reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Boże co ja pisze[emoji16][emoji16][emoji16] endometrioze i wodniak
Spokojnie ;) Ja nie kaze ci myskec pozytwynie tylo relatywnie, racjonalnie... Wszystko sie moze jeszcze zadziac bo pewnosci nigdy nie mamy do konca. Ale naprawde mysle ze nie jest jeszcze nic przesadzone ;) a porzynajmniej ja sie nie zgadzam NIE I HU...J ;) NO KU...WA NIE ZAGADZAM SIE NA TO!!! @szakszuka dalam rade z przeklinaniem ? ;)

reklama
Spokojnie ;) Ja nie kaze ci myskec pozytwynie tylo relatywnie, racjonalnie... Wszystko sie moze jeszcze zadziac bo pewnosci nigdy nie mamy do konca. Ale naprawde mysle ze nie jest jeszcze nic przesadzone ;) a porzynajmniej ja sie nie zgadzam NIE I HU...J ;) NO KU...WA NIE ZAGADZAM SIE NA TO!!! @szakszuka dalam rade z przeklinaniem ? ;)
Dlaczego zrobilas ta bete w innym labo ? Pogrzalo cie?!!!

A u nas dziś na obiad krupnik i żeberka 😜😜😜nie no, żarcik 😜

Załączniki

• C35F97E2-232E-494E-A16F-A9398BF373E4.jpeg
    C35F97E2-232E-494E-A16F-A9398BF373E4.jpeg
    72,7 KB · Wyświetleń: 72
Nie nic mi się nie dzieje nic mnie nie boli nie krwawie nie plamie. Planuje chyba zrobić ta bete w pon i zobaczę jak będzie. Jak coś by się działo to będę jechała do szpitala ale cały czas mam jednak nadzieję że może nie będzie trzeba. Dziewczyny czy wogole wierzycie w pozytywny finał tej mojej historii tak serio? Ja jestem raczej typ racjonalnie myślący i wolę być przygotowana na każdą opcję niż później depresja i płacz.
Ja myśle, ze będzie dobrze. Przy takich wartościach bety już i tak się raczej nie robi tylko USG. A jak nie masz żadnych bóli itd. w barku to pozamaciczna tez pewnie nie. Będzie pięknie kochanie!!! ❤️

Nie nic mi się nie dzieje nic mnie nie boli nie krwawie nie plamie. Planuje chyba zrobić ta bete w pon i zobaczę jak będzie. Jak coś by się działo to będę jechała do szpitala ale cały czas mam jednak nadzieję że może nie będzie trzeba. Dziewczyny czy wogole wierzycie w pozytywny finał tej mojej historii tak serio? Ja jestem raczej typ racjonalnie myślący i wolę być przygotowana na każdą opcję niż później depresja i płacz.
Wierze! 💕 już jeden cud się stał, ze to ciąża naturalna.

Ej dziewczyny a moze zrobimy od pon jakies treningi na zywo ?
Dziś przebiegłam 4 km, ale po długim nie bieganiu dla mnie wystarczy....Tak a propo to ja jestem trenerem personalnym i kiedyś uczyłam ludzi biegać ale teraz wszystko zeszło na drugi plan i oczywiście już tego nie robię...ale jak zobaczyłam te moje opadnięte poślady...noż k...a muszę chociaż wyglądać jako ta „młoda mama” jak w końcu zajdę 😅😅😅

reklama
Dziś przebiegłam 4 km, ale po długim nie bieganiu dla mnie wystarczy....Tak a propo to ja jestem trenerem personalnym i kiedyś uczyłam ludzi biegać ale teraz wszystko zeszło na drugi plan i oczywiście już tego nie robię...ale jak zobaczyłam te moje opadnięte poślady...noż k...a muszę chociaż wyglądać jako ta „młoda mama” jak w końcu zajdę 😅😅😅
:o :o :o :o :o :o :o ty pipko !!!!!!!!!!!!!!! Teraz cie zamecze ;) Dlaczego wczesniej nic nie mowilas/pisalas? Ale mam nerw na ciebie ;)

Do góry