reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja dopiero wracam do biegania po dłuższym czasie bo biegałam za dużo i często i tak myśle, ze to tez mogło mieć jakiś wpływ...ale orgazm? to jest jak najbardziej realne!! Ja tez mam tak, ze jak nie pójdę pobiegać to się czuje winna a po bieganiu to euforia 🥰🥰🥰i duuuuuzo energii :)
Tez potwierdzam, ja dużo nie biegam, ale za to ćwiczę, mam takiego powera później 💪🏼

reklama
Nie wolno nam z domu wychodzic. Nie wyobrazacie sobie jak tu wyglada sytuacja, serio. Siedzcie na dupach. To dopiero tydzien, a ja juz psychicznie opadam z sil.
Wyobrazam sobie bo ja tez siedze na tylku caly czas a to nie jest w mojej naturze. Ja bardzo przestrzegam tych zasad. Dwa razy wyszlam z domu raz na zabieg a dwa do bira z tesciowa i do sklepu ;) Nie jade 3 km dalej do mojej mamy chociaz bardzo za nia tesknie ;) U nas sie dopiero zacznie - jestem o tym przekonana... Ja jestem typowa po wsi noga ale nie ma bata zebym wyszla. Nie wiem co z moja praca niby moge ciagnac zwolnienie ale nie wiem co dalej ;( Łukasz nie zgadza sie na jakiekolwiek wychodzenie z domu... Podobno sobie poradzimy ...

Do góry