nieagatka
Fanka BB :)
Czuje potrzebe kopniecia Cie i to nieodparta [emoji12]Też cię kocham [emoji3590][emoji16][emoji8]. Jedząc, myślę i tobie.... Nie czujesz nic?[emoji16][emoji8][emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czuje potrzebe kopniecia Cie i to nieodparta [emoji12]Też cię kocham [emoji3590][emoji16][emoji8]. Jedząc, myślę i tobie.... Nie czujesz nic?[emoji16][emoji8][emoji12]
Co ty[emoji33][emoji33][emoji33]. Przecież ci wkleiłem zdjątko [emoji8].Dlaczego tak zle mnie traktujesz i sie nie odzywasz ?
Nie wolno nam z domu wychodzic. Nie wyobrazacie sobie jak tu wyglada sytuacja, serio. Siedzcie na dupach. To dopiero tydzien, a ja juz psychicznie opadam z sil.No to rusz tylek i sobie zrob A u was nie mozna kupic gotowych?
[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji8][emoji8][emoji8]Czuje potrzebe kopniecia Cie i to nieodparta [emoji12]
Tez potwierdzam, ja dużo nie biegam, ale za to ćwiczę, mam takiego powera późniejJa dopiero wracam do biegania po dłuższym czasie bo biegałam za dużo i często i tak myśle, ze to tez mogło mieć jakiś wpływ...ale orgazm? to jest jak najbardziej realne!! Ja tez mam tak, ze jak nie pójdę pobiegać to się czuje winna a po bieganiu to euforia i duuuuuzo energii
Wcale nie można wyjść?[emoji33].Nie wolno nam z domu wychodzic. Nie wyobrazacie sobie jak tu wyglada sytuacja, serio. Siedzcie na dupach. To dopiero tydzien, a ja juz psychicznie opadam z sil.
Tam jest chyba tak jak we Francji, ja już tez nie mogę tak siedzieć, a jak piszesz, to dopiero tydzieńNie wolno nam z domu wychodzic. Nie wyobrazacie sobie jak tu wyglada sytuacja, serio. Siedzcie na dupach. To dopiero tydzien, a ja juz psychicznie opadam z sil.
Głodna nie jesteś sobą[emoji16]Czuje potrzebe kopniecia Cie i to nieodparta [emoji12]
Ja tez sie nim cieszę. Nie tylko siedząc [emoji39]dobrze, dobrze chociaz ja bym pewnie siedziala i cieszyla sie mezem bo ciagle sie nim ciesze [emoji173]
Wyobrazam sobie bo ja tez siedze na tylku caly czas a to nie jest w mojej naturze. Ja bardzo przestrzegam tych zasad. Dwa razy wyszlam z domu raz na zabieg a dwa do bira z tesciowa i do sklepu Nie jade 3 km dalej do mojej mamy chociaz bardzo za nia tesknie U nas sie dopiero zacznie - jestem o tym przekonana... Ja jestem typowa po wsi noga ale nie ma bata zebym wyszla. Nie wiem co z moja praca niby moge ciagnac zwolnienie ale nie wiem co dalej ;( Łukasz nie zgadza sie na jakiekolwiek wychodzenie z domu... Podobno sobie poradzimy ...Nie wolno nam z domu wychodzic. Nie wyobrazacie sobie jak tu wyglada sytuacja, serio. Siedzcie na dupach. To dopiero tydzien, a ja juz psychicznie opadam z sil.