reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Coś tam mam. Zadzwoniłam do kliniki czekam aż oddzwonia.
Wiecie że ja sprawdziłam jeszcze raz swój pierwszy wynik z 19.03 było 703 ale to było oznaczenie HCG całkowite uważacie że to ma znaczenie ? Następne 21.03 1030 ale beta HCG i dzisiaj 23.03 1560 też beta HCG . Ten progesteron też mnie martwi praktycznie spadł o połowę.
Chyba nie. W tym samym labie robiłaś? Wydaje mi się, że to tylko inne nazewnictwo. Czasem też tak miałam...
No to te przyrosty tak na granicy. Dalej musisz czekać. Gdybyś miała problem z lekami ja mogę Ci podesłać prolutex , lutinus, luteine. Mam w cholerkę zapasów, część dostałam od Dziewczyn, więc podzielę się. Ja Bóg wie kiedy teraz podejdę 😪
Pisz śmiało, jakby co.
No i ja dalej ✊✊✊

Najlepsze jest to że jak wchodzę na stronę labor. I swoje wyniki to zlecenie jest na całkowite HCG i wynik jest napisany że HCG całkowite a jak daje generuj dokument czy pobierz plik to jest napisane beta HCG. I bądź tu mądry
Moim zdaniem labolatoria powinny mieć znormalizowane nazwy badań krwi - byłoby mniej pomyłek w nazewnictwie i w samych wynikach.

Dziewczyny jestem załamana .. wszystkie loty do końca kwietnia są anulowane ... Boże nie mamy naprawdę jak wrócić do domu [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
Moja koleżanka miała wykupipny bilet do Kanady, chciała odwiedzić męża, wyjechał do pracy i rok już się nie widzieli. A tam wprowadzili ban na granicę do końca czerwca...

reklama
Walczę jak lwica[emoji8][emoji8][emoji8]
Chyba nie. W tym samym labie robiłaś? Wydaje mi się, że to tylko inne nazewnictwo. Czasem też tak miałam...
No to te przyrosty tak na granicy. Dalej musisz czekać. Gdybyś miała problem z lekami ja mogę Ci podesłać prolutex , lutinus, luteine. Mam w cholerkę zapasów, część dostałam od Dziewczyn, więc podzielę się. Ja Bóg wie kiedy teraz podejdę [emoji25]
Pisz śmiało, jakby co.
No i ja dalej [emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry