Pójdźka
Fanka BB :)
Ja teraz mialam taka sytuacje i lekarz powiedzial ze ten cykl jest stracony. Nie dostalam ani zastrzyku, a tym bardziej nikt mi noe proponowal przejscia na sztuczny Jestes pewna ze tak mozna zrobić? Zeby przejsc z naturalnego na sztuczny.Ale przeciez mozesz wziasc zastrzyk na pekniecie poza tym Mozna tez zrobic transfer bez pekniecia byly takie ze poprostu jak nie peka to wtedy podaja ci hormony jak przy sztucznym cyklu ale nie wiem czy jest wtedy sens leciec na naturalnym cyklu ale tez jest to jakies rozwiazanie ja bym probowala na naturalnym np z zastrzykiem jak by pomimo zastrzyku nie pekl to wtedy sie zastanawiala co dalej czy odpuszczac czy wchodzic z hormonami i robic transfer.
Teraz mi lekarz powiedzial ze mozemy w nastepnym cyklu dac ovitrelle na wszelki wypadek pytanie co jak i tak nie pęknie? Ja juz ch6ba nie bwde ryzykowac i podejde na sztucznym, chociaz chcialam sprobowac teraz inczej. Ale ostatnie podejście ktore nie skonczylo sie transferem kosztowalo mnie ponad 1000 zl i troche nerwów.