Tylko do auta zakładaj pieluchomajtki, żebyś się czasami nie zapomniała [emoji23][emoji23][emoji23]Od jutra wjedzie regularnie
reklama
Liliana87
Fanka BB :)
Dobrze przyjechał to spałam. Zdjął ciuchy z siebie do prania, poszedł na myjnie i zjadł miche zupy teraz jedzie we wtorek wieczorem do piątku. Chyba szkolenia zagraniczne poprzenosili i tutaj robia poki co. Jutro ma misje i zanim usiądzie do tych egzaminów online to bedzie sprzątał lazienke Ja właśnie skończyłam ciasto i zaległam na lozu[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]osssz tyyyyy Jak tam Marek
Wiesz jak nie lubię robić ciasta na pierogi? Ale ta kwarantanna mobilizujeAle mnie denerwujecie tym pisaniem o pierogach!! Zabilabym za jakakolwiek ilosc. Ktora chetna wyslac biednej kolezance w potrzebie paczuszke? [emoji24][emoji12]
Liliana87
Czyta czyta [emoji23][emoji1787] to są bizonki- resztki kupki z włoskami z dupki [emoji23][emoji1787]Zaszokowałaś mnie [emoji23][emoji23][emoji23]. Ja mówię że to bobki jelenia [emoji23]
Szkoda że Jęcząca tego nie czyta [emoji23]
Liliana87
Mam tą samą szczotke do włosów tyle już przetestowalam na moje ciężkie i gęste wlosy i ta jest najlepsza genialna. Już trochę ja mam i mi wloski sie powyginaly, niedługo czas na zmianeTo jest akurat kolagen, ale jest tez kwas, tylko mam w salonie i nie mogę zrobić foty, ale chodzi o ta markę [emoji6]
Strach Cię do sklepu wpuścić, jak nie ołówki z ikeły to rękawice do pieczywa nie chce myśleć co ginie jak idziesz do toalety w knajpieA rekawiczek nie masz?
Ja jak bylam dzisiaj z tesciow w sklpie to sobie wzielam w torebke kilkaascie tych rekawiczek co sie pakuje w nie warzywa takie jednorazowki Kasjerka widziala i nic mi nie powiedziala tylko sie usmiechnela to sie sie nie przejalam
Liliana87
Tak jest! I ceratę pod !Tylko do auta zakładaj pieluchomajtki, żebyś się czasami nie zapomniała [emoji23][emoji23][emoji23]
bazylia128
oooo jeeeeeeessssuuuuuuuuCzyta czyta [emoji23][emoji1787] to są bizonki- resztki kupki z włoskami z dupki [emoji23][emoji1787]
bazylia128
no co ty ja to panikarz jestem Zawsze do wszystkiego sie przyznaje i pierwsza za wszystkich sie tlumacze Ale jak trzeba to dam sobie rade we wszystkich warunkachStrach Cię do sklepu wpuścić, jak nie ołówki z ikeły to rękawice do pieczywa nie chce myśleć co ginie jak idziesz do toalety w knajpie
reklama
motylek24
Do szpitala trafiłam w 24 tc. Leżałam do 37 tc. Dokładnie trzy miesiące.O kurcze, no to tez przeszlac małe piekiełko.od którego tc? Ja miałam kwarantanne bez ruchu 2 miesiące od końca maja do końca lipca i wstawalam tylko siusiu.. A były 30 stopniowe upały i mąż był za granicą... W sierpniu zaczęłam się trochę turlac jak minął 34tc..
Ale mogłabym leżeć znów plackiem 8 miesięcy gdyby miało się jeszcze kiedyś udać
Podziel się: