reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny miłego dnia
Ja zbieram sie do pracy ide tam jak na ścięcie modlcie sie zeby byly nowe zamowienia .... Bo jak narazie to czarna dupa u nas
A w jakiej branży pracujesz?
U nas na razie jest ok, produkujemy przyczepy rolnicze. Chodź pewnie w niedalekiej przyszłości rolników też nie będzie stać żeby kupić u nas taką przyczepę [emoji853]

reklama
Wg mnie powrot do PL w tym momencie jest nierozsadny. Czekaja nas miesiace ogromnego kryzysu, wszedzie, ale jak juz pisalysmy - w PL mysle, ze odczuje sie go bardziej niz na zachodzie. W UK masz prsce, maz tez. Nawet jak wszytsko szlag trafi to tam masz socjal. A co bedziesz miec w PL? No chyba, ze macie zabezpieczony byt to wtedy ok...
Masz racje w Polsce mam tylko dzialke na ktorej chce postawic dom i tyle. Tu mam jeszcze oszczędności ktore mysle ze na jakiś czas starcza. Mysle ze macie rację musimy tu zostać i przeczekać kryzys. Mysle ze na ten moment wpadam w panike i nie myślę racjonalnie. Ciesze się ze mam tyle wokół siebie osob ktore dobrze mi doradzą. Dziekuje ❤😘

Do góry