reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

BIEGOWY "ORGAZM" - CZY REALNY? Wielu z nas po udanym treningu lub zawodach doświadczyło stanu nieporównywalnego do niczego innego... Na skutek wysiłku fizycznego nasz mózg działa jak laboratorium chemiczne dealera środków odurzających- wytwarza kilka rodzajów endorfin, których działanie jest podobne do morfiny. Jak to działa naprawdę...? @Natsnats masz tak? Ja mam ❤ Chce juz biegac i zdalam sobie sprawe ze ja nie robie tego tylko zeby zajsc w ciaze ja to kocham ;) A im bardziej zciorana jestem tym bardziej chce wiecej i wiecej, dzisiaj juz czuje sie gotowa ale okresu nie ma ;(

reklama
Tak jest ! Nawet teraz z cytryną i imbirem ;) A obok czeka gorąca herbatka. Pojechaliśmy na wioskę na cmentarz zapalić świeczki u mojej Babci, bo dziś rocznica śmierci. Babci, której nigdy nie poznałam, bo zginęła zanim moj tata połączył się z moją mamą. Po drodze zajechalismy na drugą wioskę po dostawę kurzych jajec ;) chwile odpoczynku A po 14 jedziemy do znajomych. Marek będzie się szkolił elektrycznie A ja będę plotkowac ze znajomą. Jest w ciazy jakies 2-2.5 tyg do przodu. Miala prenatalne przed wczoraj i prwnie będzie zdawała relacje. Dziś taka kwarantanna u nas ;)
dobrze, dobrze chociaz ja bym pewnie siedziala i cieszyla sie mezem bo ciagle sie nim ciesze ❤

Trener?!?!? Hurra, jesteśmy uratowane [emoji16].
Ja napewno coś źle robię z tym bieganiem...
Ćwiczę kilka razy w tygodniu a w weekendy biegam po 5km, niby niedużo - myślę że powinnam już mieć jakąś formę a tu nie[emoji849]. Dziś biegłam i miałam chyba z 10 przerw, nie daje rady przebiec bez zatrzymywania się. No kurde, a jak w domu w tygodniu ćwiczę to też przy kardio lub rabacie płuca wypluwam, nie wiem czego jestem taka słaba
Kochana staraj się oddychać przez nos. Nawet jak narazie masz słabsza formę to w końcu i tak się polepszy! Żeby być dobrym w bieganiu trzeba dużo biegać 😛 i wyprostuj się, piersi na przód 😜 i powolutku do celu...

@Natsnats czasami mam prblem z lewa noga ;) tak samo jak z lewym jajnikime tez jest slabszy ;)
Jak bylam mala taka malenka to podobno mialam jakies rozporki na biderka. Teraz lekarz tez mowil ze punkcja trudna z faktu ze lewy jajnik gdzies mi ucieka ale pracuje... JAk biegam to czesto mam skurcze wlasnie w tej lewej nodze i idzie az do biodra tylko wiesz ja to lekcewaze i jakbym sie miala nawet czolgac to i tak dotre do celu 😂 😂 😂
No i to jest motto życia 💪💪💪

Wiecie , ze moja endokrynolog mnie zrugała , jak jej powiedziałam jakie suplementy biorę .??! [emoji15]powiedziała , ze przy zdrowej , zbilansowanej diecie nie ma sensu łykać żadnych supli.. żebym została tylko przy kwasie i witd3 2000 j.toche się zdziwiłam bo ja i Q10 i dhea , magnez, A-Z itd ... powiedziała , ze zdrowo jedząc i jeszcze wspomagając się tak ostro można przegiąć w druga stronę ... teraz już sama nie wiem .. ale dla faceta na poprawę nasienia sama mi poleciła profertil [emoji16]
Bo lekarze z reguły są przeciwko. Ja się nikomu ze swojego pakietu nie spowiadam. Na tyle na ile rozumiem i znam swój organizm to stosuję i już. Oni powiedzą co wiedzą a ciąża sama się nie zrobi[emoji6]

reklama
Do góry