reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No tylko pytanie na którym etapie złapała sepsę czy po CC w szpitalu , w którym rodziła czy dopiero po zarażeniu i znalezieniu się na oddziale zakaznym, bo to robi różnicę 🤷
Nie wiem na jakim etapie, szkoda dziewczyny. Chodzi tylko i wyłącznie o to, że pieprzą, że to od korony. A trzeba poszukać trochę, żeby znaleść, że to nie prawda. Ale Ci co siedzą w domach i oglądają tv to są „posrani”

@Aduś16 ja aktualnie mam bardzo dużo czasu (na szukanie informacji np) i wiem,że jest to ściema i propaganda. Kryją kryzys, który jest za rogiem. No ale każdy wierzy w to co chce.
Łatwiej jest kogoś okłamać niż przekonać go, że jest okłamywanym ..

A tutaj taka tam informacja, której nie znajdziecie w „wszechwiedzącej” telewizorni . A średnia wieku osób, które umarły NA KORONOWIRUSA to tylko 79 lat.

Załączniki

• ADF51492-E239-4649-871F-AB045996DF39.jpeg
    ADF51492-E239-4649-871F-AB045996DF39.jpeg
    54,9 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Ta kobieta zmarła na sepse po porodzie tzn główną przyczyną śmierci była sepsa ale chyba wirus mógł jakoś do niej doprowadzić właśnie tego nie wiem
No tak, tylko jeśli ona złapała sepsę w wyniku zarażenia koronawirusem dopiero na oddziale zakaźnym a nie położniczym (a wątpię by ją z sepsą transportowali ze szpitala do szpitala), to sepsa niestety była wyłączeniem powikłaniem zarażeniem koronawirusem , tak jak powikłaniem są zapalenie płuc i inne niewydolności.

Nie wiem na jakim etapie, szkoda dziewczyny. Chodzi tylko i wyłącznie o to, że pieprzą, że to od korony. A trzeba poszukać trochę, żeby znaleść, że to nie prawda. Ale Ci co siedzą w domach i oglądają tv to są „posrani”

@Aduś16 ja aktualnie mam bardzo dużo czasu (na szukanie informacji np) i wiem,że jest to ściema i propaganda. Kryją kryzys, który jest za rogiem. No ale każdy wierzy w to co chce.

A tutaj taka tam informacja, której nie znajdziecie w „wszechwiedzącej” telewizorni .
Wiesz, to że Ty wiesz to tylko chyba Ty wiesz i może niech tak zostanie :) Bez komentarza !!!!!

A tutaj taka tam informacja, której nie znajdziecie w „wszechwiedzącej” telewizorni . A średnia wieku osób, które umarły NA KORONOWIRUSA to tylko 79 lat.
Ja się na pewno nie czuje oklamana.. Jeśli wierzysz w coś to Twoja sprawa ale mniej trochę więcej szacunku do naszej inteligencji i przestań głupoty wypisywać, zostaw je dla siebie. na Islandii się łatwiej pewnie izolować ale reszta Europy to się długo z tego nie otrzasnie

Dobrze że o tym piszą, może ludzie którzy ciągle wylaza z domów jak nie muszą i narażają innych wreszcie zrozumieją co się dzieje na świecie. Takie ignorowanie powagi sytuacji i gadanie że 'mnie to nie dotyczy' doprowadza do największych nieszczęść. Chyba trzeba dorosnąć do tej sytuacji a jeśli komuś się to nie udaje to nie daje głupich rad innym. Taka jest prawda, pewnie nie wygodna dla wielu i jak chcecie możecie mnie jadem odrzucić ;) bo mnie to ....
Niedawno do @Camilleka pisałam że ludzie u nas wiosnę poczuli i się szwendają [emoji33]. Będziemy mieli polskie Włochy przez debili.

reklama
Ona umarła bo złapała sepsę, była nosicielem sławnej korony ale ona jej w śmierci nie „pomogła”. Oczywiście media już złapały pożywkę i sieją panikę.
Serio? Myslisz, ze koronawirus nie mial zwiazku? Uwazasz, ze media sieja panike, a wojskowe ciezarowki we Wloszech wywozace zmarlych bezpposrednio na cmentarze bez pogrzebu to sciema? Czy moze 20000 zarazonych i 1000 ofiar na te chwile w Hiszpanii to tez tylko gadanie mediow?
Chyba czas najwyzszy zrozumiec, ze sytuacja jest bardzo powazna i nie mozna jej ignorowac...

Do góry