reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie mowili na tvn24 o gminie z powiatu wielunskiego ktora nie odwolala wyborow na wojta, oczywiscie PIS ;)
Te wybory to jakieś nieporozumienie, w domu każą siedzieć ale na wybory to owszem, idź chętnie człowieku, nosz kuwa[emoji49]. Sami sobie zaprzeczają.
Wczoraj w tv się pojawił ten mały karakan jeb...any i gadał że do kościoła można chodzić [emoji33]. I że wyborów nie odwołają bo nie mają ku temu żadnych przesłanek

U nas przez chwilę poleciało kilka malutkich płatków śniegu;)
A idź, Marek dostal do zrobienia 3 kursy online, angieskojezyczne, które po zalogowaniu kończą się egzaminami.Okazalo sie,ze w każdym jeat prezentacja na 3godz i po nim egzaminów w każdym po 9szt.. Siedział wczoraj do nocy a nie wiem ile mu zostało na dzisiaj... także ja dzisiaj nadrabiam telefonistki A mąż się egzaminuje.. Ja za to wczoraj nagadalam sie za wszystkie czasy ze znajomą. Aż Mnie język wieczorem bolał;)
Który sezon oglądasz? Ja dopiero drugi

reklama
Do góry