I z tym tez się zgadzam, sama pamietam jak zniknęłam z forum na jakis czas po nieudanym transferze, bo były poruszane takie tematy i po prostu robiło mi takie czytanie więcej zlego, niż dobrego. Było mi smutno. Ja to wszystko rozumie.Cześć dziewczyny. Ja popieram to co napisała Motylek.
Uwierzcie jak nam niezaciazonym jest ciężko czytać o ubrankach, wózkach czy wystrojach[emoji17]. Oczywiście, że cieszymy się z wami, ale każda z was do niedawna pisała jak ją bolało że w ciążę zaszła jakaś znajoma czy sąsiadka. Ja teraz jestem wyłączona i mnie takie posty nie ruszają ale w sytuacji @bazylia128 byłabym pewnie tak samo rozżalona [emoji17].
Nie wiem czy ktoś dobrze rozumie co chcę powiedzieć [emoji849].
Każda jest na innym etapie i ma swoje problemy - ja to rozumiem [emoji3590]. Ale też sobie nie wyobrażam ,że jestem po np nieudanym transferze i wchodzę na forum a tu gadki o wystrojach itp.
Jest osobny wątek na takie rozmowy, tam można się cieszyć swoim stanem bez możliwości unieszczęśliwienia innych [emoji3590]
Bez obrazy dziewczyny, ja nie chcę nikogo wyganiać ani nic z tych rzeczy [emoji3590]
Wierze, ze nikt nie chciał zle, każdy wypowiedział swoje zdanie i każdy ma racje, po prostu zależy z jakiego punktu widzenia się patrzy. Nie kłóćmy się już tutaj, to forum zawsze było odskocznia od tego wszystkiego nas otacza