Ruda08
Fanka BB :)
Nigdzie, po prostu życzę miłego weekendu ;*A gdzie ty sie na weekned chcesz wybierac ? Zostajesz tu z nami!!!!
Obżarłam się i nie mogę się ruszać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nigdzie, po prostu życzę miłego weekendu ;*A gdzie ty sie na weekned chcesz wybierac ? Zostajesz tu z nami!!!!
Kuźwa na detoks idę. Tydzień temu piątek i sobota piwka. Wczoraj piwka w środku tygodnia. Dziś też na zielono ale herbatka z pokrzywy. Także dalej promuje grę w zielone . Może sobie na coś jutro pozwoleNo nie dzwonili dzisiaj ale tak mi chyba lepiej Nie wiem czy to dobrze czy zle? Przyszly moje nowe butki Sa swietne, poprostu mega Poprzednim razem tez zadzwonili tylko drego dnia i 5 dnia...Ja dzisiaj juz pije piwkooo znowu Łukasz mi kupil lecha zielonego @Caro♤♤♤♤ a ty? Wypije dzisiaj ze dwa
O kurcze, no to tez przeszlac małe piekiełko.od którego tc? Ja miałam kwarantanne bez ruchu 2 miesiące od końca maja do końca lipca i wstawalam tylko siusiu.. A były 30 stopniowe upały i mąż był za granicą... W sierpniu zaczęłam się trochę turlac jak minął 34tc..Jak pojechałam do szpitala to pęcherz płodowy był widoczny. Po sterydach też zero kupy, przez kilka dni. Lekarze nie chcieli mi nic dać, musiałam się ogarnąć, twierdzili że czopek może powodować napięcia i skurcze. Pomogła dieta i nawodnienie, leżałam plackiem co nie ułatwiało sprawy
co jadlas?Nigdzie, po prostu życzę miłego weekendu ;*
Obżarłam się i nie mogę się ruszać
Mowilam Wam ze babka płesznik jest niebezpueczna! Ja sie zesrałam przez nią w samochodzie bez kontroli !!! [emoji86][emoji90][emoji86]
Ahahahahah a nie no to sorry to babka płesznik dla ciebie idealnaJa siedzę teraz w domu A tak bym sie chciala porządnie zesrac, a nie jakieś kasztanki[emoji2368]
A widzialas "Gwiazd naszych wina"?Oglądaliście film 1800 gramów?Boziu super film
Oooo to jeszcze malo widzialasO kuźwa, trójkącik w Telefonistkach[emoji33][emoji33][emoji33]
@bazylia128 nie spodziewałam się tego [emoji12]
To już chyba pieluchomajtki [emoji23]Dobrze ze takie wielkie też robią )))