reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bolesławiec niestety musi poczekać [emoji31]mogłabym online zamówić , ale ja muszę dotknąć, oko nacieszyć [emoji2957][emoji16]27go maja dzwonić z kliniki czy dostałam już okres ( dalej czuje uderzenia gorąca , wiec prędko nie dostanę - moja menopauza dalej szaleje [emoji15]) a 6go wizyta przez skype , chyba , ze coś się zmieni do tego momentu . I teraz się zastanawiam , co jeśli oni będą chcieli zacząć stymulacje [emoji848][emoji848][emoji848]decydować się czy przeczekać ten okres .....
Online nie mają wszystkiego. Trzeba niestety jechac na miejsce.

reklama
Spoko, poszłam na ogród aby to wyładować i pomogło. Ale serio, jak zobaczyłam ten post to było mi mega smutno [emoji853]. Ona jest w ciąży a ja nie.... Łatwo jej teraz się wymadrzać bo syty głodnego nie zrozumie
Ale przy okazji pieprzy farmazony trzy po trzy i to tylko potwierdza regułę że debile i patola łatwo sie rozmnaża[emoji6]

BIEGOWY "ORGAZM" - CZY REALNY? Wielu z nas po udanym treningu lub zawodach doświadczyło stanu nieporównywalnego do niczego innego... Na skutek wysiłku fizycznego nasz mózg działa jak laboratorium chemiczne dealera środków odurzających- wytwarza kilka rodzajów endorfin, których działanie jest podobne do morfiny. Jak to działa naprawdę...? @Natsnats masz tak? Ja mam ❤ Chce juz biegac i zdalam sobie sprawe ze ja nie robie tego tylko zeby zajsc w ciaze ja to kocham ;) A im bardziej zciorana jestem tym bardziej chce wiecej i wiecej, dzisiaj juz czuje sie gotowa ale okresu nie ma ;(
Ja dopiero wracam do biegania po dłuższym czasie bo biegałam za dużo i często i tak myśle, ze to tez mogło mieć jakiś wpływ...ale orgazm? to jest jak najbardziej realne!! Ja tez mam tak, ze jak nie pójdę pobiegać to się czuje winna a po bieganiu to euforia 🥰🥰🥰i duuuuuzo energii :)

Ale przy okazji pieprzy farmazony trzy po trzy i to tylko potwierdza regułę że debile i patola łatwo sie rozmnaża[emoji6]
No kur...wa, Tasza ty jak coś powiesz to z grubej rury [emoji8][emoji8][emoji8]. Kupiłam sobie zajebiste pnącze takie bardziej do cienia i półcienia, kokornak się nazywa. Ma takie wielkie liście ja serce. Masz?

reklama
Do góry