reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie ma takiego przypadku bo wyjątkowo klinika się przyznała do błędu, a tak to zawsze wszystko robią perfekt. Ciekawe jak inne pacjentki w klinice, czy im też powiedzą prawdę. Nagrywaj rozmowy.
Dokładnie, klinika nigdy nie robi błędów...raczej zawsze zwalają winę na jakość komórek- już to słyszałam. Przy moich 15 komórkach w sumie w czasie dwóch stymulacji tylko jeden zarodek do transferu! Ale to Parens a oni podobno są słabi. Tu to się przyznali, ze ich wina. Boziu, @bazylia128 tyle siły, wysiłku, poświęceń włożyła żeby się do tej cholernej stymulacji przygotować a te matoły tak spartoczyły robotę...No dramat. Ale z tymi extra zarodkami to już inna bajka...coś tu jest mocno nasciemniane.

reklama
Nie denewrwuj sie juz na mnie, ja przeprosilam ale mam naprawde teraz ciezki stan ;(
No co Ty, nikt się tutaj na Ciebie nie gniewa gluptasie 😘 już wszystko jest wyjaśnione i temat zamknięty 🔐
Nie wiem co Ci napisać, klinika ewidentnie kręci 😥, tak mi przykro ze Cię to spotkało.
Daj nam znać tutaj na bieżąco 😘

Chyba byla tutaj osoba, która miała udane in vitro wlasnie z blastki z 6 doby. Ale nie wiem czy dobrze pamiętam.
No mają niezły burdel, skoro najpierw walczą dwie potem 4.. oby nie pomylili zarodków... tfu tfu..
@bazylia128 ja mialam teraz podane dwa zarodki i jeden byl z 6doby. Który jest u mnie w brzuszku to nie wiadomo ale czytalam sobie przed moim transferem i te z 6doby tez maja potencjal:)

Ja pie..dziele co tam sie dzieje ;( czegos takiego nie bylo zeby z mlejacej ilosci zarodkow, wzrastala ;( O co w tym chodzi... Czy to naprawde Corona maa taki wplyw ? Co o tym myslicie? Czy te z 6 doby maja szanse?
Mi się wydaje że mają ja miałam 1 zarodek z 6 doby i nie wiem czy to córcia która fika w brzuszku synuś który właśnie śpi czy czekająca na mnie ostatnia śnieżynka.Mi się.wydaje że może tak być że to przez to zamieszanie bo jakoś nie chce mi się wierzyć że moglaby jakakolwiek klinika doprowadzić do takiego zaniedbania.

Dziewczyny jestem załamana .. wszystkie loty do końca kwietnia są anulowane ... Boże nie mamy naprawdę jak wrócić do domu 😔😔😔😔
Ja mialam zaplanowany urlop 1-11maj,bo mamy 2 komunie,juz sie nie łudze,ze polecimy,ale czy będzie taka możliwość czerwiec/lipiec?
Straszna niewiadoma przed Nami...
Mam nadzieję,ze mimo wszystko jakoś uda ci sie poukładać swoje sprawy😘

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry