reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Netiaskitchen kochana co u Ciebie? Jak się czujesz?
😊Dziękuję że pytasz 😘Fizycznie dobrze. Mdłości odpuściły, tylko mam wstręt do marchewki. Brzuszek nie boli, biust caly czas bolesmy i wrażliwy i w sumie tyle. Psychicznie różnie. Dziś lepiej. Męczy mnie ta niepewność, ten cały czas izolacji tez średnio na mnie wpływa, ale myślę że to oswoimy za jakiś czas. Młody już praktycznie zdrowy. Mój M może wrócić do pracy od czwartku, jeszcze nie ma decyzji. My z młodym na razie nigdzie się nie wybieramy. Wczoraj kupilam parę rzeczy poprawiających humor przez internet, wiec jakoś damy radę.
Mam nadzieję, ze i u Was trochę się unormuje za parę dni. Tu jednak jest pewna mobilizacja zeby nie wychodzić i poważnie podchodzić do zarazy. Wczoraj napisalam do koleżanki lekarki, ktora pracuje w szpitalu na Banacha, podobno jest mega ciężko. Strasznie podziwiam tych wszystkich pracujących w sluzbie zdrowia teraz, bo my mamy siedzieć na dupie, a oni ryzykują każdego dnia i przeżywają naprawdę ciężkie chwile w pracy teraz...

reklama
Wpływu i tak na to nie mam jak ma się udać to się uda i już. Jestem wkurwiona i smutna ale muszę być przygotowana na wszystko. Taki mój los.
Żałuję że to mnie spotyka bo te huśtawki emocjonalne bardzo mnie niszczą.
Trzymam kciuki✊✊✊Niech to będzie tylko chwilowy strach. Tak strasznie bym chciala, zeby Ci się udało!!!!

Kazali mi powtórzyć w poniedziałek USG ewentualnie czwartek piątek albo szybciej jak by była potrzeba.
Wiem o jakich innych mowa. Tego też się boję bo ja mam tylko jeden jajowod i to było by już mega nie fair.
***** why?
Niestety przy niedroznym jajowodzie badz ich braku, pozamaciczna ma czesto uzywke i łatwo sie potrafi tam zagniezdzc. Ale nie odpowiada mi zachowanie bety do pozamacicznej. Jesli chodzi o puste jajko to teraz wlasnie powinna dac najwiekszy wyrzut, na takim etapie okolo 1000 wiec tez nie za bardzo... wiesz ze raczej nie pocieszam na sile ;) Mysle ze to ma potencjal... Co zrobisz? Powtorzysz bete? czy od razu na usg? Ja bym poszla na USG bo przy takiej wartosci musza znalezc pecherzyk w jamie macicy, jesli go nie ma to pozamacziczna. A wtedy potzrebujesz szybkiego zabiegu i czas sie naprawde liczy ❤ Obserwuj sie, masz jakies dolegliwości? Muszisz byc czujna...Ale ty nie masz krwawien, plamien, bole w oklocy obojczykow, ramion?

Nie nic mi się nie dzieje nic mnie nie boli nie krwawie nie plamie. Planuje chyba zrobić ta bete w pon i zobaczę jak będzie. Jak coś by się działo to będę jechała do szpitala ale cały czas mam jednak nadzieję że może nie będzie trzeba. Dziewczyny czy wogole wierzycie w pozytywny finał tej mojej historii tak serio? Ja jestem raczej typ racjonalnie myślący i wolę być przygotowana na każdą opcję niż później depresja i płacz.
Niestety przy niedroznym jajowodzie badz ich braku, pozamaciczna ma czesto uzywke i łatwo sie potrafi tam zagniezdzc. Ale nie odpowiada mi zachowanie bety do pozamacicznej. Jesli chodzi o puste jajko to teraz wlasnie powinna dac najwiekszy wyrzut, na takim etapie okolo 1000 wiec tez nie za bardzo... wiesz ze raczej nie pocieszam na sile ;) Mysle ze to ma potencjal... Co zrobisz? Powtorzysz bete? czy od razu na usg? Ja bym poszla na USG bo przy takiej wartosci musza znalezc pecherzyk w jamie macicy, jesli go nie ma to pozamacziczna. A wtedy potzrebujesz szybkiego zabiegu i czas sie naprawde liczy [emoji173] Obserwuj sie, masz jakies dolegliwości? Muszisz byc czujna...Ale ty nie masz krwawien, plamien, bole w oklocy obojczykow, ramion?

reklama
Do góry