bazylia128
Fanka BB :)
Ja i tak nie podejde do crio bez leczenia immuno a leczyc sie nie bede do tej pory jak juz nie bedzie bezpiecznie... Zadzwonie tam jutro tak czy innaczej...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz, ja prawie zawsze beta zero, a ty za każdym razem zaskakiwalaś - niech się ktoś wypowie co miał podobną sytuację do twojej [emoji848]Ja i tak nie podejde do crio bez leczenia immuno a leczyc sie nie bede do tej pory jak juz nie bedzie bezpiecznie... Zadzwonie tam jutro tak czy innaczej...
Oj uwierz mi. Siedzę i leżę na dupie Od 14 lutego.. już fisia dostaje. Czytac książek mi sie nie chce, seriali oglądać tez.. wszytko robie powolutku i bez obciazeniaZnam to. Też mam zapylone okna. Ale Ty teraz [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]oczy zamykasz i nic nie widzisz[emoji6]
Tu raczej nie ma co sie wypowiadac ja te badania napewno zrobie i napewno podeje do leczenia przed crio ale w tym przypadku nawet nie mam co marzyc ze w najblizszym czasie zrobie jakis transfer ;(Wiesz, ja prawie zawsze beta zero, a ty za każdym razem zaskakiwalaś - niech się ktoś wypowie co miał podobną sytuację do twojej [emoji848]
Też myślę jak @fredka84.. pojedziesz swoim autem, nie ma opcji żeby w labu bylo duzo ludzi. Nie ryzykowaliby. U nas wpuszczają po jednej osobie, reszta stoi na dworzu w dużej odległości od siebie. Jeżeli na te wyniki sie czeka kilka tygodni to warto. Tym bardziej,ze na pewno z czasem bedzie jeszcze gorzej. Już dziś w wiadomościach mowili ze znow beda zaostrzac restrykcje.Tu raczej nie ma co sie wypowiadac ja te badania napewno zrobie i napewno podeje do leczenia przed crio ale w tym przypadku nawet nie mam co marzyc ze w najblizszym czasie zrobie jakis transfer ;(
I też bym długo nie czekała, bo zdaje mi się, ze jeszcze najgorsze przed nami, ale raczej gorzej będzie w maju niż teraz na początku kwietnia. I tak wyniki bedziesz mieć za jakiś czas, a samo leczenie jeśli będzie potrzebne, jak już się ten badziew korona wyciszy trochę.Tu raczej nie ma co sie wypowiadac ja te badania napewno zrobie i napewno podeje do leczenia przed crio ale w tym przypadku nawet nie mam co marzyc ze w najblizszym czasie zrobie jakis transfer ;(