reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Właśnie dzwoniło APC, wizytę z 6.04 mi odwołali (pewnie dlatego, ze umawiają teraz osoby z listy rezerwowej tak jak mówiła @Murawa ). Nowy termin 30.04 g. 11.00.
Wizyte w dowolnym momencie mozna zamienić na konsultacje telefoniczną. Jeśli ktoraś z Was będzie na taki termin chętna, to dawajcie znać. Trzymam tylko po to, zeby oddać ktorejś z Was
Edit: juz ustalone, wizytę bierze nasze kochane Ziółko
Wizyte w dowolnym momencie mozna zamienić na konsultacje telefoniczną. Jeśli ktoraś z Was będzie na taki termin chętna, to dawajcie znać. Trzymam tylko po to, zeby oddać ktorejś z Was
Edit: juz ustalone, wizytę bierze nasze kochane Ziółko
Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki jak Wam mija dzień? Ja dziś poćwiczyłam, spociłam się mega, posprzątałam w domku, pozałatwiałam trochę pracy i teraz walczę ze sobą żeby nie otworzyć białego winka...ale ja słaba jestem ostatnio przez ta kwarantannę
Po co walczyć ?Hej dziewczynki jak Wam mija dzień? Ja dziś poćwiczyłam, spociłam się mega, posprzątałam w domku, pozałatwiałam trochę pracy i teraz walczę ze sobą żeby nie otworzyć białego winka...ale ja słaba jestem ostatnio przez ta kwarantannę
Prawie codziennie sonie to powtarzamPo co walczyć ?
Dziewczyny zrobiliście dziś jakiegoś psikusa swoim facetom ? ja ściągnąłam w telewizorze na YouTube „ broken screen” , zrobiłam foto , podpisałam „zabijesz mnie” i wysłałam mojemu S. myślałam , ze będą leciały epitety , ale tylko krótkie „ to kupiłaś sobie te drogie krzesła ” .... zbyt opanowany jest mój małż
Załączniki
Noooo coooo tyyyyy[emoji3590]. I że nie zmarzł [emoji848]
Muszę u siebie oblukac, mam biały taki gruby
Dogorywam na narożniku po placku po węgiersku [emoji39][emoji39][emoji39].@fredka84 gdzie jestes? [emoji846]
reklama
@bazylia128 widziałaś to?????Właśnie dzwoniło APC, wizytę z 6.04 mi odwołali (pewnie dlatego, ze umawiają teraz osoby z listy rezerwowej tak jak mówiła @Murawa ). Nowy termin 30.04 g. 11.00.
Wizyte w dowolnym momencie mozna zamienić na konsultacje telefoniczną. Jeśli ktoraś z Was będzie na taki termin chętna, to dawajcie znać. Trzymam tylko po to, zeby oddać ktorejś z Was[emoji8]
Necia ona chyba by chciała
Podziel się: