reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No nie dzwonili dzisiaj ale tak mi chyba lepiej ;) Nie wiem czy to dobrze czy zle? Przyszly moje nowe butki ;) Sa swietne, poprostu mega ;) Poprzednim razem tez zadzwonili tylko drego dnia i 5 dnia...Ja dzisiaj juz pije piwkooo znowu ;) Łukasz mi kupil lecha zielonego @Caro♤♤♤♤ a ty? Wypije dzisiaj ze dwa ;)
Kuźwa na detoks idę. Tydzień temu piątek i sobota piwka. Wczoraj piwka w środku tygodnia. Dziś też na zielono ale herbatka z pokrzywy:rofl::rofl::rofl::rofl:. Także dalej promuje grę w zielone :). Może sobie na coś jutro pozwole

Jak pojechałam do szpitala to pęcherz płodowy był widoczny. Po sterydach też zero kupy, przez kilka dni. Lekarze nie chcieli mi nic dać, musiałam się ogarnąć, twierdzili że czopek może powodować napięcia i skurcze. Pomogła dieta i nawodnienie, leżałam plackiem co nie ułatwiało sprawy:)
O kurcze, no to tez przeszlac małe piekiełko.od którego tc? Ja miałam kwarantanne bez ruchu 2 miesiące od końca maja do końca lipca i wstawalam tylko siusiu.. A były 30 stopniowe upały i mąż był za granicą... W sierpniu zaczęłam się trochę turlac jak minął 34tc..
Ale mogłabym leżeć znów plackiem 8 miesięcy gdyby miało się jeszcze kiedyś udać ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry