reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Myslisz ze w jakikolwiek sposob boje sie tego co napisalam o nich? Wszystko zostalo powiedziane, samo pismo wystosowane do mnie personalnie raczej uswadczylo mnie w przekonaniu ze cos na co nie mialam wplywu a ciezko na to pracowalam i ciekzo doswiadczylam zostlo spartolone... Latwo ci wypowiadac sie na tematy ktorych nie doswiadczasz.
Nie sugeruje, że się boisz🤔🤔🤔
Pytałaś o przypadki podobne to napisałam.
I czasem warto-z mojej perspektywy-wyciągnąć coś dla siebie z doświadczenia innych osób, tu na forum.
Nie Ty jedna się zmagasz z niepłodnością, stymulacja i itd.
A co do doświadczania to mam nadzieję, że żadnej z nas się to nie przydarzy co Tobie.
Nikomu tego nie życzę.

No tak po co sobie pod gorke robic bo przeciez jedan zarodek czy dwa nie robia roznicy ;)
Jezu Dziewczyno. Pisałam to do @fredka84. Ona nie ma Twoich problemów. I oby nie miała.
Dlatego właśnie oto, uważam za bezcelową wymianę zdań z Tobą.
Widzisz tylko to, co chcesz widzieć 🤷‍♀️
Rob swoje. Każda z Nas tak robi. Bo ostatecznie to Twoje życie.

Wszędzie inwigilacja [emoji33] to już się nawet człowiek wkurzyć nie może i ostrzegać innych przed jakaś kliniką ? Toż to jakiś żart !
Z tego co pamietam to ona tam bardzo rzucala konkretnymi nazwiskami i potem jk pojechala do kliniki to wymienieni lekarze czekali na nia wlasnie z wydrukami. Wiec to nawet nie chodzilo o klinike wg mnie tylko o te nazwiska.

reklama
Do góry