reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Podoba mi sie taki obiad ;) Bedziesz dzisiaj pic? Ja nie pamietam kiedy wodke ppilam chyba ostatni raz na tej imprezie przebieranej ;) Opowiedz co dzisiaj robilas i bedziesz robic ?
A No popatrz kochanie już Ci odpisałam :) jak to w Anglii mówią- great minds think alike 😂
A wiec upiekłam chleb 😅 i już go nie ma bo się zjadł. Potem oglądałam Maje w ogrodzie 😎 a potem przebiegłam 4km i trochę porobilam ćwiczeń na schodach żeby ujędrnić posladeczki 😜 A teraz moja mamusia robi nam na obiad pierożki ruskie 😆😆😆 a co sobie będziemy żałować jak tu wszyscy ostatnio lepią 😝 i czytam książkę bo pogoda u nas paskudna....i popijam nalewkę bo nam teściu zrobił lecznicza na wirusy 💪 spirytus, miód, cytryny i pomarańcze i woda brzozowa. Ale szczerze mówiąc to mam nerwy i dlatego już 3 kieliszki malutkie wypiłam profilaktycznie 😜 ale od jutra detoks!!!!!

A No popatrz kochanie już Ci odpisałam :) jak to w Anglii mówią- great minds think alike 😂
A wiec upiekłam chleb 😅 i już go nie ma bo się zjadł. Potem oglądałam Maje w ogrodzie 😎 a potem przebiegłam 4km i trochę porobilam ćwiczeń na schodach żeby ujędrnić posladeczki 😜 A teraz moja mamusia robi nam na obiad pierożki ruskie 😆😆😆 a co sobie będziemy żałować jak tu wszyscy ostatnio lepią 😝 i czytam książkę bo pogoda u nas paskudna....i popijam nalewkę bo nam teściu zrobił lecznicza na wirusy 💪 spirytus, miód, cytryny i pomarańcze i woda brzozowa. Ale szczerze mówiąc to mam nerwy i dlatego już 3 kieliszki malutkie wypiłam profilaktycznie 😜 ale od jutra detoks!!!!!
😅 😅 😂 😂 😂 😂 😂 😂 naleweczka? - good stuff ;) Moja tesciowa robi pyszna z derenia ;) Pomozesz mi w bieganiu i cwiczniach ? Co tam sobie czytasz? Ja sie zatrzymalam na dom z papieru na 4 odcinku ale bede kontnułowac. Na razie jestem cala zestresowana czy jutro do mnie zadzwonaia bo jak nie zadzwonia to jest nie dobrze ;( Nie jestem w stanie oddac sie w calosci do jakiegolowiek dzialania ;( Ciagle chodze po domu i przytulam sie albo do lukasza albo do oziego i alutki. Tak mam jak ma stresa... chce zeby sie to juz skonczylo i chce miec szanse na transfery... Robie dzisiaj domowa pizze ;) Mam sprawdzony przepis - kupiony spod :laugh2::laugh2::biggrin2:

Takie leczenie przed 12 to mi się podoba[emoji39][emoji39][emoji39]
A No popatrz kochanie już Ci odpisałam :) jak to w Anglii mówią- great minds think alike [emoji23]
A wiec upiekłam chleb [emoji28] i już go nie ma bo się zjadł. Potem oglądałam Maje w ogrodzie [emoji41] a potem przebiegłam 4km i trochę porobilam ćwiczeń na schodach żeby ujędrnić posladeczki [emoji12] A teraz moja mamusia robi nam na obiad pierożki ruskie [emoji38][emoji38][emoji38] a co sobie będziemy żałować jak tu wszyscy ostatnio lepią [emoji13] i czytam książkę bo pogoda u nas paskudna....i popijam nalewkę bo nam teściu zrobił lecznicza na wirusy [emoji123] spirytus, miód, cytryny i pomarańcze i woda brzozowa. Ale szczerze mówiąc to mam nerwy i dlatego już 3 kieliszki malutkie wypiłam profilaktycznie [emoji12] ale od jutra detoks!!!!!

😅 😅 😂 😂 😂 😂 😂 😂 naleweczka? - good stuff ;) Moja tesciowa robi pyszna z derenia ;) Pomozesz mi w bieganiu i cwiczniach ? Co tam sobie czytasz? Ja sie zatrzymalam na dom z papieru na 4 odcinku ale bede kontnułowac. Na razie jestem cala zestresowana czy jutro do mnie zadzwonaia bo jak nie zadzwonia to jest nie dobrze ;( Nie jestem w stanie oddac sie w calosci do jakiegolowiek dzialania ;( Ciagle chodze po domu i przytulam sie albo do lukasza albo do oziego i alutki. Tak mam jak ma stresa... chce zeby sie to juz skonczylo i chce miec szanse na transfery... Robie dzisiaj domowa pizze ;) Mam sprawdzony przepis - kupiony spod :laugh2::laugh2::biggrin2:
Jasne kochana, ze pomogę ale Ty sobie świetnie radzisz :) w bieganiu najważniejsza jest postawa, rytm i relaksacja. Nie wolno biegać jak się jest spiętym bo wtedy są kontuzje...i najlepiej biegać boso :) bo jak jest za duża podeszwa to nie wczuwasz się w swoje ciało...ale na większe dystanse to buty się przydają 😝 ale te Twoje nowe butki super!! I ten stres co teraz masz to ja doskonale rozumiem...bidasiu kochany już niedługo, wszystko będzie dobrze i Wasze śliczne zarodeczki się tam wspaniale dzielą!!! A Twoj słód do pizzy to faktycznie mega dobry przepis 😂😂😂

reklama
Do góry