reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ojej juz serduszko? Jak to zleciało [emoji173] trzymam kciuki! Pewnie sama bedziesz słuchac, bo teraz takie obostrzenia. Moja szwagierka zalamana ze bedzie rodzic sama (termin za 3 tygodnie), ale jej tlumacze ze to dla bezpieczenstwa!
A dziękuję że pytasz [emoji8] póki co schudłam 1,5 kg [emoji16] czuje się świetnie a jutro mam wizytę i mam nadzieję, że będzie [emoji173]️

I bardzo się cieszę, że Twoje blastki się mają dobrze [emoji173]️ oby jak najszybciej Ci zrobili transfer [emoji173]️

Ojej juz serduszko? Jak to zleciało [emoji173] trzymam kciuki! Pewnie sama bedziesz słuchac, bo teraz takie obostrzenia. Moja szwagierka zalamana ze bedzie rodzic sama (termin za 3 tygodnie), ale jej tlumacze ze to dla bezpieczenstwa!

No jak nas zapisywałam tydzień temu, to jeszcze można było z facetem ale bez dzieci, a dziś już dostałam smsa, że sama mam by bo dostali nakaz i muszą się tego trzymać. Trochę smutno bo tyle walki, zawsze razem, wspólny problem i wspólna radość i ja wiem, że bezpieczeństwo najważniejsze ale i tak mi smutno, szczególnie jak na moje patrzę bo on tak bardzo chciał kropka zobaczyć...

Ale najważnejsze żeby z Kropkiem było wszystko ok, na szczęście dają zdjęcia USG więc damy radę 💪💪💪💪💪

A serducho się okaże czy będzie, jutro 28dpt ❤️

Nie kastrujemy Ozinka pomimo tego ze Alutka jest wysterylizowana... Przedyskutowalismy to z Łukaszem i jego tata kotry jest lekarzem weterinarii... Nie chcemy jakichkolwiek zmian u niego, za bardzo sie cieszymy z niego ;) Jest badany raz na kwartal z krwi i ogolnie, co kwartal jest tez odrobaczany. To bardzo szczesliwy piesek a my jestesmy z niego bardzo dumni ;) No o Alutce juz nie wspomne ;)

reklama
7FC777F5-119E-465C-8A61-BB344DC29483.png
O takie madre słowa znalazłam na instagramie Pawlikowskiej, Ja to odniosłam do całej tej sytuacji z wirusem, do tego jak się tu wszystkie martwimy czy to o stymulację, transfer, ciąże czy poród...
A przecież i tak nie mamy na to wpływu 🤷🏻‍♀️😘

Do góry