reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A bazylia juz sobie nie zasłuzyla na wytłuszczenie ? Powaznie?! nie bylo wczesniej takich sytuacji? Bo chyba zaraz wkleje kilka nawet Twoich watkow ;) smieszna jestes w smiesznym znaczeniu ;)

Jakoś umknął mi wcześniej ten post.
Teraz w telefonie siedzę i odgrzebuję powiadomienia.... I ręce mi opadły🙍‍♀️🙍‍♀️🙍‍♀️
Obiecałam sobie po naszej wcześniejszej wymianie zdań, że już się nie będę odzywać, bo dyskusja z Tobą jest dla mnie bezcelowa. Nie reagujesz na argumenty. Manipulujesz odpowiedziami, nie rozumiesz co do Ciebie się pisze-dzisiaj np. @Liliana87 mówiła o mówieniu przepraszam i nowym dniu a Ty coś o wykonywaniu pracy na 100%...Wczoraj zamiast zamknąć temat to pisałaś coś o poparciu na privach, post, że i tak uważasz, że masz rację...
A teraz kolejny raz mnie obrażasz 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️chociaż nawet nie wiem(w sumie🤔🤔🤔) co to znaczy, że "jestem śmieszna w śmiesznym znaczeniu" 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️A jeszcze niedawno, przez @fredka84 chciałaś się pogodzić. Cała Ty. @bazylia128 bardzo współczuję Ci sytuacji. Serio. Nie życzyłabym tego nikomu. Mam nadzieję,że z tych blastek co macie doczekasz się zdrowej ciąży.
Zbastuj trochę, bo więcej nie będę przechodzić obojętnie i nie pozwolę się obrażać.
Tyle.

reklama
Była kiedyś tu @MoKa. Też miała zepsuta stylulke i potem padake z jajca i. On mocno tu na forum nakręcała się na swoją klinikę i to chyba nie wyszło zbyt dobrze, bo na rozmowie w klinice pokazali Jej wydruki z forum. Ale ostatecznie przyznali się do błędów i z tego co wiem to miała podejście gratis.
Nasza Asia po zmianie kliniki też miała jeden protokół kompletnie zrypany (inne leki itd) i jak miała piękne blastki w poprzedniej klinice, tak tu ani jednej...
Po rozmowie z Szefostwem, przyznali się do złego doboru LEKÓW, protokołu i miała procedurę od nowa, bezpłatnie.
Także tak. Były już PODOBNE przypadki.

Pamietam to, jak tez to, ze MoKa zniknela z forum. Udalo sie jej w koncu?

Wszędzie inwigilacja 😱 to już się nawet człowiek wkurzyć nie może i ostrzegać innych przed jakaś kliniką ? Toż to jakiś żart !
Możesz ale w wypadku Mokki to ostro było i zwyczajnie klinice dało to jakaś przewagę. A po co sobie pod górkę robić 🤷‍♀️
Musiałabyś ja poczytać. To Wariot był. Ale Kochany😍😍😍

reklama
@fredka84 kliniki mają tych swoich szperaczy na takich forach.
Wiec tak. Warto uważać i lepiej załatwiać te sprawy osobiście😉
Myslisz ze w jakikolwiek sposob boje sie tego co napisalam o nich? Wszystko zostalo powiedziane, samo pismo wystosowane do mnie personalnie raczej uswadczylo mnie w przekonaniu ze cos na co nie mialam wplywu a ciezko na to pracowalam i ciekzo doswiadczylam zostlo spartolone... Latwo ci wypowiadac sie na tematy ktorych nie doswiadczasz.

Do góry