Ja dziewczynki standardowo wstałam po 5tej i troszkę ogarnelam domek i będę sobie robić jogę @bazylia128 wierze, ze dziś będzie piękny dzień małe bazylki na pewno pięknie się podzieliły i jadą na zimowisko miłego dnia kochane dziewuszki
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Dzwonilam nie odbieraja a gameta nie czynna
Ananasowa93
Nie wiem czy to cie jakoś pocieszy ale skoro nie zadzwonili to wiadomo na pewno ze jest przynajmniej jedna blastka. Ja oczywiście uważam ze jest kilka i nie masz się o co martwić ale wiem ze nie ma slow które by cie dzisiaj uspokoiły Jesteśmy wszystkie z tobą sercem ja czekałam 6 dni na informacje bo z invicta nie dzwonią wcale zanim nie zakończą hodowli ... trzymam mocno kciukiDzwonilam nie odbieraja a gameta nie czynna
Spróbuj za jakiś czas znowu, chyba że będzie tak jak Necia pisała, jak było w jej przypadku. Że zarodek miała a nie miał jej kto powiadomić bo nikt nie pracowałDzwonilam nie odbieraja a gameta nie czynna
Liliana87
Niestety, te egzaminy nie są pro forma. Za duże narażenie życia. Mój mąż kilka lat pracował na różnych stanowiskach związanych z elektryka i szkoleń mial multum , ale jak wraca ze Szczecina po terazniejszych czy jak teraz rozwiazuje te to jest w tak ciężkim szoku, ze poprzednie (duże, państwowe) firmy tak zlewczo podchodzą do szkoleń i przekazywanej wiedzy.... Niestety. Polska rzeczywistość.Zazwyczaj takie egzaminy sa proforma, trzeba je zaliczyc ale chyba nikt tego nie kontroluje... heheheh jezyk cie boli Ja chyba zaraz zwarjuje...
Liliana87
Ja tez drugi dzis zaczelam [emoji16]Który sezon oglądasz? Ja dopiero drugi
Liliana87
No to nie pozostaje nic innego jak czekać do jutra. Musisz być dobrej mysli.Dzwonilam nie odbieraja a gameta nie czynna
Poopowiadaj co dziś masz w planach robic i co masz w planach dzisiaj zjeść???
Może zrobisz jakies dobre ciasto, robiłaś juz kilka fajnych
motylek24
Wczoraj byłam w sklepie, rzeczywiście ludzie omijają się szerokim łukiem. Nie podchodzą do siebie blisko. Dziwnie się czułamStarszne jest to co dzieję się we Włoszech boję się tego . Czasami myślę co się stanie jak ktoś z rodziny lub znajomych zachowuje i mi się płakać chcę. Pewne jest że kazda rodzinaw jakimś stopniu się z tym wirusem zetknie. Straszne to. Staram się chronić jak mogę ale w pracy mam kontakt z ludzmi. Jak będzie bardzo poważna sytuacja to nie pójdę poprostu do pracy
motylek24
Raczej ktoś jest, albo przyjdzie, muszą mrozić zarodki. Moze nie dzwonią w niedzielę do pacjentek ale na bank ktoś do laboratorium przychodzi..Spróbuj za jakiś czas znowu, chyba że będzie tak jak Necia pisała, jak było w jej przypadku. Że zarodek miała a nie miał jej kto powiadomić bo nikt nie pracował
reklama
To dobrze. Głupio by było jakby się w sklepie przytulaliWczoraj byłam w sklepie, rzeczywiście ludzie omijają się szerokim łukiem. Nie podchodzą do siebie blisko. Dziwnie się czułam
Na szczęście ludzie trochę oczy otwierają i może przestaną bez potrzeby z domu wychodzić
Podziel się: