reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tia... mądrości wypisujesz.... po prostu powiedz że chipsy w paczkach się skończyły a oleju i ziemniaków też nie masz...[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji4]
😂😂😂 no dobraaaa, faktycznie już wszystko wyzarlam 😂😂😂 a teraz przez @bazylia128 wlasnie jem jeszcze lody, bo mi przypomniała ze mam 👻

reklama
@nieagatka a tartę tatin kiedyś jadłaś? Tam najpierw pieczesz masę jabłkową i na koniec kładzie się na to ciasto francuskie. @Camilleka pewnie lepiej wytłumaczy ale to jest mega[emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]
Ja mogę tylko powiedzieć ze jadłam i bardzo dobra 😋 ale sama nigdy nie robiłam. Siostra męża często robi, wiec jak pisałaś, tata odwrócona tarta i pycha ciepla z lodami waniliowymi 🤤🤤🤤

Siemanko [emoji8]
downloadfile-1.jpeg

Dzień dobry dziewczynki dzisiaj zaczęłam aplikować luteinę i jestem załamana... mam tak wrażliwa śluzówkę ze już estrofem mnie mega podrażnial a teraz doszła do tego luteina 3 razy po dwie i estrofem 2 po 1 czyli 8 razy muszę aplikować 😭😭 nie wiem czy lepiej robić to aplikatorem ? Ale on tez będzie chyba podrażnial ... tragedia nie kumam dlaczego to jest w formie tabletek skoro podanie dopochwowe. Powinny być gładkie globulki żeby aplikacja była łatwa i w jednej dawce a nie kurczę 6 tabsow... No ale czego się nie robi dla kropeczka ❤️❤️

reklama
Dzień dobry dziewczynki dzisiaj zaczęłam aplikować luteinę i jestem załamana... mam tak wrażliwa śluzówkę ze już estrofem mnie mega podrażnial a teraz doszła do tego luteina 3 razy po dwie i estrofem 2 po 1 czyli 8 razy muszę aplikować [emoji24][emoji24] nie wiem czy lepiej robić to aplikatorem ? Ale on tez będzie chyba podrażnial ... tragedia nie kumam dlaczego to jest w formie tabletek skoro podanie dopochwowe. Powinny być gładkie globulki żeby aplikacja była łatwa i w jednej dawce a nie kurczę 6 tabsow... No ale czego się nie robi dla kropeczka [emoji3590][emoji3590]
Dasz rade kochana.. Ja tak napylam od stycznia. Od poniedziałku już 1x1 estrofem i 2x2 luteina.. z esfrofemem nie mam problemu, czasem nawet musialam go "dopychac" bo się wyslizgiwal razem z palcem a luteine za każdym razem pod wodę i dopiero wkładam. Nigdy nie użyłam aplikatora. Ale skoro masz tam podraznione to może masz uczulenie na luteine? Niektóre dziewczyny pisały,ze miały i lekarz im zmieniał na lutinus albo jakąś inną.. zapytaj lekarza, może też trzeba wymienic.

Do góry