nieagatka
Fanka BB :)
Ja robie na kruchym zazwyczaj [emoji16]Kruchy spód pod szarlotkę mam, myslalam,ze na typową tartę to jakis inny przepis. Nie pomyślałam,żeby na kruchym robic [emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robie na kruchym zazwyczaj [emoji16]Kruchy spód pod szarlotkę mam, myslalam,ze na typową tartę to jakis inny przepis. Nie pomyślałam,żeby na kruchym robic [emoji85]
Cześć nieeee, byłam przekonana o tym, że mam dzisiaj ale się pomyliłam (dobrze, że mnie położna wyprowadziła z błędu, bo bym siedziała w szpitalu i czekała )@sandra777.12 czy Ty dziś nie masz połówkowego USG? wracasz do pracy czy przedłużasz zwolnienie?
Temat ruchów jest dla mnie nieco drażliwy ponieważ ani muśnięć nie ma ani nic albo takie leniwe to dziecko albo uczy matkę cierpliwościCześć nieeee, byłam przekonana o tym, że mam dzisiaj ale się pomyliłam (dobrze, że mnie położna wyprowadziła z błędu, bo bym siedziała w szpitalu i czekała )
Mam w piątek a co do zwolnienia do dowiem się dopiero 7.04 - wtedy mam spotkanie z ginekologiem albo nawet dwoma
Jak tam u Was ? Rośnięcie ? Mi przez ostatni tydz tak wystrzelił brzuch, że się zaczęłam zastanawiać jak będę wyglądać za jakiś czas
I czy już masz większe „muśnięcia” ?
Jutro@Wiórka czy Ty dziś powtarzasz betę? Czy coś pomyliłam ?
Piękny brzusioTemat ruchów jest dla mnie nieco drażliwy ponieważ ani muśnięć nie ma ani nic albo takie leniwe to dziecko albo uczy matkę cierpliwości
Brzuszek rośnie według wszystkich którym wysyłam zdjęcia, tylko nie według mnie, ja to się cieszę z każdego dodatkowego centymetra to czekamy w piątek na wiadomości co u Was i może w końcu będzie wiadomo kto tam siedzi
Idiotyzm...Dzisiaj byłam na badaniach w diagnostyce. Wracając poprosiłam męża aby kupił mi wodę w żabce przy ul. Krzyckiej wrocław . Wyobraźcie sobie, że został wyproszony ze sklepu. Ponieważ było po 10 a zgodnie z nowymi zasadami obsługują tylko osoby po 65 roku życia. Bez znaczenia było to, że nie było innych klientów. Jakaś paranoja .
[emoji7][emoji7][emoji7]Temat ruchów jest dla mnie nieco drażliwy ponieważ ani muśnięć nie ma ani nic albo takie leniwe to dziecko albo uczy matkę cierpliwości [emoji1745]
Brzuszek rośnie według wszystkich którym wysyłam zdjęcia, tylko nie według mnie, ja to się cieszę z każdego dodatkowego centymetra [emoji14] to czekamy w piątek na wiadomości co u Was i może w końcu będzie wiadomo kto tam siedzi [emoji3059]
Temat ruchów jest dla mnie nieco drażliwy ponieważ ani muśnięć nie ma ani nic albo takie leniwe to dziecko albo uczy matkę cierpliwości
Brzuszek rośnie według wszystkich którym wysyłam zdjęcia, tylko nie według mnie, ja to się cieszę z każdego dodatkowego centymetra to czekamy w piątek na wiadomości co u Was i może w końcu będzie wiadomo kto tam siedzi