reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Oj uwierz mi, że tutaj jest tragedia! Jeżeli leki mi nie dojdą nie bd miała szans żadnych żeby tutaj coś załatwić, w klinice in vitro nawet nie było mowy o zbadaniu bety u nich bo nie jestem ich pacjentka, a położna (Angielka)
Jak jej mówiłam, że ciąża po in vitro bla bla jakie leki biorę i, że zaraz mi się kończą i czy jakaś receptę mogę poprosić, to ona nie wyda bo nie jest lekarzem, na pytanie kto może pomóc "ona nie wiem"...
Współczuję naprawde;(

reklama
@Alicja90 ja na poprzedniej wizycie czyli 9tc zaczelam schodzic troche z luteiny. Wczesniej bralam 3×4tab tej podjezyk i bralam 3×2 dopochwowej. I mialam zejsc do 12tyg z tej podjezykowej do 3x1tabl.
I teraz powoli mam dalej schodzic od 12tc+4 biore 2x1 podjezykowa i dopochwowa bez zmian.
Kurcze najgorzej ze nie masz dostepu do tych lekow:(
O kurcze to długo się schodzi, ja myślała że inaczej to wygląda, nawet nie mam szans iść do jakiegokolwiek lekarza, nawet jak leki mi dojdą to nie wiem jak z nich zacząć schodzić... No to ja mam sporo mniej tych leków od Ciebie

O kurcze to długo się schodzi, ja myślała że inaczej to wygląda, nawet nie mam szans iść do jakiegokolwiek lekarza, nawet jak leki mi dojdą to nie wiem jak z nich zacząć schodzić... No to ja mam sporo mniej tych leków od Ciebie
Dla pocieszenia powiem, ze ja bralam 6x100 i w 12tc moja gin powiedziala, ze juz moge odstawic nawet z dnia na dzien, bo w 12tc juz na bank lozysko produkuje tyle ile potrzeba. Jesli nie masz plamien to znaczy ze progesteron jest u Ciebie ok.

No to miesiąc to nawet jak paczka dojdzie yo nie mam leków, a pani z kliniki w Polsce juz zapowiedziała, że "pomagają" mi ostani raz... Poczekam do piątku jak nie dojdzie paczka to bd myśleć wtedy 😒
Kurna masakra ... mi raz przyjaciółka wysłała Gonapeptyl (bo ja sierota po narkozie powiedziałam, że mi starczy a pózniej jak się doliczyłam to miałam problem). I on przyszedł na IS aaaleee miałam zapłacić kary 1 tys zł 😑😑 nie przyjęłam tego i biedna pare dni pózniej ganiała po lotnisku i pytała się ludzi czy mi mogą zabrać leki 🤦🏼‍♀️
No ale wtedy nie było takich problemów co teraz 😑

Szczerze to ja z progesteronu zeszłam dopiero Ok 16 tc ..
trzymam kciuki żeby Ci paczki nie zatrzymali !! A masz śledzenie ? Tak zawsze łatwiej ;)

Lilianka Ty toś łobstawiona, że hej[emoji6]
Nooo.. ;( I nie ma co się dziwić, ze mam problemy z kupa c'nie??
Wszystko przetrwam ale serio już się nie mogę doczekać jak zacznę schodzić z tych leków.. W buzi ciagle mam niesmak. Żołądek boli. Procz tego biore encorton(Ale jeszcze tylko ponad tydzień bo schodzę), ertyrox, prenatal uno , Wit.d, i dwa razy dziennie estrofem dowcipnie. Do 8 tyg bralam tez heparynę.

reklama
Do góry