reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny dziś pobrnaie było masakryczne, 4 kucia a n a końcu z żyły nadgarstkowej z samej igly i osobno do tej probówki inaczej nie chciała lecic.
Żadnej żyły, a jak już się w malutka wbiła to pękła albo nie leciała kręć [emoji3525]
Trzymajcie kciuki żeby wynik by super [emoji110][emoji110][emoji110]
Zawsze masz taki problem z żyłami?

@Tasza nie wiemy jak dzilac, nie jestem lekarzem, nie jestem prawnikiem a prawnik wlasnie nam odmowil pomocy ;( jak w tej sytuacji mam sie zachowac ?
Wczoraj dostalam pismo o ilosci zarodkow a dzisiaj sie okazuje ze jest o dwie wiecej i wyczekuja 6 doby. Jak ja mam sie do tego ustosunkowac? O co chodzi ?
Sytuacja w kryzysie będzie ciężka. I prawnik Ci to potwierdził, poza tym zawsze są te magiczne zapisy o stanach wyjątkowych. Moim zdaniem oficjalne pisma za potwierdzeniem, nagranie waszej rozmowy i do szefostwa. Jak nie będą chcieli rozmawiać a wy będziecie mieli wszelkie medyczne podkładki-wyniki, raporty, koniecznie te 2 rozmowy o błędach w procedurze i błędach z ilością zarodków i nagłaśniać temat obiektywnie na forum kliniki. Tyle, że wtedy prawnik może zawitać do was.

reklama
Sytuacja w kryzysie będzie ciężka. I prawnik Ci to potwierdził, poza tym zawsze są te magiczne zapisy o stanach wyjątkowych. Moim zdaniem oficjalne pisma za potwierdzeniem, nagranie waszej rozmowy i do szefostwa. Jak nie będą chcieli rozmawiać a wy będziecie mieli wszelkie medyczne podkładki-wyniki, raporty, koniecznie te 2 rozmowy o błędach w procedurze i błędach z ilością zarodków i nagłaśniać temat obiektywnie na forum kliniki. Tyle, że wtedy prawnik może zawitać do was.
Porfesorostwo teraz nie pracuje bo sa w podeszlym wieku i w duzym stopniu narazeni ;) z jakiejkoliwek strony bym nie udezyla to przegrywam ;( Czy jest na foru,m przypadek podobny do mojego? Prosze o pomoc ;(

Do góry