bazylia128
Fanka BB :)
Ja oceniam sytuacje na malo kontrolowana, jest zle napewno ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj to w tv leciało [emoji33]. Aż mnie ciarki przechodziły jak te ciężarówki jeździły [emoji33]Moj tez czesto odlatuje ale on raczej w pracy...
Te wybory to jakieś nieporozumienie, w domu każą siedzieć ale na wybory to owszem, idź chętnie człowieku, nosz kuwa[emoji49]. Sami sobie zaprzeczają.Właśnie mowili na tvn24 o gminie z powiatu wielunskiego ktora nie odwolala wyborow na wojta, oczywiscie PIS
Który sezon oglądasz? Ja dopiero drugiU nas przez chwilę poleciało kilka malutkich płatków śniegu
A idź, Marek dostal do zrobienia 3 kursy online, angieskojezyczne, które po zalogowaniu kończą się egzaminami.Okazalo sie,ze w każdym jeat prezentacja na 3godz i po nim egzaminów w każdym po 9szt.. Siedział wczoraj do nocy a nie wiem ile mu zostało na dzisiaj... także ja dzisiaj nadrabiam telefonistki A mąż się egzaminuje.. Ja za to wczoraj nagadalam sie za wszystkie czasy ze znajomą. Aż Mnie język wieczorem bolał
Ja na razie slabo mysle o korona dopoki sie nie dowiem co sie u mnie dzieje ;( Łukasz mowi SPOKOJKtóry sezon oglądasz? Ja dopiero drugi
Jeb..any karakan [emoji49]. A skąd on wylazł w ogóle?!? W piwnicy siedział cały tydzień i wczoraj wyskoczył jak diabeł z pudełkaNie ma zadnych przeslanek by wstawiac stan kleski zywiolowej a tylko wtedy mozna odwlac wybory - slowa Ka....czora
WiemBazyliszek, dziś dzień ZERO [emoji8][emoji8][emoji8]. Mam nadzieję że będę ci gratulować [emoji3590].
Na siłę nie będę cię pocieszać, bo wiesz sama że w In vitro wszystko się może zdarzyć [emoji849].
Kciuki trzymam myszko[emoji3590][emoji3590][emoji3590]