reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja pie..dziele co tam sie dzieje ;( czegos takiego nie bylo zeby z mlejacej ilosci zarodkow, wzrastala ;( O co w tym chodzi... Czy to naprawde Corona maa taki wplyw ? Co o tym myslicie? Czy te z 6 doby maja szanse?

reklama
Coś tam mam. Zadzwoniłam do kliniki czekam aż oddzwonia.
Wiecie że ja sprawdziłam jeszcze raz swój pierwszy wynik z 19.03 było 703 ale to było oznaczenie HCG całkowite uważacie że to ma znaczenie ? Następne 21.03 1030 ale beta HCG i dzisiaj 23.03 1560 też beta HCG . Ten progesteron też mnie martwi praktycznie spadł o połowę.
No to z beta nie jest źle, potwierdzałoby się, że po tysiącu już nie podwaja się co 48h...
Martwi ten spadający progesteron.... Nie masz nic w domku?

Ja pie..dziele co tam sie dzieje ;( czegos takiego nie bylo zeby z mlejacej ilosci zarodkow, wzrastala ;( O co w tym chodzi... Czy to naprawde Corona maa taki wplyw ? Co o tym myslicie? Czy te z 6 doby maja szanse?

No pewnie, że mają szansę 😉 w Olsztynie zostawiają nawet do 7 doby bo czasem dopiero w 7 się bujnie i są z tego ciąże więc wierz mamuśka w swoje kropki bo kto jak nie Ty? Skoro mi się udało z 1,5dniowego zarodka to równie dobrze może się udać z blastki 6dniowej!

Coś tam mam. Zadzwoniłam do kliniki czekam aż oddzwonia.
Wiecie że ja sprawdziłam jeszcze raz swój pierwszy wynik z 19.03 było 703 ale to było oznaczenie HCG całkowite uważacie że to ma znaczenie ? Następne 21.03 1030 ale beta HCG i dzisiaj 23.03 1560 też beta HCG . Ten progesteron też mnie martwi praktycznie spadł o połowę.

Hcg całkowite to podjednostka alfa i Beta, to może mieć znaczenie, dla dokładnych obliczeń wzrostu powinno oznaczać się tylko podjednostkę Beta hcg

reklama
Do góry