Ruda08
Fanka BB :)
Nie dziwie się, ale myśle, że będzie dobrze. Po 1000 zwalniaNienawidzę tego czekania. Boję się że to już koniec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dziwie się, ale myśle, że będzie dobrze. Po 1000 zwalniaNienawidzę tego czekania. Boję się że to już koniec
Nie dziwie się, ale myśle, że będzie dobrze. Po 1000 zwalnia
Dasz radęByło by pięknie ale jednak mam zle mysli
No pewnie ze jak w innym labo to i wyniki inne Bedzie dobrze. Ja jak robilam AMH w roznych labo to mialam bardzo duza roznice Nic sie nie martwNie wiem. Mam maga nerwy co prawda robione w 2 różnych laboratoriach ale to chyba nie ratuje sytuacji.
No pewnie ze jak w innym labo to i wyniki inne Bedzie dobrze. Ja jak robilam AMH w roznych labo to mialam bardzo duza roznice Nic sie nie martw
Nie, naprawde jak w innym labo to nic dziwnego ze taki wynikMartwic sie i tak bede ale mowia ze nadzieja jakas jest
Jak na ten dzień cyklu jest ok. Przyrost niestety nieprawidłowy Jeszcze jest szansa że laboratorium ma nieco inny zakres oznaczeń . Choc ja robiłam w innym laboratorium i nie miało to znaczenia.To jest ciaza naturalna i to jest 31 dzień cyklu