Dokładnie, klinika nigdy nie robi błędów...raczej zawsze zwalają winę na jakość komórek- już to słyszałam. Przy moich 15 komórkach w sumie w czasie dwóch stymulacji tylko jeden zarodek do transferu! Ale to Parens a oni podobno są słabi. Tu to się przyznali, ze ich wina. Boziu, @bazylia128 tyle siły, wysiłku, poświęceń włożyła żeby się do tej cholernej stymulacji przygotować a te matoły tak spartoczyły robotę...No dramat. Ale z tymi extra zarodkami to już inna bajka...coś tu jest mocno nasciemniane.Nie ma takiego przypadku bo wyjątkowo klinika się przyznała do błędu, a tak to zawsze wszystko robią perfekt. Ciekawe jak inne pacjentki w klinice, czy im też powiedzą prawdę. Nagrywaj rozmowy.
reklama
No co Ty, nikt się tutaj na Ciebie nie gniewa gluptasie już wszystko jest wyjaśnione i temat zamkniętyNie denewrwuj sie juz na mnie, ja przeprosilam ale mam naprawde teraz ciezki stan ;(
Nie wiem co Ci napisać, klinika ewidentnie kręci , tak mi przykro ze Cię to spotkało.
Daj nam znać tutaj na bieżąco
NadziejaJest
Fanka BB :)
@bazylia128 ja mialam teraz podane dwa zarodki i jeden byl z 6doby. Który jest u mnie w brzuszku to nie wiadomo ale czytalam sobie przed moim transferem i te z 6doby tez maja potencjalChyba byla tutaj osoba, która miała udane in vitro wlasnie z blastki z 6 doby. Ale nie wiem czy dobrze pamiętam.
No mają niezły burdel, skoro najpierw walczą dwie potem 4.. oby nie pomylili zarodków... tfu tfu..
Dzwonili i mam wizytę na dziś na 14:20. Więc się okaże co tam mam.
Będę cały czas mocno trzymać wierzę w siły natury i mam nadzieję, że to będzie Twój cud
Mi się wydaje że mają ja miałam 1 zarodek z 6 doby i nie wiem czy to córcia która fika w brzuszku synuś który właśnie śpi czy czekająca na mnie ostatnia śnieżynka.Mi się.wydaje że może tak być że to przez to zamieszanie bo jakoś nie chce mi się wierzyć że moglaby jakakolwiek klinika doprowadzić do takiego zaniedbania.Ja pie..dziele co tam sie dzieje ;( czegos takiego nie bylo zeby z mlejacej ilosci zarodkow, wzrastala ;( O co w tym chodzi... Czy to naprawde Corona maa taki wplyw ? Co o tym myslicie? Czy te z 6 doby maja szanse?
Laurka2019
Ja mialam zaplanowany urlop 1-11maj,bo mamy 2 komunie,juz sie nie łudze,ze polecimy,ale czy będzie taka możliwość czerwiec/lipiec?Dziewczyny jestem załamana .. wszystkie loty do końca kwietnia są anulowane ... Boże nie mamy naprawdę jak wrócić do domu
Straszna niewiadoma przed Nami...
Mam nadzieję,ze mimo wszystko jakoś uda ci sie poukładać swoje sprawy
Ostatnia edycja:
Laurka2019
Trzymamy kciuciuki za same dobrosci
Już niedługo,trzymaj sie dzielnie
Już niedługo,trzymaj sie dzielnie
Ruda08
To nie jest ten, który wykrywa wirusa dopiero jak on wszczepi swoje RNA do ludzkiego DNA ? Bo jeżeli tak noooo to jest to bardzo późno od zarażenia.W Polsce chyba robią PCR czyli test genetyczny.
reklama
Ruda08
A nie możesz lecieć np z Czech czy Niemiec ?Dziewczyny jestem załamana .. wszystkie loty do końca kwietnia są anulowane ... Boże nie mamy naprawdę jak wrócić do domu
Podziel się: