reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

BIEGOWY "ORGAZM" - CZY REALNY? Wielu z nas po udanym treningu lub zawodach doświadczyło stanu nieporównywalnego do niczego innego... Na skutek wysiłku fizycznego nasz mózg działa jak laboratorium chemiczne dealera środków odurzających- wytwarza kilka rodzajów endorfin, których działanie jest podobne do morfiny. Jak to działa naprawdę...? @Natsnats masz tak? Ja mam ❤ Chce juz biegac i zdalam sobie sprawe ze ja nie robie tego tylko zeby zajsc w ciaze ja to kocham ;) A im bardziej zciorana jestem tym bardziej chce wiecej i wiecej, dzisiaj juz czuje sie gotowa ale okresu nie ma ;(

reklama
Tak jest ! Nawet teraz z cytryną i imbirem ;) A obok czeka gorąca herbatka. Pojechaliśmy na wioskę na cmentarz zapalić świeczki u mojej Babci, bo dziś rocznica śmierci. Babci, której nigdy nie poznałam, bo zginęła zanim moj tata połączył się z moją mamą. Po drodze zajechalismy na drugą wioskę po dostawę kurzych jajec ;) chwile odpoczynku A po 14 jedziemy do znajomych. Marek będzie się szkolił elektrycznie A ja będę plotkowac ze znajomą. Jest w ciazy jakies 2-2.5 tyg do przodu. Miala prenatalne przed wczoraj i prwnie będzie zdawała relacje. Dziś taka kwarantanna u nas ;)
dobrze, dobrze chociaz ja bym pewnie siedziala i cieszyla sie mezem bo ciagle sie nim ciesze ❤

Trener?!?!? Hurra, jesteśmy uratowane [emoji16].
Ja napewno coś źle robię z tym bieganiem...
Ćwiczę kilka razy w tygodniu a w weekendy biegam po 5km, niby niedużo - myślę że powinnam już mieć jakąś formę a tu nie[emoji849]. Dziś biegłam i miałam chyba z 10 przerw, nie daje rady przebiec bez zatrzymywania się. No kurde, a jak w domu w tygodniu ćwiczę to też przy kardio lub rabacie płuca wypluwam, nie wiem czego jestem taka słaba
Kochana staraj się oddychać przez nos. Nawet jak narazie masz słabsza formę to w końcu i tak się polepszy! Żeby być dobrym w bieganiu trzeba dużo biegać 😛 i wyprostuj się, piersi na przód 😜 i powolutku do celu...

@Natsnats czasami mam prblem z lewa noga ;) tak samo jak z lewym jajnikime tez jest slabszy ;)
Jak bylam mala taka malenka to podobno mialam jakies rozporki na biderka. Teraz lekarz tez mowil ze punkcja trudna z faktu ze lewy jajnik gdzies mi ucieka ale pracuje... JAk biegam to czesto mam skurcze wlasnie w tej lewej nodze i idzie az do biodra tylko wiesz ja to lekcewaze i jakbym sie miala nawet czolgac to i tak dotre do celu 😂 😂 😂
No i to jest motto życia 💪💪💪

Wiecie , ze moja endokrynolog mnie zrugała , jak jej powiedziałam jakie suplementy biorę .??! [emoji15]powiedziała , ze przy zdrowej , zbilansowanej diecie nie ma sensu łykać żadnych supli.. żebym została tylko przy kwasie i witd3 2000 j.toche się zdziwiłam bo ja i Q10 i dhea , magnez, A-Z itd ... powiedziała , ze zdrowo jedząc i jeszcze wspomagając się tak ostro można przegiąć w druga stronę ... teraz już sama nie wiem .. ale dla faceta na poprawę nasienia sama mi poleciła profertil [emoji16]
Bo lekarze z reguły są przeciwko. Ja się nikomu ze swojego pakietu nie spowiadam. Na tyle na ile rozumiem i znam swój organizm to stosuję i już. Oni powiedzą co wiedzą a ciąża sama się nie zrobi[emoji6]

reklama
Do góry