Laurka2019
Fanka BB :)
@bazylia128 kochanie,ja z 11zaplodnionych mam 2 prawidłowe balstusie. I ta pierwsza transferowana kropka szczęśliwa byla. Rozumiem Cię doskonale,ze lepiej miec 4 niz 2 blastusie,bo to zawsze wieksze szanse powodzenia,ale skoro z tych poprzednich 4zadne maleństwo z Tobą nie zostało,to miejmy nadzieje ze juz te dwa zrobią z Ciebie mamusie.No tak!!! Najwiekszy problem jaki kupie wozek... Sorry dzisiaj nie pojmuje tego, moze w innym dniu innaczej bym zreagowala. U mnie lipa, rycze, kolejne trzy odpadly i czekaja do jutra. Po moim sms zadzwonil sam D i mnie uspokajal. Nie pojete dla mnie jest to jak z takiej ilosci pecherzykow tylko tyle zarodkow. Podobno z 6 doby mama wysoki wskaznij ciac - tak mi przez 15 min tlumaczyl Pawel... dwie sa zamrozone z 5 dnia... dwie czekaja ;( Powstrzymuje sie przed rzuceniem z balkonu Łukasz lezal ze mna na podlodze w lazience na lyczeczke... w kocu mnie ogarnal i wzial do lozka, przespalam ze dwie godziny bo placz mnie wykonczyl... JA juz nie wiem co dalej?
Zrobilas co mogłaś! Staraj się myśleć, że będzie dobrze. Po co myslec źle skoro można dobrze
Zamieńmy czarne scenariusze na te różowe:
Będą 4 blastusie pierwszy transfer jednego kropka,moze sprawić że się podzielą i będą bliźniaki, zostaną Ci 3 transfery do przejscia i to moze sie kończyć dla Ciebie wielodzietną rodziną