reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry wszystkim :)
Mam pytanie do mam- czy któraś z Was poczuła ruchy dopiero w 20TC lub później?
Ja dziś mam 19+2 i tak czekam na te ruchy, że już wariuje, co prawda mam jakieś "ruchy jelit" przypominające burczenie w brzuchu, bardzo delikatne muśnięcia miałam z 2-3 razy.
Mam detektor tętna taki domowy i wszystko ok, wczoraj pierwszy raz sprawdziłam chyba po miesiącu i jest serduszko, ładnie słychać.
Jeszcze się moje dziecko nie urodziło, a już matkę denerwuje 😅
Nic się nie bój jeszcze czas możliwe że te jelita to dzidzius kto wie

@nieagatka jak sytuacja w Hiszpani? Bo to co pokazują w tele jest przerażajace [emoji33], zmarło już 7340 osób?!
Jak to wyglada u Was na codzień?
Tak, 800 osob umarlo w ciagu ostatnich 24h, zarazilo sie 6400. Od dzis pracuja tylko sektory niezbedne do funkcjoniwabiu kraju. Sa wojwodztwa, w ktorych juz nie ma miejsc w szpitalach. Zaklady pogrzebowe nie wyrabiaja. Nie ma pogrzebow, sa szybkie pochowki, max 2 osoby z rodziny moga brac udzial. Zeby wyjsc z domu trzeba miec papierek. Ja jak juz pisalam nie wychodze, bo z dzieckiem wogole nie wolno...

Nie ma kwarantanny, jeśli masz kaszel dzwonisz i zgłaszasz ze jesteś chora. Mam znajoma co wróciła z pl i przyszła do pracy z katarem to jej zabronili na drugi dzień sie pojawiać. Ona pod strachem ze ja zwolnią wzięła urlop. Po powrocie ja zwolnili
O kurcze współczuje 😔niestety ludzi z biur będą zwalniać jeśli nie będzie pracy .. ja mam nadzieje ze będę mogła z domu pracować , ale tez dużo rzeczy muszę na miejscu ogarniać wiec nie wuem jak to ogarnę .

reklama
Do góry