reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Bolesławiec niestety musi poczekać [emoji31]mogłabym online zamówić , ale ja muszę dotknąć, oko nacieszyć [emoji2957][emoji16]27go maja dzwonić z kliniki czy dostałam już okres ( dalej czuje uderzenia gorąca , wiec prędko nie dostanę - moja menopauza dalej szaleje [emoji15]) a 6go wizyta przez skype , chyba , ze coś się zmieni do tego momentu . I teraz się zastanawiam , co jeśli oni będą chcieli zacząć stymulacje [emoji848][emoji848][emoji848]decydować się czy przeczekać ten okres .....
Online nie mają wszystkiego. Trzeba niestety jechac na miejsce.

reklama
Spoko, poszłam na ogród aby to wyładować i pomogło. Ale serio, jak zobaczyłam ten post to było mi mega smutno [emoji853]. Ona jest w ciąży a ja nie.... Łatwo jej teraz się wymadrzać bo syty głodnego nie zrozumie
Ale przy okazji pieprzy farmazony trzy po trzy i to tylko potwierdza regułę że debile i patola łatwo sie rozmnaża[emoji6]

BIEGOWY "ORGAZM" - CZY REALNY? Wielu z nas po udanym treningu lub zawodach doświadczyło stanu nieporównywalnego do niczego innego... Na skutek wysiłku fizycznego nasz mózg działa jak laboratorium chemiczne dealera środków odurzających- wytwarza kilka rodzajów endorfin, których działanie jest podobne do morfiny. Jak to działa naprawdę...? @Natsnats masz tak? Ja mam ❤ Chce juz biegac i zdalam sobie sprawe ze ja nie robie tego tylko zeby zajsc w ciaze ja to kocham ;) A im bardziej zciorana jestem tym bardziej chce wiecej i wiecej, dzisiaj juz czuje sie gotowa ale okresu nie ma ;(
Ja dopiero wracam do biegania po dłuższym czasie bo biegałam za dużo i często i tak myśle, ze to tez mogło mieć jakiś wpływ...ale orgazm? to jest jak najbardziej realne!! Ja tez mam tak, ze jak nie pójdę pobiegać to się czuje winna a po bieganiu to euforia 🥰🥰🥰i duuuuuzo energii :)

Ale przy okazji pieprzy farmazony trzy po trzy i to tylko potwierdza regułę że debile i patola łatwo sie rozmnaża[emoji6]
No kur...wa, Tasza ty jak coś powiesz to z grubej rury [emoji8][emoji8][emoji8]. Kupiłam sobie zajebiste pnącze takie bardziej do cienia i półcienia, kokornak się nazywa. Ma takie wielkie liście ja serce. Masz?

reklama
Do góry