Chyba po upór i upierdliwość 🤣

Dzień dobry Dziewczyny!!!
@sandra777.12 gratuluję pięknych widokow😍😍😍śliczna Dzidzia💓💓💓💓
@Artemida90, Kochana super,że z Maluchem wszystko oki👍😘😘😘😘
@Karmelove92 ✊✊✊✊zaciskam najmocniej jak się da😘
@klaudiaanita ...Kochana nawet nie jestem w stanie napisać jak bardzo, bardzo mi przykro 😞😞😞Jesteś bardzo silna Babeczką! Podziwiam! Wypłacz swoje i jak będzie możliwość Walcz dalej. Przytulam Cię bardzo mocno💓

Ja w końcu wolneee.
Ostro działaliśmy ten tydzień. Jestem zmęczona ale zadowolona. Cały czas obawiam się o zdrowie, ale pracować muszę. Codziennie powtarzam sobie, że to dla Malucha💓💓💓którego mam nadzieję doczekać 🙏🙏🙏

@fredka84 co Cię tak mało??????
@Aaaanna ,nie miałam nigdy luteiny pod język, więc nie wiem jak się męczysz, ale ja bym nic nie odstawiała. Może zamień na crinone żel lub dowcipna luteine albo prolutex?
Ja jak @Netiaskitchen progesteronowy Wariat, może dlatego, że u mnie, mimo sporych dawek początkowych, on zawsze jest nisko😑😑😑Więc żrę ile się da🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️i do tego jeszcze się kłuję. A ostatnio myślę nad tym żelem, bo chyba tylko tego nie mam na zapasie😁😁😁🙈🙈🙈
Miłego dzionka Kochane dla Was wszystkich. Pogoda piękna. Chyba dzisiaj Balkoning będę uprawiać 😜😜😜

reklama
Aaaaaaaaaaaaa córcia !!! No to Wasze marzenie 😘 oby się wszystko udało 😊

Do góry