reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie dziewczyny. Miłego dnia .
Mam pytanie, czy ma którąś wiedzę o wynikach w diagnostyce? Czy tam często się mylą lub jakos zawyzaja wyniki?
Pytam, bo w piątek mialam glukoze w moczu 218mg, w sobotę powtórzyłam, zebranie pewność. Nie było wyniku do teraz. Zadzwonilam tam A babka do mnie ze ma uwage napisana,ze bardzo wysoka glukoza w moczu i do wyjaśnienia, ze zaraz porozmawia z kierowniczka i da znac. No i sie okazało,ze ta uwaga byla do piątku A wynik z soboty juz 6.9mg. Czy to możliwe az taka różnica?
Powtórz. Błędy mogą pojawić się wszędzie.

Hej dziewczynki ☺️ Matko dopiero wstałam 🤣beee dziś dzwoniła do mojego szefa , bo nie wiem co mam robić po przyjeździe . Oficjalnie w Holandii nie ma kwarantanny dla osób wracających z zagranicy , ale tak szczerze to boje się trochę . Jednak 12h spędziłam z obcymi ludźmi w busie 🤔🤔🤔A jak się okaze , ze jednak coś ... i co ??? Będę zarażać i mieć na sumieniu kogoś ? Boje się tylko,ze maja tu ciagle lekceważące podejście i będziemy musieli iść do pracy . Nie chce kłamać ze jestem chora , ale liczę na zdrowy rozsądek mojego szefa . Jak jest dziewczyny u Was w firmach ? Któraś ma jakieś doświadczenia , coś słyszała jak to wyglada np w uk ??
Wydaje mi sie ze ludzie nie maja zdrowego rozsądku. Ja pracuje w uk w drukarni i my normalnie pracujemy. Mamy więcej pracy niz zwykle bo większość firm pozamykali ale moj szef stwierdził ze my jestesmy zdrowi i mozemy normalnie pracować 😡 ja dzis bede nadal walczyc o zamknięcie . Tu liczy sie tylko kasa nie ludzie

Hej dziewczynki [emoji5] Matko dopiero wstałam 🤣beee dziś dzwoniła do mojego szefa , bo nie wiem co mam robić po przyjeździe . Oficjalnie w Holandii nie ma kwarantanny dla osób wracających z zagranicy , ale tak szczerze to boje się trochę . Jednak 12h spędziłam z obcymi ludźmi w busie [emoji848][emoji848][emoji848]A jak się okaze , ze jednak coś ... i co ??? Będę zarażać i mieć na sumieniu kogoś ? Boje się tylko,ze maja tu ciagle lekceważące podejście i będziemy musieli iść do pracy . Nie chce kłamać ze jestem chora , ale liczę na zdrowy rozsądek mojego szefa . Jak jest dziewczyny u Was w firmach ? Któraś ma jakieś doświadczenia , coś słyszała jak to wyglada np w uk ??

U nas na produkcji praca normalnie wre. Zwolnili wszystkich z fazy A. A kontraktowcy normalnie musza działać. Mąż pracuje a ja na chorobowym. Moi rodzice również pracują w branży mięsnej i tez normalnie pracują. To ostatnia branża która zamkną bo przecież jedzenie jest potrzebne.

Wydaje mi sie ze ludzie nie maja zdrowego rozsądku. Ja pracuje w uk w drukarni i my normalnie pracujemy. Mamy więcej pracy niz zwykle bo większość firm pozamykali ale moj szef stwierdził ze my jestesmy zdrowi i mozemy normalnie pracować 😡 ja dzis bede nadal walczyc o zamknięcie . Tu liczy sie tylko kasa nie ludzie
Serio ???? A co w dzisiejszycb czasach trzeba takiego ważnego drukować ?? Pewnej gazetki sklepowe .....🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Mam nadzieje , ze coś wskóracie ✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼

U nas na produkcji praca normalnie wre. Zwolnili wszystkich z fazy A. A kontraktowcy normalnie musza działać. Mąż pracuje a ja na chorobowym. Moi rodzice również pracują w branży mięsnej i tez normalnie pracują. To ostatnia branża która zamkną bo przecież jedzenie jest potrzebne.
Tak firm wiele pracuje , w Polsce tez . Moje pytanie co z osobami , które wróciły z zagranicy ... nie umiem żadnych info znaleźć , ze musimy przejść kwarantannę.

reklama
Powtórz. Błędy mogą pojawić się wszędzie.
Skoro przy drugim oznaczeniu jest cukier to on tam jest. Cukier wydziela się bardzo skokowo i wartości nie są stałe. Raz ten cukier może być obecny innym razem już nie. Co nie oznacza ze jutro go tam nie będzie. Dlatego cukrzycy mierzą cukier kilka razy dziennie. Laboratorium raczej nie popełniło błędu. Koniecznie trzeba do lekarza z tymi wynikami. Nie znam się co może cukier oznaczać w moczu, ketonów nie ma więc jakoś cukrzycy tu nie widzę. Z wynikami do ginekologa albo diabetologa trzeba się udać, a najlepiej zamówić konsultacje telefoniczną i po problemie.

Do góry