Aneczka85_01
Fanka BB :)
Czy ktoras z Was brała antykoncepcje około 2 miesiące ciągiem przed rozpoczęciem stymulacji?
Ja biorę 3 cykl i chyba będę musiała brać jeszcze jeden ale to dowiem się w piątek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy ktoras z Was brała antykoncepcje około 2 miesiące ciągiem przed rozpoczęciem stymulacji?
Na którą do pracy lecisz?Mój ulubiony Miś na dziś ma dobre przesłanie [emoji16]
A w jakiej branży pracujesz?Dziewczyny miłego dnia
Ja zbieram sie do pracy ide tam jak na ścięcie modlcie sie zeby byly nowe zamowienia .... Bo jak narazie to czarna dupa u nas
9Na którą do pracy lecisz?
No to powodzenia [emoji8][emoji8][emoji8]. I oczywiście uważaj na siebie [emoji8]
Kurcze az sie boje tego co nas wszystkich czekaNie da się ukryć, że nie ma chyba gorzej finansowanej służby zdrowia niż u nasto fakt. PKB przeznaczane od lat na nasze zdrowie, jest jednym z najniższych w Europie.
Nie ogarną tego na pewno...
Wzajemnie KochanaNo to powodzenia [emoji8][emoji8][emoji8]. I oczywiście uważaj na siebie [emoji8]
Kochana trzymaj kciuki bede dzis dzialac w tej sprawiePo dzisiejszych wiadomosciach tez mysle ze powinnas zostac ale przestac pracowac ;( jak najszybciej ;(
Masz racje w Polsce mam tylko dzialke na ktorej chce postawic dom i tyle. Tu mam jeszcze oszczędności ktore mysle ze na jakiś czas starcza. Mysle ze macie rację musimy tu zostać i przeczekać kryzys. Mysle ze na ten moment wpadam w panike i nie myślę racjonalnie. Ciesze się ze mam tyle wokół siebie osob ktore dobrze mi doradzą. Dziekuje ❤Wg mnie powrot do PL w tym momencie jest nierozsadny. Czekaja nas miesiace ogromnego kryzysu, wszedzie, ale jak juz pisalysmy - w PL mysle, ze odczuje sie go bardziej niz na zachodzie. W UK masz prsce, maz tez. Nawet jak wszytsko szlag trafi to tam masz socjal. A co bedziesz miec w PL? No chyba, ze macie zabezpieczony byt to wtedy ok...