Dokładnie. TrzymamZrobię w środę bądź w piątek i zobaczę co się będzie działo ....
reklama
klaudiaanita
Fanka BB :)
Raz dziennieHej dziewczyny mam takie pytanko po transferze zastrzyki z heparyny bralyscie raz dziennie czy 2 bo lekarz wpisał mi 2 opakowania i nie do końca wiem po co
Ja pierd... co tam się wydarzyło ? ! Trzymaj się dzielnieZaproponowali mi darmowy transfer i przebadanie zarodka... Efekt jest taki ze wczoraj do mnie zadzwonili z wiadomoscia ze zostala jednak tylko 1 blastocysta - dalej uwazacie ze mam powod do radosci? Nie moge tam pojechac nawet sie zbadac a o transferzee na najblizsze 3 miesiace moge zapomniec... @Waleczna36 twoje przyrosty bety byly niestety wysoko ponizej normy... To ze ona teraz tak skoczyla nie swiadczy jeszcze o pozytwnym zakonczeniu. staraj sie myslec pozytwynie bo jednak mialas podane dwa zarodki ale w dalszym ciagu musisz miec z tylu glowy rozne historie
Zrobię w środę bądź w piątek i zobaczę co się będzie działo ....
Zrób proszę w środę bo powinny być przyrosty co 48h też uważam, że jeden drugiego zaniżał i juz teraz będzie wszystko dobrze
Waleczna36
Moja kochana, wsparcie mimo wszystkoZrób proszę w środę bo powinny być przyrosty co 48h też uważam, że jeden drugiego zaniżał i juz teraz będzie wszystko dobrze
motylek24
Jak na 16 dzień blastki jest nisko, nawet bardzo nisko. Jedyna nadzieja że wyjątkowy leniuch się trafił.Na pewno nie jest dużo poniżej normy
Nie szaleje, to fakt. Były większe.
Teraz ładnie ruszyła i trzeba czekać
bazylia128
Kochanie ciezko mi sie trzymac ale jakos musze, Lukasz obiecal ze zrobimy kolejna stymulacje ale gdzie indziej... Tylko kiey to sie wydarzy? Mam ponad 36 lat, zanmi cokolwiek rszy a maja napewno swoich stalycch pacjentow moge tylko o tym marzyc ;( Oj ciezko mi sie jest ruszyc dalej ;( Przyzli moi rodzice i tesciowie i prosze ich o pomoc PSYCHICZNA bo finansowa nawet jesli bedziemy musieli sie z wszystkim ogranczac damy rade - ale psychicznie odpadami najzywczajniej sobie nie radze ;(Ja pierd... co tam się wydarzyło ? ! Trzymaj się dzielnie
Jest nisko. Fakt. I to już wczoraj pisałam @Waleczna36, że nie powala. I, że trzeba czekać, bo już nic nie poradziJak na 16 dzień blastki jest nisko, nawet bardzo nisko. Jedyna nadzieja że wyjątkowy leniuch się trafił.
Sama dobrze wiesz jednak, że to przyrosty są najważniejsze a teraz ładnie odbił.
Zobaczymy. W każdą stronę może to iść.
bazylia128
Lepeij pocieszac kosztem innych tylko dlatego zeby zrobic na zlosc drugiemuJak na 16 dzień blastki jest nisko, nawet bardzo nisko. Jedyna nadzieja że wyjątkowy leniuch się trafił.
reklama
Aaaanna
A wiesz dokładnie jaka jest przyczyna zaistniałej sytuacji? Czynnik ludzki to bardzo szerokie pojęcie. Czy dostaliscie w formie pisemnej jakiś protokół z hodowli? Czy to badanie zarodka ma wykonać Twoja klinika i jakim ryzykiem dla zarodka jest to obarczone? Co takie badanie pokazuje? Jakiego typu wady? Bo ja się sama zastanawiam czy takie badanie ma sens. Wiesz to na pewno zależy od was czy chcecie podjąć to ryzyko zarówno podania jak i badania. Naturalnie człowiek też nigdy nie wie czy zarodek jest zdrowy.
Bardzo Ci współczuję obecnej sytuacji.
Wiem że bardzo to boli. Każdy tu życzył Ci wszystkiego co najlepsze i trzymał kciuki. Nikomu do głowy nie przyszedł taki obrót sprawy. Masz prawo być wykończona. Musisz odpocząć odespać i spokojnie wszystko przemyśleć. Ale jedno jest pewne NIE JESTEŚ BEZPLODNA i NIE BEDZIESZ BEZDZIETNA tak długo jak produkujesz komórki jajowe a mąż plemniki możecie stworzyć dziecko. To tylko kwestia czasu.
Bardzo Ci współczuję obecnej sytuacji.
Wiem że bardzo to boli. Każdy tu życzył Ci wszystkiego co najlepsze i trzymał kciuki. Nikomu do głowy nie przyszedł taki obrót sprawy. Masz prawo być wykończona. Musisz odpocząć odespać i spokojnie wszystko przemyśleć. Ale jedno jest pewne NIE JESTEŚ BEZPLODNA i NIE BEDZIESZ BEZDZIETNA tak długo jak produkujesz komórki jajowe a mąż plemniki możecie stworzyć dziecko. To tylko kwestia czasu.
Bedziemy jednak badac ten zarodek, Łukasz pracowal nade mna cala noc. On nie chce zebym znowu przechodzila przez nieprawidlowa ciaze ;( Pozosstaje kwestia wyrobienia mojego podpisu elektronicznie...
Podziel się: