reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiesz ja to juz calkowicie odpadam psychicznie, najpierw ciezka stymulacjaa, potem trudna punkcja, ledwo do siebie doszlam a info z b\lano nie za ciekawe i jeszcze ci mowia ze cos poszlo nie tak i zwroca koszzty? Gdzie w tym wszytkim znalezc rozsadek? O transferze nie wspomne ;(
Ja bym poszła do radcy o całkowity zwrot kosztów. To, że coś poszło nie tak jako info z rozmowy telefonicznej masz, bo przecież nagrywają rozmowy. Tyle, że podejrzewam że koszty sprawy i tak będą wyższe, tymbardziej, że muszą uwzględnić te2 zarodki które już są. Lepiej chyba zrobić aferę w samej klinice tak myślę [emoji848]

Dodzwonilam sie do embrio - klinkia kreci oooj bardzo - powiedzial mi ze 4 zarodki walcza w 6 dobie, Wczoraj mialam dwie walczace!!! do godziny 15 sie dowiemy. Namoje pytanie czy one maja potencjal odpowiedzial ze innaczej by zakonczyli hodowle.

Taki nadziany to ja rozumiem ;) mam fajny przepis na babkę z adwokatem;) robilam w zeszłym roku na Wielkanoc. Jak ktoś bedzie chcial to jutro mogę wrzucić. Dziś już dupy na dół do kuchni nie spuszczę, bo jeszcze coś zjem.. A zaczęłam jeść duzo u już waga idzie do góry [emoji85]
Ja jem jak smok... zrzucam to ma steryd, bo migdy w życiu tak nie wpier.alałam
Ale z tego makpwca to jestem z siebie dumna[emoji6] mini spód, dużo maku, słodzony tylko owocami i odrobiną cukru kokosowego[emoji39] normalnie pod wrażeniem jestem[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

I nie będę kategorycznie wchodzić na wagę jak już zjem całą blachę[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry