bazylia128
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A No popatrz kochanie już Ci odpisałam jak to w Anglii mówią- great minds think alikePodoba mi sie taki obiad Bedziesz dzisiaj pic? Ja nie pamietam kiedy wodke ppilam chyba ostatni raz na tej imprezie przebieranej Opowiedz co dzisiaj robilas i bedziesz robic ?
Bo ja się wstydzęty pipko !!!!!!!!!!!!!!! Teraz cie zamecze Dlaczego wczesniej nic nie mowilas/pisalas? Ale mam nerw na ciebie
naleweczka? - good stuff Moja tesciowa robi pyszna z derenia Pomozesz mi w bieganiu i cwiczniach ? Co tam sobie czytasz? Ja sie zatrzymalam na dom z papieru na 4 odcinku ale bede kontnułowac. Na razie jestem cala zestresowana czy jutro do mnie zadzwonaia bo jak nie zadzwonia to jest nie dobrze ;( Nie jestem w stanie oddac sie w calosci do jakiegolowiek dzialania ;( Ciagle chodze po domu i przytulam sie albo do lukasza albo do oziego i alutki. Tak mam jak ma stresa... chce zeby sie to juz skonczylo i chce miec szanse na transfery... Robie dzisiaj domowa pizze Mam sprawdzony przepis - kupiony spodA No popatrz kochanie już Ci odpisałam jak to w Anglii mówią- great minds think alike
A wiec upiekłam chleb i już go nie ma bo się zjadł. Potem oglądałam Maje w ogrodzie a potem przebiegłam 4km i trochę porobilam ćwiczeń na schodach żeby ujędrnić posladeczki A teraz moja mamusia robi nam na obiad pierożki ruskie a co sobie będziemy żałować jak tu wszyscy ostatnio lepią i czytam książkę bo pogoda u nas paskudna....i popijam nalewkę bo nam teściu zrobił lecznicza na wirusy spirytus, miód, cytryny i pomarańcze i woda brzozowa. Ale szczerze mówiąc to mam nerwy i dlatego już 3 kieliszki malutkie wypiłam profilaktycznie ale od jutra detoks!!!!!
I co i podkusilo cie bo bylas niecierpliwa A jeszcze wczoraj chwalila twoj rozsadek Na pocieszenie dodam ze Diagnostyka ma rozbieznosci...
A No popatrz kochanie już Ci odpisałam jak to w Anglii mówią- great minds think alike [emoji23]
A wiec upiekłam chleb [emoji28] i już go nie ma bo się zjadł. Potem oglądałam Maje w ogrodzie [emoji41] a potem przebiegłam 4km i trochę porobilam ćwiczeń na schodach żeby ujędrnić posladeczki [emoji12] A teraz moja mamusia robi nam na obiad pierożki ruskie [emoji38][emoji38][emoji38] a co sobie będziemy żałować jak tu wszyscy ostatnio lepią [emoji13] i czytam książkę bo pogoda u nas paskudna....i popijam nalewkę bo nam teściu zrobił lecznicza na wirusy [emoji123] spirytus, miód, cytryny i pomarańcze i woda brzozowa. Ale szczerze mówiąc to mam nerwy i dlatego już 3 kieliszki malutkie wypiłam profilaktycznie [emoji12] ale od jutra detoks!!!!!
To masz przekichane terazty pipko !!!!!!!!!!!!!!! Teraz cie zamecze Dlaczego wczesniej nic nie mowilas/pisalas? Ale mam nerw na ciebie
Jasne kochana, ze pomogę ale Ty sobie świetnie radzisz w bieganiu najważniejsza jest postawa, rytm i relaksacja. Nie wolno biegać jak się jest spiętym bo wtedy są kontuzje...i najlepiej biegać boso bo jak jest za duża podeszwa to nie wczuwasz się w swoje ciało...ale na większe dystanse to buty się przydają ale te Twoje nowe butki super!! I ten stres co teraz masz to ja doskonale rozumiem...bidasiu kochany już niedługo, wszystko będzie dobrze i Wasze śliczne zarodeczki się tam wspaniale dzielą!!! A Twoj słód do pizzy to faktycznie mega dobry przepisnaleweczka? - good stuff Moja tesciowa robi pyszna z derenia Pomozesz mi w bieganiu i cwiczniach ? Co tam sobie czytasz? Ja sie zatrzymalam na dom z papieru na 4 odcinku ale bede kontnułowac. Na razie jestem cala zestresowana czy jutro do mnie zadzwonaia bo jak nie zadzwonia to jest nie dobrze ;( Nie jestem w stanie oddac sie w calosci do jakiegolowiek dzialania ;( Ciagle chodze po domu i przytulam sie albo do lukasza albo do oziego i alutki. Tak mam jak ma stresa... chce zeby sie to juz skonczylo i chce miec szanse na transfery... Robie dzisiaj domowa pizze Mam sprawdzony przepis - kupiony spod
Ja nie osadzam bo pewnie bedac w takiej sytuacji tez postradalabym wszelkie zmysly w kotrym albo teraz bedziesz robic bete?Taka że mnie głupia pipa chciałam już natychmiast zobaczyć sukces. Wiem jestem naiwna i dalej tak samo durna.