reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A bazylia juz sobie nie zasłuzyla na wytłuszczenie ? Powaznie?! nie bylo wczesniej takich sytuacji? Bo chyba zaraz wkleje kilka nawet Twoich watkow ;) smieszna jestes w smiesznym znaczeniu ;)

Jakoś umknął mi wcześniej ten post.
Teraz w telefonie siedzę i odgrzebuję powiadomienia.... I ręce mi opadły🙍‍♀️🙍‍♀️🙍‍♀️
Obiecałam sobie po naszej wcześniejszej wymianie zdań, że już się nie będę odzywać, bo dyskusja z Tobą jest dla mnie bezcelowa. Nie reagujesz na argumenty. Manipulujesz odpowiedziami, nie rozumiesz co do Ciebie się pisze-dzisiaj np. @Liliana87 mówiła o mówieniu przepraszam i nowym dniu a Ty coś o wykonywaniu pracy na 100%...Wczoraj zamiast zamknąć temat to pisałaś coś o poparciu na privach, post, że i tak uważasz, że masz rację...
A teraz kolejny raz mnie obrażasz 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️chociaż nawet nie wiem(w sumie🤔🤔🤔) co to znaczy, że "jestem śmieszna w śmiesznym znaczeniu" 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️A jeszcze niedawno, przez @fredka84 chciałaś się pogodzić. Cała Ty. @bazylia128 bardzo współczuję Ci sytuacji. Serio. Nie życzyłabym tego nikomu. Mam nadzieję,że z tych blastek co macie doczekasz się zdrowej ciąży.
Zbastuj trochę, bo więcej nie będę przechodzić obojętnie i nie pozwolę się obrażać.
Tyle.

reklama
Była kiedyś tu @MoKa. Też miała zepsuta stylulke i potem padake z jajca i. On mocno tu na forum nakręcała się na swoją klinikę i to chyba nie wyszło zbyt dobrze, bo na rozmowie w klinice pokazali Jej wydruki z forum. Ale ostatecznie przyznali się do błędów i z tego co wiem to miała podejście gratis.
Nasza Asia po zmianie kliniki też miała jeden protokół kompletnie zrypany (inne leki itd) i jak miała piękne blastki w poprzedniej klinice, tak tu ani jednej...
Po rozmowie z Szefostwem, przyznali się do złego doboru LEKÓW, protokołu i miała procedurę od nowa, bezpłatnie.
Także tak. Były już PODOBNE przypadki.

Pamietam to, jak tez to, ze MoKa zniknela z forum. Udalo sie jej w koncu?

Wszędzie inwigilacja 😱 to już się nawet człowiek wkurzyć nie może i ostrzegać innych przed jakaś kliniką ? Toż to jakiś żart !
Możesz ale w wypadku Mokki to ostro było i zwyczajnie klinice dało to jakaś przewagę. A po co sobie pod górkę robić 🤷‍♀️
Musiałabyś ja poczytać. To Wariot był. Ale Kochany😍😍😍

reklama
@fredka84 kliniki mają tych swoich szperaczy na takich forach.
Wiec tak. Warto uważać i lepiej załatwiać te sprawy osobiście😉
Myslisz ze w jakikolwiek sposob boje sie tego co napisalam o nich? Wszystko zostalo powiedziane, samo pismo wystosowane do mnie personalnie raczej uswadczylo mnie w przekonaniu ze cos na co nie mialam wplywu a ciezko na to pracowalam i ciekzo doswiadczylam zostlo spartolone... Latwo ci wypowiadac sie na tematy ktorych nie doswiadczasz.

Do góry