reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Podoba mi sie taki obiad ;) Bedziesz dzisiaj pic? Ja nie pamietam kiedy wodke ppilam chyba ostatni raz na tej imprezie przebieranej ;) Opowiedz co dzisiaj robilas i bedziesz robic ?
A No popatrz kochanie już Ci odpisałam :) jak to w Anglii mówią- great minds think alike 😂
A wiec upiekłam chleb 😅 i już go nie ma bo się zjadł. Potem oglądałam Maje w ogrodzie 😎 a potem przebiegłam 4km i trochę porobilam ćwiczeń na schodach żeby ujędrnić posladeczki 😜 A teraz moja mamusia robi nam na obiad pierożki ruskie 😆😆😆 a co sobie będziemy żałować jak tu wszyscy ostatnio lepią 😝 i czytam książkę bo pogoda u nas paskudna....i popijam nalewkę bo nam teściu zrobił lecznicza na wirusy 💪 spirytus, miód, cytryny i pomarańcze i woda brzozowa. Ale szczerze mówiąc to mam nerwy i dlatego już 3 kieliszki malutkie wypiłam profilaktycznie 😜 ale od jutra detoks!!!!!

A No popatrz kochanie już Ci odpisałam :) jak to w Anglii mówią- great minds think alike 😂
A wiec upiekłam chleb 😅 i już go nie ma bo się zjadł. Potem oglądałam Maje w ogrodzie 😎 a potem przebiegłam 4km i trochę porobilam ćwiczeń na schodach żeby ujędrnić posladeczki 😜 A teraz moja mamusia robi nam na obiad pierożki ruskie 😆😆😆 a co sobie będziemy żałować jak tu wszyscy ostatnio lepią 😝 i czytam książkę bo pogoda u nas paskudna....i popijam nalewkę bo nam teściu zrobił lecznicza na wirusy 💪 spirytus, miód, cytryny i pomarańcze i woda brzozowa. Ale szczerze mówiąc to mam nerwy i dlatego już 3 kieliszki malutkie wypiłam profilaktycznie 😜 ale od jutra detoks!!!!!
😅 😅 😂 😂 😂 😂 😂 😂 naleweczka? - good stuff ;) Moja tesciowa robi pyszna z derenia ;) Pomozesz mi w bieganiu i cwiczniach ? Co tam sobie czytasz? Ja sie zatrzymalam na dom z papieru na 4 odcinku ale bede kontnułowac. Na razie jestem cala zestresowana czy jutro do mnie zadzwonaia bo jak nie zadzwonia to jest nie dobrze ;( Nie jestem w stanie oddac sie w calosci do jakiegolowiek dzialania ;( Ciagle chodze po domu i przytulam sie albo do lukasza albo do oziego i alutki. Tak mam jak ma stresa... chce zeby sie to juz skonczylo i chce miec szanse na transfery... Robie dzisiaj domowa pizze ;) Mam sprawdzony przepis - kupiony spod :laugh2::laugh2::biggrin2:

Takie leczenie przed 12 to mi się podoba[emoji39][emoji39][emoji39]
A No popatrz kochanie już Ci odpisałam :) jak to w Anglii mówią- great minds think alike [emoji23]
A wiec upiekłam chleb [emoji28] i już go nie ma bo się zjadł. Potem oglądałam Maje w ogrodzie [emoji41] a potem przebiegłam 4km i trochę porobilam ćwiczeń na schodach żeby ujędrnić posladeczki [emoji12] A teraz moja mamusia robi nam na obiad pierożki ruskie [emoji38][emoji38][emoji38] a co sobie będziemy żałować jak tu wszyscy ostatnio lepią [emoji13] i czytam książkę bo pogoda u nas paskudna....i popijam nalewkę bo nam teściu zrobił lecznicza na wirusy [emoji123] spirytus, miód, cytryny i pomarańcze i woda brzozowa. Ale szczerze mówiąc to mam nerwy i dlatego już 3 kieliszki malutkie wypiłam profilaktycznie [emoji12] ale od jutra detoks!!!!!

😅 😅 😂 😂 😂 😂 😂 😂 naleweczka? - good stuff ;) Moja tesciowa robi pyszna z derenia ;) Pomozesz mi w bieganiu i cwiczniach ? Co tam sobie czytasz? Ja sie zatrzymalam na dom z papieru na 4 odcinku ale bede kontnułowac. Na razie jestem cala zestresowana czy jutro do mnie zadzwonaia bo jak nie zadzwonia to jest nie dobrze ;( Nie jestem w stanie oddac sie w calosci do jakiegolowiek dzialania ;( Ciagle chodze po domu i przytulam sie albo do lukasza albo do oziego i alutki. Tak mam jak ma stresa... chce zeby sie to juz skonczylo i chce miec szanse na transfery... Robie dzisiaj domowa pizze ;) Mam sprawdzony przepis - kupiony spod :laugh2::laugh2::biggrin2:
Jasne kochana, ze pomogę ale Ty sobie świetnie radzisz :) w bieganiu najważniejsza jest postawa, rytm i relaksacja. Nie wolno biegać jak się jest spiętym bo wtedy są kontuzje...i najlepiej biegać boso :) bo jak jest za duża podeszwa to nie wczuwasz się w swoje ciało...ale na większe dystanse to buty się przydają 😝 ale te Twoje nowe butki super!! I ten stres co teraz masz to ja doskonale rozumiem...bidasiu kochany już niedługo, wszystko będzie dobrze i Wasze śliczne zarodeczki się tam wspaniale dzielą!!! A Twoj słód do pizzy to faktycznie mega dobry przepis 😂😂😂

reklama
Do góry