bazylia128
Fanka BB :)
osssz tyyyyy Jak tam MarekJa siedzę teraz w domu A tak bym sie chciala porządnie zesrac, a nie jakieś kasztanki[emoji2368]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
osssz tyyyyy Jak tam MarekJa siedzę teraz w domu A tak bym sie chciala porządnie zesrac, a nie jakieś kasztanki[emoji2368]
Zaszokowałaś mnie [emoji23][emoji23][emoji23]. Ja mówię że to bobki jelenia [emoji23]Ja siedzę teraz w domu A tak bym sie chciala porządnie zesrac, a nie jakieś kasztanki[emoji2368]
JA ogladalam i chyba czytalamA widzialas "Gwiazd naszych wina"?
W zyciu tqk nie wylam na zadnym filmie. Mega dobry.
czyta czytaZaszokowałaś mnie [emoji23][emoji23][emoji23]. Ja mówię że to bobki jelenia [emoji23]
Szkoda że Jęcząca tego nie czyta [emoji23]
Od jutra wjedzie regularnieAhahahahah a nie no to sorry to babka płesznik dla ciebie idealna [emoji23]
To jest akurat kolagen, ale jest tez kwas, tylko mam w salonie i nie mogę zrobić foty, ale chodzi o ta markęCzekaj jak wyjdę z wanny to Ci zrobię zdjęcie takiego z Hebe
Dobrze ze nie czyta bp by jej od tegp za bardzo progesteron skoczyl i co wtedyZaszokowałaś mnie [emoji23][emoji23][emoji23]. Ja mówię że to bobki jelenia [emoji23]
Łukasz kiedys powiedzial ze kupa mu jajek dotknelaZaszokowałaś mnie [emoji23][emoji23][emoji23]. Ja mówię że to bobki jelenia [emoji23]
Jprdl[emoji23]Łukasz kiedys powiedzial ze kupa mu jajek dotknela [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja mam z tego jakieś komórki macierzyste i serum z peptydami czy cośTo jest akurat kolagen, ale jest tez kwas, tylko mam w salonie i nie mogę zrobić foty, ale chodzi o ta markę [emoji6]