reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak wizyta odwołana. W poniedziałek za to mam wizytę u Wilczynskiego. Skonsultuje ta moja immunologie bo wyniki słabe. Czytam Was i czytam, któraś z Was mi ukradła pomysł na naturalsika 😛😛😛😤. To miałam być ja... Ale jak narazie mam chłopa w kwarantanne. Nic tylko mu żarcie pod drzwi donoszę.
A skąd wrócił ze ma kwarantannę?

reklama
Nie nic mi się nie dzieje nic mnie nie boli nie krwawie nie plamie. Planuje chyba zrobić ta bete w pon i zobaczę jak będzie. Jak coś by się działo to będę jechała do szpitala ale cały czas mam jednak nadzieję że może nie będzie trzeba. Dziewczyny czy wogole wierzycie w pozytywny finał tej mojej historii tak serio? Ja jestem raczej typ racjonalnie myślący i wolę być przygotowana na każdą opcję niż później depresja i płacz.
Ja wierzę, ze będzie dobrze😊 To nie jest beta 100,tylko ponad 1000. Ja nie jestem jak wiesz z tych hurra optymistycznych, ale myślę że wszystko się uda. Na Twoim miejscu pewnie byłabym podwójnie ostrożna, i nie skakalabym jeszcze z radości tylko grzecznie czekała na dalszy rozwój sytuacji. Ale to wiesz sama doskonale😘😘😘

Już się boje 😅 a Ty mi kochana powiedz i proszę żebyście mnie nie zlinczowały...bo tak sobie cały czas myśle o jakiś zastrzykach na twarz 😳 bo mam zmarszczki 😫😫😫
Co byś poleciła? Od razu botoks czy może jakieś inne witaminki? 🤔 bo ja mam mega cienka skore i sucha i raczej bez zastrzyków i naciągania to sie kiedys nie obejdzie... Narazie to tak sobie o tym myśle, bo dużo koleżanek sobie już od dawna robi botoks a mnie to jeszcze przeraża...co myślisz kochana??
A ja mysle ze jesli masz taka potrzebe i finanse to super sprawa ;) Moja ciotka pielegniarka robi teraz jakies
A co ja mam zrobić jak się walne w wyro i będę płakać to beta i tak nie urośnie. Prawda jest taka że nie wiem jak los mi jest pisany. Mogę tylko żyć dalej i starać się jakoś przygotować na każdy wariant.
Jestes moim guru ;)

Nie nic mi się nie dzieje nic mnie nie boli nie krwawie nie plamie. Planuje chyba zrobić ta bete w pon i zobaczę jak będzie. Jak coś by się działo to będę jechała do szpitala ale cały czas mam jednak nadzieję że może nie będzie trzeba. Dziewczyny czy wogole wierzycie w pozytywny finał tej mojej historii tak serio? Ja jestem raczej typ racjonalnie myślący i wolę być przygotowana na każdą opcję niż później depresja i płacz.
Ja wierzę. Ja sie nie znam za bardzo na tych wszystkich betach przy roznych ciazach. Ja przy pozamacicznej robilam bete tylko dwa razy. Pierwsza była cos kolo 130 druga po 48h miala cos ponad 300 chyba nie pamiętam dokładnie i potem juz nie robiłam. Ale po tygodniu od pierwszej bety zaczęły się mocne, chlustajace i prawie czarne plamienia, trwaly tydzien A potem juz trafilam do szpitala i wtedy beta byla ponad 3 tys.. tylko,że ja miałam pęcherzyk w macicy wiec nawet nie podejrzewali pozamacicznej. Niestety. Ona mi pękła i ratowali mi życie już we wstrząsie. Dlatego zrób ta bete i wciskają się gdzieś na usg dla swojego spokoju. Jest mnóstwo przypadkow,ze beta nie przyrastac prawidłowo A jeat dobrze. Dlatego nie bez powodu mówi się,że po tej becie 1000 już usg prawda powie.

Jasne kochana, ze pomogę ale Ty sobie świetnie radzisz :) w bieganiu najważniejsza jest postawa, rytm i relaksacja. Nie wolno biegać jak się jest spiętym bo wtedy są kontuzje...i najlepiej biegać boso :) bo jak jest za duża podeszwa to nie wczuwasz się w swoje ciało...ale na większe dystanse to buty się przydają 😝 ale te Twoje nowe butki super!! I ten stres co teraz masz to ja doskonale rozumiem...bidasiu kochany już niedługo, wszystko będzie dobrze i Wasze śliczne zarodeczki się tam wspaniale dzielą!!! A Twoj słód do pizzy to faktycznie mega dobry przepis 😂😂😂
Dziewczyny moj Łukasz glupieje, stwierdzil ze bedzie jak we Wloszech i wrzucil na gramofon WANTS TO LIVE FOREVER I OTWIERA BALKON :biggrin2::biggrin2::biggrin2: Co ja z nim mam ;) Ale widze ze stara sie mnie odciagnac myslami i jakos tak sobie radzimy ;) Kochamy sie ale kochac sie jescze nie mozemy ;) Widac juz chyba ze dochodze do siebie co?:biggrin2::laugh2::laugh2: Wczesniej jak bym w
Dziewczyny moj Łukasz glupieje, stwierdzil ze bedzie jak we Wloszech i wrzucil na gramofon WANTS TO LIVE FOREVER I OTWIERA BALKON :biggrin2::biggrin2::biggrin2: Co ja z nim mam ;) Ale widze ze stara sie mnie odciagnac myslami i jakos tak sobie radzimy ;) Kochamy sie ale kochac sie jescze nie mozemy ;) Widac juz chyba ze dochodze do siebie co?:biggrin2::laugh2::laugh2: Wczesniej jak bym wygasla ;( Tak spod do pizzy zawsze wychodzi pyszny ;)

To ja poproszę ten przepis na spód 🥰

reklama
Ja wierzę. Ja sie nie znam za bardzo na tych wszystkich betach przy roznych ciazach. Ja przy pozamacicznej robilam bete tylko dwa razy. Pierwsza była cos kolo 130 druga po 48h miala cos ponad 300 chyba nie pamiętam dokładnie i potem juz nie robiłam. Ale po tygodniu od pierwszej bety zaczęły się mocne, chlustajace i prawie czarne plamienia, trwaly tydzien A potem juz trafilam do szpitala i wtedy beta byla ponad 3 tys.. tylko,że ja miałam pęcherzyk w macicy wiec nawet nie podejrzewali pozamacicznej. Niestety. Ona mi pękła i ratowali mi życie już we wstrząsie. Dlatego zrób ta bete i wciskają się gdzieś na usg dla swojego spokoju. Jest mnóstwo przypadkow,ze beta nie przyrastac prawidłowo A jeat dobrze. Dlatego nie bez powodu mówi się,że po tej becie 1000 już usg prawda powie.
O matko jaki przypadek 😥

Do góry