bazylia128
Fanka BB :)
od @Aaaanna ja nic nie upieklam bo mam caly czas stan zawieszenia do niedzieliTe maślane bułeczki z polecenia (standardowo nie pamietam od kogo ). I zjadłam je z serkiem wiejskim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
od @Aaaanna ja nic nie upieklam bo mam caly czas stan zawieszenia do niedzieliTe maślane bułeczki z polecenia (standardowo nie pamietam od kogo ). I zjadłam je z serkiem wiejskim
Jezu ile postów, a nie było mnie dwa dni [emoji16]
Pamietacie jak opowiadałam o mojej siostrze? Jest w ciąży, widac było pęcherzyk, ale miała tez cos w jajowodzie. Okazało się, że to nie ciąża pozamaciczna, ani nie drugi maluszek tylko jakas zmiana, ktora jest juz mniejsza, czyli sie wchłania, więc kamień spadł nam z serca. 5 tydzień [emoji173]
Co do mnie. Dziś moje dzieciątka osiągnęly stadium blastocyst. Przetrwały oba i czekają już w snieżynkach na mamusię [emoji7] Pani embriolog powiedziała, że są bardzo ładne, oby się to wszystko szybko skończyło, bo nie mogę już się doczekać spotkania z nimi! [emoji173] Postanowiłam ten czas wykorzystać maksymalnie, żeby przygotować organizm do transferu. Czyli koniec ze słodyczami i innymi grzeszkami [emoji3516]i teraz moje pytanie. Słyszałyście może o diecie śródziemnomorskiej? Podobno jest zalecana przy in vitro.
Co u Was? Jak sytuacja na waszych frontach? Przepraszam, ze nie zdazylam nadrobic informacji, ale to byly ciezkie 2 dni niepewnosci i takich huśtawek nastroju, że nawet kot się zrobił dla mnie milszy
Buziaki [emoji8][emoji8][emoji8]
Zaraz ja wysle sklad mojego a coNiby ja chwalą, i @Camilleka też chwali że dobry skład i niska cena. Ona kosmetyczka to kuma czaczę
Cudowna wiadomość u siostry no i oczywiście u Ciebie [emoji173] to teraz czekamy na transfer. Oby wszystko źle się szybko skończyło i wróciło do normy nasze życie.Jezu ile postów, a nie było mnie dwa dni [emoji16]
Pamietacie jak opowiadałam o mojej siostrze? Jest w ciąży, widac było pęcherzyk, ale miała tez cos w jajowodzie. Okazało się, że to nie ciąża pozamaciczna, ani nie drugi maluszek tylko jakas zmiana, ktora jest juz mniejsza, czyli sie wchłania, więc kamień spadł nam z serca. 5 tydzień [emoji173]
Co do mnie. Dziś moje dzieciątka osiągnęly stadium blastocyst. Przetrwały oba i czekają już w snieżynkach na mamusię [emoji7] Pani embriolog powiedziała, że są bardzo ładne, oby się to wszystko szybko skończyło, bo nie mogę już się doczekać spotkania z nimi! [emoji173] Postanowiłam ten czas wykorzystać maksymalnie, żeby przygotować organizm do transferu. Czyli koniec ze słodyczami i innymi grzeszkami [emoji3516]i teraz moje pytanie. Słyszałyście może o diecie śródziemnomorskiej? Podobno jest zalecana przy in vitro.
Co u Was? Jak sytuacja na waszych frontach? Przepraszam, ze nie zdazylam nadrobic informacji, ale to byly ciezkie 2 dni niepewnosci i takich huśtawek nastroju, że nawet kot się zrobił dla mnie milszy
Buziaki [emoji8][emoji8][emoji8]
Ja mam zamrożony, teściowa mi ostatnio przywiozła, we afrancji tez nie ma. Nie wiem co z tego jutro wyjdzie bo ja i ciasto na pierogi to niezły wyczynJa nie kupie tu sera, wiec nawet jakbym sie chciala zmobilizowac to nic z tego. Ale wiesz jakbys bardzo chciala sie podzielic to daj znac [emoji12][emoji12]
Stosunkowo do ceny bardzo fajneDobre ? Nie znam tej firmy
Super, że u siostry wszystko dobrze [emoji3590] coś mi świtało, że którejś siostra ma jakieś "przeboje", ale zapomniałam czyjej i głupio mi było pytać [emoji85] ja mam ostatnio taką sklerozę, że wstyd [emoji1751]
Cudowna wiadomość u siostry no i oczywiście u Ciebie [emoji173] to teraz czekamy na transfer. Oby wszystko źle się szybko skończyło i wróciło do normy nasze życie.
Nie stosowalam tej diety. W zasadzie żadnej diety nie stosowalam z takich jakis konkretnych, nazywanych.
Tylko o paszczu mozna[emoji23][emoji23][emoji23]. I o żopu [emoji23]Dziewczyny. A teraz pytanie dnia...a co z seksikiem po punkcji??Kiedy można?? Są jakies obostrzenia bo nie spytalam lekarza..a ze Wy spece w kazdym temacie to pytam [emoji23][emoji23]