reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Natsnats czasami mam prblem z lewa noga ;) tak samo jak z lewym jajnikime tez jest slabszy ;)
Jak bylam mala taka malenka to podobno mialam jakies rozporki na biderka. Teraz lekarz tez mowil ze punkcja trudna z faktu ze lewy jajnik gdzies mi ucieka ale pracuje... JAk biegam to czesto mam skurcze wlasnie w tej lewej nodze i idzie az do biodra tylko wiesz ja to lekcewaze i jakbym sie miala nawet czolgac to i tak dotre do celu 😂 😂 😂

Tak wizyta odwołana. W poniedziałek za to mam wizytę u Wilczynskiego. Skonsultuje ta moja immunologie bo wyniki słabe. Czytam Was i czytam, któraś z Was mi ukradła pomysł na naturalsika [emoji14][emoji14][emoji14][emoji36]. To miałam być ja... Ale jak narazie mam chłopa w kwarantanne. Nic tylko mu żarcie pod drzwi donoszę.
Wiesz... Zawsze możesz mu tylko tyłek podstawić, worek jakis na głowę i gotowe [emoji16]. To żarty oczywiście [emoji8]

Kochana ja go kupilam w delikatesach taki gotowiec prawie jak ciasto francuzkie :)
Raz kupilam ciasto drożdżowe takie gotowe w biedronce. Zwinięte. Takie jak te francuskie wlasnie. I całkiem fajne to było na pizzę. Znajomi sie wprosili , zapowiedzieli się pol godz przed i na szybkiego pizzę robilam. Naprawdę fajne von Zeit zu Zeit

Ja cały czas zaciskam kciuki a Twojego kropka [emoji3590]

A z rzeczy mniej przyjemnych, przed chwila dostałam sms od mojej gin, że mąż ze mną nie może wejść. Myślałam, że się popłacze... Tak nam zależało, żeby chociaż na jedną wizytę się razem załapać, jak nas zapisywałam tydzień temu to jeszcze moża było w parach bez dzieci przychodzić [emoji3525] wiem, że zdrowie kobiet tam przebywających jest teraz najważniejsze, ale się tak cieszyłam, że pójdziemy razem a tu zonk [emoji3525]
Do mnie też przed chwilą dzwonił w sprawie wtorkowej wizyty. Zgodnie z nowymi wytycznymi, tylko ciężarne, przyjechać samej, zmiana godziny, przygotować się w toalecie ogólnej, zabrać rękawiczki. I wywiad co nas czeka.

Hej wszystkim jestem Marta (27) :) 10.03.2020 miałam pierwszy transfer 5-dniowego zarodka BL.4.1.1 (in vitro z komórki dawczyni) chciałam się zapytać o wasze samopoczucie po transferze i wyniki badań.
Biorę leki: Lutinus 100 dopochwowe 3x1, Luteina 50 pod język 3x4, Estrofem 3x1

Moje wyniki:
16.03 (6dpt)
II weryfikacja:
B-HCG 16,5 mlU/ml
Progesteron 19,44 ng/ml
Estradiol 417,2 pg/ml

20.03 (10dpt)
III weryfikacja
B-HCG 84,6 mlU/ml
Progesteron 27,91 ng/ml
Estradiol 217,8 pg/ml

Pozdrawiam [emoji3526]
Super. Samopoczucia są skrajnie różne, głównie powinnaś mieć euforię po takich wynikach[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

reklama
Do góry