reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak na ten dzień cyklu jest ok. Przyrost niestety nieprawidłowy:( Jeszcze jest szansa że laboratorium ma nieco inny zakres oznaczeń . Choc ja robiłam w innym laboratorium i nie miało to znaczenia.
A ja mialam duze rozbieznosci w wynikach jak tylko sie zmieniliz allab na diagnostyka... I sam lekarz mi mowil ze moga byc takie rozbieznosci...

@bazylia128 tak żeś mi pięknie napisała że się wzruszyłam i ryczę jak bóbr 🤗 USB właśnie mąż mi dał, zaraz wszystko będę pakować 😀 mam mega stresa i na kartce napisałam o co muszę spytać bo mam ostatnio taką sklerozę, że ciągle o wszystkim zapominam 🤦

Urodzinki mam 30.05.
Tak ci napisalam bo ty juz NASZA ❤ ❤ ❤

To jest po 48 godzinach. Ja robilam pierwszy w czwartek tylko wynik miałam wczoraj .
Posluchaj przede wszystkim na tym etapie nie robi sie juz bety tylko USG... Wiesz o tym. Nie denerwuj sie. Na takim etapie nie ma mowy o biochemii, teraz trzeba wykluczyc inne sprawy. Szkoda ze nie widzialysmy jak sie wczsnie beta zachowywala. Jestes silna to dasz rade... Teraz tylko USG prawde ci powie, kiedy masz termin?

Dzwonili z kliniki doktor powiedział że trzeba powtórzyć oznaczenie w poniedziałek ale żeby jeszcze nie przekreślac sprawy bo czesem przyrost jest skokowyw nie liniowy i ze szansa jest.
Ale weekend stresujący przed tobą. Mam nadzieję że doktor wie co mówi i będzie w poniedziałek piękny przyrost [emoji110][emoji110][emoji110]

Kazali mi powtórzyć w poniedziałek USG ewentualnie czwartek piątek albo szybciej jak by była potrzeba.
Wiem o jakich innych mowa. Tego też się boję bo ja mam tylko jeden jajowod i to było by już mega nie fair.
***** why?
Posluchaj przede wszystkim na tym etapie nie robi sie juz bety tylko USG... Wiesz o tym. Nie denerwuj sie. Na takim etapie nie ma mowy o biochemii, teraz trzeba wykluczyc inne sprawy. Szkoda ze nie widzialysmy jak sie wczsnie beta zachowywala. Jestes silna to dasz rade... Teraz tylko USG prawde ci powie, kiedy masz termin?

reklama
Wpływu i tak na to nie mam jak ma się udać to się uda i już. Jestem wkurwiona i smutna ale muszę być przygotowana na wszystko. Taki mój los.
Żałuję że to mnie spotyka bo te huśtawki emocjonalne bardzo mnie niszczą.
Jeszcze nic zlego sie nie dzieje ;) Co jest u was przyczyna bo nie pamietam? Kiedy idziesz na USG ? Zajmij glowe czyms fajnym, popatrz na rosnace pomidorki i zrob buleczki :) Ja naprawde mysle ze jeszcze ie ma powodu do paniki ;)

Do góry