reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry w sobotę [emoji3526]
A my z Kubusiem dziś rozpoczynamy 18 TC i 5 miesiąc.
A na miły początek dnia wklejam Wam piękne słowa papieża Franciszka:

„Dzisiaj, przed snem, pomyśl o dniu, w którym możemy znów wyjść na zewnątrz. Jak się znów spotkamy, a możliwość zrobienia zakupów z całą rodziną będzie się wydawać wakacjami.

Pomyśl o czasie, kiedy kawa w barze, uściski, widok spacerujących za rękę ludzi, bieganina roześmianych dzieci, powrócą do naszego życia.

Pomyśl o tym, że to co dzieje się teraz, będzie tylko wspomnieniem, a nasze normalne, zwyczajne życie będzie jak prezent – nieoczekiwany i piękny.

I pokochamy wszystko, co dotąd wydawało się oczywiste. I będziemy wdzięczni za każdą sekundę.

Kąpiel w morzu, wschody i zachody słońca, tosty, śmiech. Znowu będziemy się śmiać.

A to wszystko dzięki odwadze i sile każdego z nas.

Do zobaczenia wkrótce! ”
Całkiem sobie brzusio[emoji3]

Ja dziewczyny caly czas Was po cichu podczytuje, no i widze temat pierogow sie pojawil:). Uwielbiam gotowac i mam maja szajbe na tym punkcie a kazdy przepis rozdwajam na czworo. No to jak zobaczylam te wpisy o piergach , to nie ma sily zareagowac musialam. Nie wiem ile juz przetestowalam przepisow na ciasto. Wczoraj pierwszy raz robilam z ziemniakami tzn ziemniak gotowany i maka pol na pol, plus troche oliwy i wychodza naprawde dobre, miekkie, a ciasto latwo sie wyrabia i walkuje. Mezowi tak zasmakowaly ze dzis byla druga tura:)
@bazylia128 zamowilam w Empiku ksiazke Osme zycie dwie czesci, trzeciej nie bylo, no i czekam na dostawe :).
Jesli chodzi o korone to u mnie tez jest wariacto, mieszkam we Francji , wczoraj prawie dwie godz. stania do carrefura, bo regulowali liczbe osob wchodzacych i wychodzacych. To samo jak szlam na rynek, kolejka jak u nas za PRLu po kaszanke doslownie, niektorzy z krzeselkiem przyszli. Policji duzo, podawali tez ze wiele starszych ludzi w domach seniora umiera. Smutne to wszystko. Trzeba byc cierpiliwym i jak to sie mowi kazdy za siebie odpowiada.
Mam nadzieje ze w dziob nie dostane za to, ze odbilam od tematu in vitro, ktory kiedys tez byl mi bliski. Ja Wam wszystkim mocno kibicuje i pisze to prosto z serca:) Spokojnego weekendu...

Ja dziewczyny caly czas Was po cichu podczytuje, no i widze temat pierogow sie pojawil:). Uwielbiam gotowac i mam maja szajbe na tym punkcie a kazdy przepis rozdwajam na czworo. No to jak zobaczylam te wpisy o piergach , to nie ma sily zareagowac musialam. Nie wiem ile juz przetestowalam przepisow na ciasto. Wczoraj pierwszy raz robilam z ziemniakami tzn ziemniak gotowany i maka pol na pol, plus troche oliwy i wychodza naprawde dobre, miekkie, a ciasto latwo sie wyrabia i walkuje. Mezowi tak zasmakowaly ze dzis byla druga tura:)
@bazylia128 zamowilam w Empiku ksiazke Osme zycie dwie czesci, trzeciej nie bylo, no i czekam na dostawe :).
Jesli chodzi o korone to u mnie tez jest wariacto, mieszkam we Francji , wczoraj prawie dwie godz. stania do carrefura, bo regulowali liczbe osob wchodzacych i wychodzacych. To samo jak szlam na rynek, kolejka jak u nas za PRLu po kaszanke doslownie, niektorzy z krzeselkiem przyszli. Policji duzo, podawali tez ze wiele starszych ludzi w domach seniora umiera. Smutne to wszystko. Trzeba byc cierpiliwym i jak to sie mowi kazdy za siebie odpowiada.
Mam nadzieje ze w dziob nie dostane za to, ze odbilam od tematu in vitro, ktory kiedys tez byl mi bliski. Ja Wam wszystkim mocno kibicuje i pisze to prosto z serca:) Spokojnego weekendu...
My tu często na inne tematy piszemy [emoji8].Teraz to w sumie temat in vitrowy przestaje istnieć, każda co nie w ciąży żyje w zawieszeniu [emoji849] Szkoda że tak rzadko się udzielasz, pisz częściej co tam u ciebie [emoji8]

Kochana a jest 3 czesc osmego zycia :o ja nie wiem, myslalm ze na tym sie skonczylo...Gdyby jednak bylo to nie mogla bym sie doczekac ;) Zazdroszcze ci ze dopiero to zaczynasz czytac bo to nie bagatelka a ja to czytajac mam piekne wspomnienia ;) Ale bym chciala zeby sie pojawila 3 czesc ;)

😅 😅 😂 😂 😂 😂 😂 😂 naleweczka? - good stuff ;) Moja tesciowa robi pyszna z derenia ;) Pomozesz mi w bieganiu i cwiczniach ? Co tam sobie czytasz? Ja sie zatrzymalam na dom z papieru na 4 odcinku ale bede kontnułowac. Na razie jestem cala zestresowana czy jutro do mnie zadzwonaia bo jak nie zadzwonia to jest nie dobrze ;( Nie jestem w stanie oddac sie w calosci do jakiegolowiek dzialania ;( Ciagle chodze po domu i przytulam sie albo do lukasza albo do oziego i alutki. Tak mam jak ma stresa... chce zeby sie to juz skonczylo i chce miec szanse na transfery... Robie dzisiaj domowa pizze ;) Mam sprawdzony przepis - kupiony spod :laugh2::laugh2::biggrin2:
Jutro jest niedziela, na pewno będą dzwonić? Pracują w laboratorium? Może zadzwonią w poniedziałek, więc się nie stresuj.

reklama
Do góry