Weekand szybko zleci ,czekamy z Tobą na wyniki. To przykre co się dzieję, ty się uratowałaś mam nadzieję ??? Niestety w najbliższym czasie bardzo dużo osób albo straci pracę albo zostanie im obcięte wynagrodzenie, ciężkie czasy idą ;(. Rozmawiałam z immunologiem wyniki mam ok. Jedyne co to białko obniżone więc wskazanie do hepraryny przy transferze , mam nadzieję że pomoże . Reszta wyników ok, nie ma zespołu fosfolipidowego ani trombofili, Nk też ładne . Leukocyty itp jak na epidemie dobre. Tylko czemu się nie udaje ;(Hej
Testuje w poniedziałek 30.03 to będzie 7dpt, mrozaczek 5 dniowa blastka więc już powinno być wiadomo . Pobolewa mnie brzuch, ale ogólnie to moje 3 inv i nie mam żadnych objawów... A może ich nie szukam, sama nie wiem
Mieliśmy teraz tyle na głowie pogrzeb itd. A jeszcze u mnie. W pracy zwolnili 70% firmy!!! Szok co... Dziś rozmawiałam z moimi pracownikami których zwolnili, ryczałam pół dnia w biurze. Zarząd podjął taka decyzję i resztę ma w dupie. Mam nadzieję że jeszcze w przyszłym tygodniu nie zmniejszą mi wynagrodzenia.... Więc nie wsłuchiwałam się czy czuje się jakoś inaczej. Mam nadzieję tylko ze te nerwy nie wpłyną negatywnie ☹ staram się myśleć pozytywnie staram to dobre określenie a jak u ciebie???
reklama
U mnie wszystko pozrastane. Jelita do macicy. Jelita do ściany jamy brzusznej. Lewy jajnik przyrośnięty do macicy, jelit. Generalnie jak mnie otworzyli to nie wiedzieli co jest coJej. Współczuję. A boli mocno?
Moja przyjaciółka ma dużą endometrioze, ma zarośnięte jelita z pęcherzem, dużo zrostow i często narzeka na bol brzucha A poza tym czesto plami, okresy dugontrwaja np po 2 tygodnie.. tyle że ma też problemy z tarczyca.
Bóle podbrzusza. Jelit. Bardzo bolesne miesiączki. Plamienia przed i po @.Długie 7 dniowe @,obfite. Zaparcia na zmianę z biegunkami. Torbiele. Stany zapalne. Przy ostatnim po tygodniu gorączek i bólu brzucha takim, że nie mogłam wstać wylądowałam na 4 dni w szpitalu. Ot,Takie tam drobnostki
Lilianki ft4 masz Oki. A ja cały czas upieram się, że nadczynność w początkach ciąży jest zawsze. Kumpeli spadło do 0.002.Ale skonsultuj z eno przede wszystkim!!!Dziewczyny, wrzucę moje dzisiejsze wyniki. Moze jakas mądra glowa powie mi co z moją tarczyca. Jak zaszłam w ciąże (w 15dpt)to mialam TSH 2.9 FT4 1.39
Dostalam ertyrox 25 i po 1.5tyg moje TSH 0.781 a FT4 1.7. Dalej kazal brac taka sama dawkę. A teraz widzę,ze poniżej normy.. Moze odstawi mi lek??Zobacz załącznik 1097955Zobacz załącznik 1097956
Ja płaciłam ostatnio.1030 pln za wycinek a pobierają 2 w odstepnie 2 dni. Razem 2060 plnIle kosztuje recwptywnos endometrium wie któraś??
Współczuję;(U mnie wszystko pozrastane. Jelita do macicy. Jelita do ściany jamy brzusznej. Lewy jajnik przyrośnięty do macicy, jelit. Generalnie jak mnie otworzyli to nie wiedzieli co jest co
Bóle podbrzusza. Jelit. Bardzo bolesne miesiączki. Plamienia przed i po @.Długie 7 dniowe @,obfite. Zaparcia na zmianę z biegunkami. Torbiele. Stany zapalne. Przy ostatnim po tygodniu gorączek i bólu brzucha takim, że nie mogłam wstać wylądowałam na 4 dni w szpitalu. Ot,Takie tam drobnostki
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ja po odstawieniu leków po nieudanym transferze w grudniu (beta 0 w 7dpt) , od razu od 1dc czyli od miesiączki zaczełam brać antyki (bo mialam dlugi protokół). Wiec nie ma konieczności robienia jakiejś przymusowej przerwy, oczywiście jeżeli jesteś od razu na to gotowa i lekarz też nie widzi przeciwskazań.A po nie udanym transferze kiedy mogę podchodzić do kolejnej stymulacji ??
Test reveptywnosci endometrium to biopsja endometrium ???
Myślisz że warto to robić???? I czy to jest biopsja endometrium ?? Czy to co innegoJa płaciłam ostatnio.1030 pln za wycinek a pobierają 2 w odstepnie 2 dni. Razem 2060 pln
Jak wróciłam do domu z biura to wzięłamNo trzymam To już byłoby kure****jakby nie wyszło.
Echhh. Trudne czasy dla nas wszystkich. Ty się nie zamartwiaj, pamiętaj, że masz pasażera na pokładzie!
Ps. Niebieskie tableteczki jeszcze bierzesz?
Mi kazali dopiero po miesiączce przyjść na wizytę więc raczej nie ma szans bym w tym cyklu pochodziła do stymulacjiJa po odstawieniu leków po nieudanym transferze w grudniu (beta 0 w 7dpt) , od razu od 1dc czyli od miesiączki zaczełam brać antyki (bo mialam dlugi protokół). Wiec nie ma konieczności robienia jakiejś przymusowej przerwy, oczywiście jeżeli jesteś od razu na to gotowa i lekarz też nie widzi przeciwskazań.
reklama
Nie wiem. Czekam na wyniki. Zobaczymy czy coś wniesie. Ja pomysłu nie miałam więc zrobiłam, bo cykl przerwy miałam.Test reveptywnosci endometrium to biopsja endometrium ???
Myślisz że warto to robić???? I czy to jest biopsja endometrium ?? Czy to co innego
Podziel się: