reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zaproponowali mi darmowy transfer i przebadanie zarodka... Efekt jest taki ze wczoraj do mnie zadzwonili z wiadomoscia ze zostala jednak tylko 1 blastocysta - dalej uwazacie ze mam powod do radosci? Nie moge tam pojechac nawet sie zbadac a o transferzee na najblizsze 3 miesiace moge zapomniec... @Waleczna36 twoje przyrosty bety byly niestety wysoko ponizej normy... To ze ona teraz tak skoczyla nie swiadczy jeszcze o pozytwnym zakonczeniu. staraj sie myslec pozytwynie bo jednak mialas podane dwa zarodki ale w dalszym ciagu musisz miec z tylu glowy rozne historie ;)
Umiesz z rana mnie pocieszyć 😉

reklama
Kochana bardzo mi przykro,że tak się to potoczyło. Tak bardzo przygotowywałas sie to tej punkcji.. twoje stwierdzenie "dalej uważacie,ze mam powód do radosci" jest naprawdę przykry i krzywdzący. Każdy chciał Cię pocieszyć, podnieść na duchu, delikatnymi słowami, bo buzuje z Ciebie strasznie, chcialysmy bys wiedziala,ze jestesmy z Tobą a Ty dalej zachowujesz się tak jak by to była nasza wina.. wolała byś byśmy nic nie pisały? Przecież sama zawsze wszystkich pocieszasz... komentowalysmy i wspietalysmy Cię na podstawie informacji, które nam przekazywalas. A ostatnie byly takie,ze sa dwie blastki... Czasu już nie cofniesz, to co sie stało i dalej dzieje jest jakaś pierdoloną tragedią..
Na Twoim miejscu zastanowilabym sie nad badaniem tego jedynego zarodka.. Ja balabym sie tego robic. Mimo wszystko bede trzymała kciuki aby ten jeden balwanek okazał się tym najwspanialszym, jedynym i szczęśliwym A ta cała historia zniknęła za mgłą jak już będziecie tulić maleństwo. Ten czas do transferu na pewno jest Ci teraz potrzebny i uważam,ze dobrze,ze nie masz transferu od razu.. jesteś teraz wykończona i fizycznie i psychicznie A to by nie pomogło. Musisz zebrać siły i się zregenerować. [emoji8]
Nie mam sily :( przysiegam ze jestem calkowicie wypompowana...

A Ty to masz jakieś problemu ze snem ? 😂😂
Tiaaa.
Lubie rano wstawać 😁😁😁😁
A w związku z tym, że Korona szaleje i od soboty siedzę na dupsku i nic prawie nie robię, to i snu potrzebuje mniej.
Dziś od 4.30 już przeglądałam całą swoją dokumentację, bo pisałam z Koleżanką, która w USA mieszka.Ze względu na różnice czasu często tak wygląda, że albo Ona idzie późno spać, albo ja wcześnie wstaje😁😁😁Po ostatnim nieudanym podejściu, studiuje teraz książkę o immunologii, no i była po konsultacji wstępnej online z Immunologiem stamtąd...
Mam teraz czas, muszę trochę rzeczy sobie ogarnąć, przypomnieć.

Weźkaj kochana mi przypomnij robiłaś betę 13.03 i była 15,6 ?? Pomiędzy jakieś i wczoraj 23.03 185 tak ? Bo jeżeli tak, to przyrost średni z tego czasu jest 67% czyli w normie. Ale czy ja dobrze zapamiętałam 🧐🤔
Już Ci kochana pisze ...

6 dpt 15.63 piątek
9 dpt 48.19 poniedziałek
11dpt 58.70 środa
13dpt 70.76 piątek
16dpt 184. 90 poniedziałek

To cała moja beta ☹

Weźkaj kochana mi przypomnij robiłaś betę 13.03 i była 15,6 ?? Pomiędzy jakieś i wczoraj 23.03 185 tak ? Bo jeżeli tak, to przyrost średni z tego czasu jest 67% czyli w normie. Ale czy ja dobrze zapamiętałam 🧐🤔
Na pewno nie jest dużo poniżej normy😉
Nie szaleje, to fakt. Były większe.
Teraz ładnie ruszyła i trzeba czekać ✊

reklama
Do góry