bazylia128
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj dostalam pismo o ilosci zarodkow a dzisiaj sie okazuje ze jest o dwie wiecej i wyczekuja 6 doby. Jak ja mam sie do tego ustosunkowac? O co chodzi ?@Tasza nie wiemy jak dzilac, nie jestem lekarzem, nie jestem prawnikiem a prawnik wlasnie nam odmowil pomocy ;( jak w tej sytuacji mam sie zachowac ?
Tak mi się wydaje, ale możemy teraz gdybać. Miejmy nadzieje ze wszystko jest w jaknajlepszym porządku
Wiem. Wiesz tonący brzytwy się chwyta
Chyba nie. W tym samym labie robiłaś? Wydaje mi się, że to tylko inne nazewnictwo. Czasem też tak miałam...Coś tam mam. Zadzwoniłam do kliniki czekam aż oddzwonia.
Wiecie że ja sprawdziłam jeszcze raz swój pierwszy wynik z 19.03 było 703 ale to było oznaczenie HCG całkowite uważacie że to ma znaczenie ? Następne 21.03 1030 ale beta HCG i dzisiaj 23.03 1560 też beta HCG . Ten progesteron też mnie martwi praktycznie spadł o połowę.
Moim zdaniem labolatoria powinny mieć znormalizowane nazwy badań krwi - byłoby mniej pomyłek w nazewnictwie i w samych wynikach.
Moja koleżanka miała wykupipny bilet do Kanady, chciała odwiedzić męża, wyjechał do pracy i rok już się nie widzieli. A tam wprowadzili ban na granicę do końca czerwca...Dziewczyny jestem załamana .. wszystkie loty do końca kwietnia są anulowane ... Boże nie mamy naprawdę jak wrócić do domu [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
O widzisz Artemida a ja myślała, że to to samo...Hcg całkowite to podjednostka alfa i Beta, to może mieć znaczenie, dla dokładnych obliczeń wzrostu powinno oznaczać się tylko podjednostkę Beta hcg
Chyba nie. W tym samym labie robiłaś? Wydaje mi się, że to tylko inne nazewnictwo. Czasem też tak miałam...
No to te przyrosty tak na granicy. Dalej musisz czekać. Gdybyś miała problem z lekami ja mogę Ci podesłać prolutex , lutinus, luteine. Mam w cholerkę zapasów, część dostałam od Dziewczyn, więc podzielę się. Ja Bóg wie kiedy teraz podejdę [emoji25]
Pisz śmiało, jakby co.
No i ja dalej [emoji110][emoji110][emoji110]