reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie dzwoniło APC, wizytę z 6.04 mi odwołali (pewnie dlatego, ze umawiają teraz osoby z listy rezerwowej tak jak mówiła @Murawa ). Nowy termin 30.04 g. 11.00.
Wizyte w dowolnym momencie mozna zamienić na konsultacje telefoniczną. Jeśli ktoraś z Was będzie na taki termin chętna, to dawajcie znać. Trzymam tylko po to, zeby oddać ktorejś z Was😘
Edit: juz ustalone, wizytę bierze nasze kochane Ziółko😘

Ostatnia edycja:
79A6F01E-190C-4EE3-A859-E312A6128416.jpeg

Dziewczyny zrobiliście dziś jakiegoś psikusa swoim facetom ? 🤣😈ja ściągnąłam w telewizorze na YouTube „ broken screen” , zrobiłam foto , podpisałam „zabijesz mnie” i wysłałam mojemu S. 🤣🤣🤣 myślałam , ze będą leciały epitety , ale tylko krótkie „ to kupiłaś sobie te drogie krzesła 🤪” .... zbyt opanowany jest mój małż 🤣🤣🤣

Załączniki

• 5A14DDF8-7C76-4831-A6BD-13EE3AB43EFE.jpeg
    5A14DDF8-7C76-4831-A6BD-13EE3AB43EFE.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 96
reklama
Właśnie dzwoniło APC, wizytę z 6.04 mi odwołali (pewnie dlatego, ze umawiają teraz osoby z listy rezerwowej tak jak mówiła @Murawa ). Nowy termin 30.04 g. 11.00.
Wizyte w dowolnym momencie mozna zamienić na konsultacje telefoniczną. Jeśli ktoraś z Was będzie na taki termin chętna, to dawajcie znać. Trzymam tylko po to, zeby oddać ktorejś z Was[emoji8]
@bazylia128 widziałaś to?????
Necia ona chyba by chciała

Do góry