reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzisiaj byłam na badaniach w diagnostyce. Wracając poprosiłam męża aby kupił mi wodę w żabce przy ul. Krzyckiej wrocław . Wyobraźcie sobie, że został wyproszony ze sklepu. Ponieważ było po 10 a zgodnie z nowymi zasadami obsługują tylko osoby po 65 roku życia. Bez znaczenia było to, że nie było innych klientów. Jakaś paranoja 😬.

@sandra777.12 czy Ty dziś nie masz połówkowego USG? 🤔 wracasz do pracy czy przedłużasz zwolnienie?
Cześć ;) nieeee, byłam przekonana o tym, że mam dzisiaj 😂 ale się pomyliłam (dobrze, że mnie położna wyprowadziła z błędu, bo bym siedziała w szpitalu i czekała 🤦🏼‍♀️)
Mam w piątek ;) a co do zwolnienia do dowiem się dopiero 7.04 - wtedy mam spotkanie z ginekologiem albo nawet dwoma 😂

Jak tam u Was ? Rośnięcie ? Mi przez ostatni tydz tak wystrzelił brzuch, że się zaczęłam zastanawiać jak będę wyglądać za jakiś czas 😎
I czy już masz większe „muśnięcia” ? 😘

Cześć ;) nieeee, byłam przekonana o tym, że mam dzisiaj 😂 ale się pomyliłam (dobrze, że mnie położna wyprowadziła z błędu, bo bym siedziała w szpitalu i czekała 🤦🏼‍♀️)
Mam w piątek ;) a co do zwolnienia do dowiem się dopiero 7.04 - wtedy mam spotkanie z ginekologiem albo nawet dwoma 😂

Jak tam u Was ? Rośnięcie ? Mi przez ostatni tydz tak wystrzelił brzuch, że się zaczęłam zastanawiać jak będę wyglądać za jakiś czas 😎
I czy już masz większe „muśnięcia” ? 😘
Temat ruchów jest dla mnie nieco drażliwy ponieważ ani muśnięć nie ma ani nic :p albo takie leniwe to dziecko albo uczy matkę cierpliwości 🤷
Brzuszek rośnie według wszystkich którym wysyłam zdjęcia, tylko nie według mnie, ja to się cieszę z każdego dodatkowego centymetra 😛 to czekamy w piątek na wiadomości co u Was i może w końcu będzie wiadomo kto tam siedzi 🥰

Ostatnia edycja:
Temat ruchów jest dla mnie nieco drażliwy ponieważ ani muśnięć nie ma ani nic :p albo takie leniwe to dziecko albo uczy matkę cierpliwości 🤷
Brzuszek rośnie według wszystkich którym wysyłam zdjęcia, tylko nie według mnie, ja to się cieszę z każdego dodatkowego centymetra 😛 to czekamy w piątek na wiadomości co u Was i może w końcu będzie wiadomo kto tam siedzi 🥰
Piękny brzusio❤️❤️❤️😍

Dzisiaj byłam na badaniach w diagnostyce. Wracając poprosiłam męża aby kupił mi wodę w żabce przy ul. Krzyckiej wrocław . Wyobraźcie sobie, że został wyproszony ze sklepu. Ponieważ było po 10 a zgodnie z nowymi zasadami obsługują tylko osoby po 65 roku życia. Bez znaczenia było to, że nie było innych klientów. Jakaś paranoja 😬.
Idiotyzm...

Temat ruchów jest dla mnie nieco drażliwy ponieważ ani muśnięć nie ma ani nic :p albo takie leniwe to dziecko albo uczy matkę cierpliwości [emoji1745]
Brzuszek rośnie według wszystkich którym wysyłam zdjęcia, tylko nie według mnie, ja to się cieszę z każdego dodatkowego centymetra [emoji14] to czekamy w piątek na wiadomości co u Was i może w końcu będzie wiadomo kto tam siedzi [emoji3059]
[emoji7][emoji7][emoji7]

reklama

To pewnie Kubuś siedzi i kopie do środka, tak mi polozna tłumaczyła (zależy w jaką stronę jest odwrócone dziecko) ;) niedługo poczujesz, zobaczysz 😘
Nooo a brzusio to duży, chłopak ma gdzie pływać 😂 ja pewnie dlatego czułam szybciej bo mój Andrzej ma mało miejsca 🤷🏼‍♀️ Taka tam moja teoria ;)
Mam nadzieje, że się w końcu dowiemy ✊🏻

Do góry