reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny co tutaj takie załamanie:( Poczekajmy ci czas przyniesie. W najgorszym razie poczekamy kilka miesięcy na szczepionkę. Jest jeszcze nowy lek, który jest już na ostatniej prostej do rejestracji. Niektóre kraje mają już do niego dostęp. Trzeba się przemęczać. Mąż dziś normalnie w pracy.

Witajcie dziewczyny. Miłego dnia .
Mam pytanie, czy ma którąś wiedzę o wynikach w diagnostyce? Czy tam często się mylą lub jakos zawyzaja wyniki?
Pytam, bo w piątek mialam glukoze w moczu 218mg, w sobotę powtórzyłam, zebranie pewność. Nie było wyniku do teraz. Zadzwonilam tam A babka do mnie ze ma uwage napisana,ze bardzo wysoka glukoza w moczu i do wyjaśnienia, ze zaraz porozmawia z kierowniczka i da znac. No i sie okazało,ze ta uwaga byla do piątku A wynik z soboty juz 6.9mg. Czy to możliwe az taka różnica?

Dziewczyny co tutaj takie załamanie:( Poczekajmy ci czas przyniesie. W najgorszym razie poczekamy kilka miesięcy na szczepionkę. Jest jeszcze nowy lek, który jest już na ostatniej prostej do rejestracji. Niektóre kraje mają już do niego dostęp. Trzeba się przemęczać. Mąż dziś normalnie w pracy.

Ja też w pracy[emoji846]. Znów słucham od rana radia i od tych wiadomości na łeb dostaję [emoji849]. W weekend od tego odpoczęłam bo rzadko Tv oglądałam

Witajcie dziewczyny. Miłego dnia .
Mam pytanie, czy ma którąś wiedzę o wynikach w diagnostyce? Czy tam często się mylą lub jakos zawyzaja wyniki?
Pytam, bo w piątek mialam glukoze w moczu 218mg, w sobotę powtórzyłam, zebranie pewność. Nie było wyniku do teraz. Zadzwonilam tam A babka do mnie ze ma uwage napisana,ze bardzo wysoka glukoza w moczu i do wyjaśnienia, ze zaraz porozmawia z kierowniczka i da znac. No i sie okazało,ze ta uwaga byla do piątku A wynik z soboty juz 6.9mg. Czy to możliwe az taka różnica?
Skonsultuj z lekarzem, ale mi sie wydaje, jesli dobrze pamietam, ze w ciazy wahania cukru z moczu sa dosc normalne, bo nerki dostaja po dupie pracujac duzo wiecej. Ale nie jestem 100% pewna, wiec lepiej zapytac.

Ja od tygodnia mam anginę, na początku był ból gardła, potem straciłam głos a teraz suchy kaszel, boję się iść jutro do pracy z tym kaszlem, żeby mnie gdzieś na stosie nie spalili[emoji33]. Chcę jak najdłużej oszczędzać urlop, żeby był na gorsze czasy i przyszłe wizyty, bo pewnie i nasz zakład będą musieli zamknąć.
U nas jakaś mała epidemią anginy i zatok, wssyscy chorują [emoji50].
A z tymi dołami to nie jesteś sama [emoji22]. Ja mam takie huśtawki z nastrojem że szok, raz sobie tłumaczę że to przecież minie i nie będzie tak źle, a raz się boję jak skur.....wysyn[emoji33].
Wczoraj się zebrałam i musiałam w ogrodzie porobić bo to już najwyższy czas, ale chęci i zapału brakowało [emoji853]
Mojego nowego bratanka widzę tylko na zdjęciach, do teściowej nie jeździmy bo tam też małe dzieci - nie chcę mieć nikogo na sumieniu...
Zamiast cię pocieszyć to ci smucę [emoji853].
Będzie bardzo ciężko ale musimy to jakoś przetrwać i się nie załamywać [emoji846]
U nas w nocy dzisiaj-7. Nie wiem co z sadu przeżyje.

Hej dziewczynki ☺️ Matko dopiero wstałam 🤣beee dziś dzwoniła do mojego szefa , bo nie wiem co mam robić po przyjeździe . Oficjalnie w Holandii nie ma kwarantanny dla osób wracających z zagranicy , ale tak szczerze to boje się trochę . Jednak 12h spędziłam z obcymi ludźmi w busie 🤔🤔🤔A jak się okaze , ze jednak coś ... i co ??? Będę zarażać i mieć na sumieniu kogoś ? Boje się tylko,ze maja tu ciagle lekceważące podejście i będziemy musieli iść do pracy . Nie chce kłamać ze jestem chora , ale liczę na zdrowy rozsądek mojego szefa . Jak jest dziewczyny u Was w firmach ? Któraś ma jakieś doświadczenia , coś słyszała jak to wyglada np w uk ??

reklama
[emoji3590][emoji3590][emoji3590]Dziewczyny, mam wyniki:
7dpt beta 5,2.
Progesteron: 13,43
Estrodial: 1606
Co to znaczy??? Jestem w ciąży??? Nigdy nie miałam więcej niż 0,1.
Już zadzwoniłam żeby mnie umówili, na konsultacje i ewentualnie może leki podnieść.
No coś się dzieje;) powtórzysz za 48h i będziemy czekać na przyrost ;) [emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry