reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak na ten dzień cyklu jest ok. Przyrost niestety nieprawidłowy:( Jeszcze jest szansa że laboratorium ma nieco inny zakres oznaczeń . Choc ja robiłam w innym laboratorium i nie miało to znaczenia.
A ja mialam duze rozbieznosci w wynikach jak tylko sie zmieniliz allab na diagnostyka... I sam lekarz mi mowil ze moga byc takie rozbieznosci...

@bazylia128 tak żeś mi pięknie napisała że się wzruszyłam i ryczę jak bóbr 🤗 USB właśnie mąż mi dał, zaraz wszystko będę pakować 😀 mam mega stresa i na kartce napisałam o co muszę spytać bo mam ostatnio taką sklerozę, że ciągle o wszystkim zapominam 🤦

Urodzinki mam 30.05.
Tak ci napisalam bo ty juz NASZA ❤ ❤ ❤

To jest po 48 godzinach. Ja robilam pierwszy w czwartek tylko wynik miałam wczoraj .
Posluchaj przede wszystkim na tym etapie nie robi sie juz bety tylko USG... Wiesz o tym. Nie denerwuj sie. Na takim etapie nie ma mowy o biochemii, teraz trzeba wykluczyc inne sprawy. Szkoda ze nie widzialysmy jak sie wczsnie beta zachowywala. Jestes silna to dasz rade... Teraz tylko USG prawde ci powie, kiedy masz termin?

Dzwonili z kliniki doktor powiedział że trzeba powtórzyć oznaczenie w poniedziałek ale żeby jeszcze nie przekreślac sprawy bo czesem przyrost jest skokowyw nie liniowy i ze szansa jest.
Ale weekend stresujący przed tobą. Mam nadzieję że doktor wie co mówi i będzie w poniedziałek piękny przyrost [emoji110][emoji110][emoji110]

Kazali mi powtórzyć w poniedziałek USG ewentualnie czwartek piątek albo szybciej jak by była potrzeba.
Wiem o jakich innych mowa. Tego też się boję bo ja mam tylko jeden jajowod i to było by już mega nie fair.
***** why?
Posluchaj przede wszystkim na tym etapie nie robi sie juz bety tylko USG... Wiesz o tym. Nie denerwuj sie. Na takim etapie nie ma mowy o biochemii, teraz trzeba wykluczyc inne sprawy. Szkoda ze nie widzialysmy jak sie wczsnie beta zachowywala. Jestes silna to dasz rade... Teraz tylko USG prawde ci powie, kiedy masz termin?

reklama
Wpływu i tak na to nie mam jak ma się udać to się uda i już. Jestem wkurwiona i smutna ale muszę być przygotowana na wszystko. Taki mój los.
Żałuję że to mnie spotyka bo te huśtawki emocjonalne bardzo mnie niszczą.
Jeszcze nic zlego sie nie dzieje ;) Co jest u was przyczyna bo nie pamietam? Kiedy idziesz na USG ? Zajmij glowe czyms fajnym, popatrz na rosnace pomidorki i zrob buleczki :) Ja naprawde mysle ze jeszcze ie ma powodu do paniki ;)

Do góry