reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mam to samo 😂 po ślubie kupiliśmy sobie z mężem takie same krosy 😍 a w tym roku nie będzie jeżdżenia... Ale za to w przyszłym roku z fotelikem na bagażniku będziemy jeździć ❤❤

A bieżnia jest super, aż mi lepiej na duchu jak chociaż 20min. pospaceruje ☺
Fajna sprawa ta bieżnia, a powiedz dużo kasy za nią daliście?

To co zrobie jak taka nadwyzka [emoji23]zawsze przed Wielkanoca prosimy o advocata zeby byl wlasnie na babke. Nie sprawdzalam, rodzice podali dwie butelki, a tu zonk i sa 4 [emoji16]

Ja robiłam kiedyś na biszkopcie z kremem advocatowym i do kremu się wrzucało bezy. Jest meeeega słodkie ale pyszne. Jakbyś chciała przepis to daj mi jutro znać na priv to Ci podeślę ☺️

Dziewczyny czy zapisanie USG na pendrive jest możliwe i każdy lekarz powinien się na to zgodzić czy jest to dobra wola lekarza i zależy od sprzętu? Bardzo chciałabym mieć taką pamiątkę i moc pokazać rodzinie, ale nie wiem czy lekarz do którego się zapisałam się na to zgodzi, a do Niego nie mam kontaktu tylko do Pań z rejestracji, które nie potrafią mi odpowiedzieć.

Ja moją gin zapytałam czy może mi nagra na USB dla męża, powiedziała, że na USB no bo musiałabym jej przynieść zapakowaną nówkę żeby sobie sprzętu nie zawirusowała, ale miała nowe czyste płyty i mi sama zaproponowała, że nagra na płytę więc mam naszego maluszka 6mm na płycie ❤️

Fajna sprawa ta bieżnia, a powiedz dużo kasy za nią daliście?

No mój mąż szukał jakiejś porządnej z pasem szerszym niż 50 cm i dłuższym niż 140 cm więc ceny niestety niezbyt miłe. Z przesyłką wyszło 2930zl. Ale jest fajna, stabilna, składana i ma kółka do przemieszczania bo waży 95kg. W grudniu była inna ale podobna gabarytowo za 1800zl, ale ceny tak poszły do góry, że szok.

Hej Dziewczyny [emoji3059]
Dziś 8dpt w ciągu dnia boli podbrzusze, jestem senna, zmęczona, ale kurla wieczorem to padam i napitala mnie krzyż jak nie wiem, nawet nie wiem jak mam leżeć to normalne??? W czwartek 10spt i robię znowu betę zobaczymy czy skoczyła do góry[emoji110][emoji1696][emoji110][emoji1696]
Trzymam kciukolce[emoji173][emoji173][emoji173] nie wiem jak z krzyżem, czy któraś dziewczyna miala taki objaw, ja akurat nie.

Hej Dziewczyny 🥰
Dziś 8dpt w ciągu dnia boli podbrzusze, jestem senna, zmęczona, ale kurla wieczorem to padam i napitala mnie krzyż jak nie wiem, nawet nie wiem jak mam leżeć to normalne??? W czwartek 10spt i robię znowu betę zobaczymy czy skoczyła do góry✊🤞✊🤞
Mnie bardzo bolał krzyż i beta rosła wtedy. Trzymam kciuki za czwartek ✊✊✊

reklama
Jasne, ze chce [emoji16]

Wybaczcie spam forum 🤪

Ciacho z advocatem i beżami:

Spod - biszkopt z 4 jaj.

Krem:
10dkg bezów (mogą być kolorowe, jak są duże to pokruszyć)
1 mleko krówkowe (kajmak)
2 żółtka
1 kostka masła osełkowego
1 kostka Kasi
120ml advocatu

Tłuszcz (masło i Kasię) utrzeć z żółtkami i mlekiem. Na koniec dodać advocat. Dodać bezy i delikatnie wymieszać. Wyłożyć.na biszkopt.

Polać polewą czekoladową.

Smacznego! ☺️

Polecam, nawet w ciąży 😀 nie czuć jakoś bardzo alkoholu (przepis mam od cioci która jest abstynentką 🤪)

Do góry