Netiaskitchen
Fanka BB :)
Niestety, do takiej tarty ajerkoniak tylko luzem, czyli niestety nie jest to oferta dla Ciebie na razieJadlam, jadlam. Tu bardzo popularne [emoji4]
Ale tam idzie ajerkoniak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety, do takiej tarty ajerkoniak tylko luzem, czyli niestety nie jest to oferta dla Ciebie na razieJadlam, jadlam. Tu bardzo popularne [emoji4]
Ale tam idzie ajerkoniak?
Fajna sprawa ta bieżnia, a powiedz dużo kasy za nią daliście?Ja mam to samo po ślubie kupiliśmy sobie z mężem takie same krosy a w tym roku nie będzie jeżdżenia... Ale za to w przyszłym roku z fotelikem na bagażniku będziemy jeździć ❤❤
A bieżnia jest super, aż mi lepiej na duchu jak chociaż 20min. pospaceruje ☺
To co zrobie jak taka nadwyzka [emoji23]zawsze przed Wielkanoca prosimy o advocata zeby byl wlasnie na babke. Nie sprawdzalam, rodzice podali dwie butelki, a tu zonk i sa 4 [emoji16]
Jasne, ze chce [emoji16]Ja robiłam kiedyś na biszkopcie z kremem advocatowym i do kremu się wrzucało bezy. Jest meeeega słodkie ale pyszne. Jakbyś chciała przepis to daj mi jutro znać na priv to Ci podeślę [emoji3526]
Dziewczyny czy zapisanie USG na pendrive jest możliwe i każdy lekarz powinien się na to zgodzić czy jest to dobra wola lekarza i zależy od sprzętu? Bardzo chciałabym mieć taką pamiątkę i moc pokazać rodzinie, ale nie wiem czy lekarz do którego się zapisałam się na to zgodzi, a do Niego nie mam kontaktu tylko do Pań z rejestracji, które nie potrafią mi odpowiedzieć.
Fajna sprawa ta bieżnia, a powiedz dużo kasy za nią daliście?
A może firma stoi bo Ciebie nie ma? [emoji1787]Ja mam L4 do piatku ale wiem ze mi przedłuża na miesiac ale co dalej ? [emoji22] U mnie firma stoi no bo niby jak maja zakładac fotowoltaike [emoji28][emoji28][emoji28]
Trzymam kciukolce[emoji173][emoji173][emoji173] nie wiem jak z krzyżem, czy któraś dziewczyna miala taki objaw, ja akurat nie.Hej Dziewczyny [emoji3059]
Dziś 8dpt w ciągu dnia boli podbrzusze, jestem senna, zmęczona, ale kurla wieczorem to padam i napitala mnie krzyż jak nie wiem, nawet nie wiem jak mam leżeć to normalne??? W czwartek 10spt i robię znowu betę zobaczymy czy skoczyła do góry[emoji110][emoji1696][emoji110][emoji1696]
Mnie bardzo bolał krzyż i beta rosła wtedy. Trzymam kciuki za czwartekHej Dziewczyny
Dziś 8dpt w ciągu dnia boli podbrzusze, jestem senna, zmęczona, ale kurla wieczorem to padam i napitala mnie krzyż jak nie wiem, nawet nie wiem jak mam leżeć to normalne??? W czwartek 10spt i robię znowu betę zobaczymy czy skoczyła do góry
Jasne, ze chce [emoji16]