bazylia128
Fanka BB :)
Kochana ja go kupilam w delikatesach taki gotowiec prawie jak ciasto francuzkieTo ja poproszę ten przepis na spód
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ja go kupilam w delikatesach taki gotowiec prawie jak ciasto francuzkieTo ja poproszę ten przepis na spód
Tak jest ! Nawet teraz z cytryną i imbirem A obok czeka gorąca herbatka. Pojechaliśmy na wioskę na cmentarz zapalić świeczki u mojej Babci, bo dziś rocznica śmierci. Babci, której nigdy nie poznałam, bo zginęła zanim moj tata połączył się z moją mamą. Po drodze zajechalismy na drugą wioskę po dostawę kurzych jajec chwile odpoczynku A po 14 jedziemy do znajomych. Marek będzie się szkolił elektrycznie A ja będę plotkowac ze znajomą. Jest w ciazy jakies 2-2.5 tyg do przodu. Miala prenatalne przed wczoraj i prwnie będzie zdawała relacje. Dziś taka kwarantanna u nas@Liliana87 pijesz wode?
Ja jestem jak najbardziej za tym żeby się trochę ostrzyknac jak trzeba, byle bez przesady.Już się boje a Ty mi kochana powiedz i proszę żebyście mnie nie zlinczowały...bo tak sobie cały czas myśle o jakiś zastrzykach na twarz bo mam zmarszczki
Co byś poleciła? Od razu botoks czy może jakieś inne witaminki? bo ja mam mega cienka skore i sucha i raczej bez zastrzyków i naciągania to sie kiedys nie obejdzie... Narazie to tak sobie o tym myśle, bo dużo koleżanek sobie już od dawna robi botoks a mnie to jeszcze przeraża...co myślisz kochana??
Mam teraz nagrodę za bieganie [emoji41]. Muszę nadrobić spalone kalorie@fredka84 co robisz? Ja myje okna
Twój Łukasz to taki zwariowany jak moj Dawid, tez zdolny do takich rzeczyDziewczyny moj Łukasz glupieje, stwierdzil ze bedzie jak we Wloszech i wrzucil na gramofon WANTS TO LIVE FOREVER I OTWIERA BALKON Co ja z nim mam Ale widze ze stara sie mnie odciagnac myslami i jakos tak sobie radzimy Kochamy sie ale kochac sie jescze nie mozemy Widac juz chyba ze dochodze do siebie co? Wczesniej jak bym wygasla ;( Tak spod do pizzy zawsze wychodzi pyszny
[emoji28] [emoji28] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] naleweczka? - good stuff Moja tesciowa robi pyszna z derenia Pomozesz mi w bieganiu i cwiczniach ? Co tam sobie czytasz? Ja sie zatrzymalam na dom z papieru na 4 odcinku ale bede kontnułowac. Na razie jestem cala zestresowana czy jutro do mnie zadzwonaia bo jak nie zadzwonia to jest nie dobrze ;( Nie jestem w stanie oddac sie w calosci do jakiegolowiek dzialania ;( Ciagle chodze po domu i przytulam sie albo do lukasza albo do oziego i alutki. Tak mam jak ma stresa... chce zeby sie to juz skonczylo i chce miec szanse na transfery... Robie dzisiaj domowa pizze Mam sprawdzony przepis - kupiony spod
Trener?!?!? Hurra, jesteśmy uratowane [emoji16].Dziś przebiegłam 4 km, ale po długim nie bieganiu dla mnie wystarczy....Tak a propo to ja jestem trenerem personalnym i kiedyś uczyłam ludzi biegać ale teraz wszystko zeszło na drugi plan i oczywiście już tego nie robię...ale jak zobaczyłam te moje opadnięte poślady...noż k...a muszę chociaż wyglądać jako ta „młoda mama” jak w końcu zajdę [emoji28][emoji28][emoji28]
Tak podobno super, nie robie tego akurat.Osocze nie dopisalam...Mega efekty
Tak. Zimna woda, mieszać i wypić całość. I będzie piękna KUPA!!![emoji6][emoji23]A ja chciałam pić tą babkę płesznik, zalałam ciepła woda i odstawiłam na kilka minut i mi się te ziarenka skleily na dnie w jedna wielka kluche i dupa.. Może ja to powinnam zimną wodą zalać i od razu z ziarenkami wypić? Co źle zrobilam?
Owsianka z jogurtem u mnie nie przejdzie niestety;( i jogurt i owsianka mi w buzi rosna. Owsianke zjem tylko napęczniałą na gorącym mleku.