reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki nie uwierzycie chyba ale dostałam ten okres na fotelu ginekologicznym podczas badania 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Ale to nie ważne. Od jutra estrofem w sobotę kontrola i pewnie progesteron i będzie transfer ❤️❤️❤️ Oczywiście dr wspomniała o zagrożeniu bla boa bla wiadomo ale klinika pracuje normalnie wiec ja nie miałam oporów żeby podchodzić do transferu. Pani doktor do mojego męża ma słabość także zrobiłam na niego ze on bardzo chce żeby był transfer i już nic więcej nie mówiła tylko wypisała zgody ❤️ Wiem ze niektóre z was pomyślą ze to nierozsądne żeby teraz podchodzić ale ja naprawdę nie mam siły tak czekać w zawieszeniu poza tym będzie milion ciaz naturalnych w tym czasie i nikt tego nie kontroluje. Co ma być to będzie narazie jestem szczesliwa ze będę miała chociaż szanse na kropka ❤️❤️
A odnośnie hogieny to po każdej pacjentce jest dezynfekcja i lampa uv działa kilka minut także niczego się nie obawiam
Będę trzymać kciuki ✊✊✊Czasy trudne, ale nie zanosi się ze szybko coś się w tym zakresie poprawi, więc byłoby super, gdyby się udało!!!😊

reklama
Ja przed drugą procedurą tylko włączyłam suplementy na miesiąc. Diety zadnej nie stosowałam, staram się ogólnie jeść zdrowo, myślę że takie podejście jedzeniowe jak piszesz jest naprawdę ok. Zdrowy rozsądek i umiar, ale niekoniecznie ścisła i restrykcyjna dieta. Będzie dobrze😘

Dzięki🤗staram się myśleć pozytywnie.

No tp jeszcze jest 6!!! Nie fisiuj ❤
Fisiuije wiem... Ale to jest takie przerazajace jak one tak odpadaja !!! Bardzo bym chciala miec teraz te 3 blastki... Ja przeciez naprawde nie wymagam duzo od zycia no...Poprzednim razem z 5 komorek miala 4 blastki a teraz jakos inacej jest. Niestety juz chyba wiek gra duza role ;( Najgorsze ze od 3 doby najwiecej odpada

@fredka84 pije piwo ;) Łukasz mi kupil na smutki. I wcale mi nie wchodzi ;)
Ja mam wkurwa bo mi się nie chce pierogów lepić [emoji49]. Ale jeść to mi się chce.
Telefonistki oglądam, fajne to[emoji2]
Walnij że dwa drinki to się lepiej poczujesz [emoji8]. Nie martw się na zapas, twoje dziecioki przecież dzielnie walczą [emoji3590]
1584641211639.jpeg

Fisiuije wiem... Ale to jest takie przerazajace jak one tak odpadaja !!! Bardzo bym chciala miec teraz te 3 blastki... Ja przeciez naprawde nie wymagam duzo od zycia no...Poprzednim razem z 5 komorek miala 4 blastki a teraz jakos inacej jest. Niestety juz chyba wiek gra duza role ;( Najgorsze ze od 3 doby najwiecej odpada
Kochana! Spokojnie! Wiem ze to stresujące. Musisz myslec pozytywnie. Wiem ze juz nie jestesmy pierwszej młodości ale wielu starszym sie udaje wiec bedzie dobrze!
Ja przyjmuję inną taktykę. W ogóle się nie dowiaduję ile mam zarodków do dnia transferu. Zakładam od razu ze zadnych mrozakow nie będzie. Dopiero na wizycie po niudanym transferze pytam czy coś jest ;) w ten sposób o malo sie nie zralam ze szczescia jak sie dowiedziałam ze zostala nam jedna blastka do zamrozenia 😁

Dziewczyny zaciążone, pozazdroscilam wam i też się brzuszka dorobiłam [emoji23]. Który miesiąc obstawianie???
Dzisiejsza dawka Kapsalona mnie pokonała [emoji12]. O zatwardzeniu nie wspominając [emoji12]. Zaraz pęknę[emoji33]Zobacz załącznik 1093953
Jest !!Mamy to !! pierwsza ciąża spożywcza 2020 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 , ja przez siedzenie w domu zaraz dorobie się swojej.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki nie uwierzycie chyba ale dostałam ten okres na fotelu ginekologicznym podczas badania 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Ale to nie ważne. Od jutra estrofem w sobotę kontrola i pewnie progesteron i będzie transfer ❤❤❤ Oczywiście dr wspomniała o zagrożeniu bla boa bla wiadomo ale klinika pracuje normalnie wiec ja nie miałam oporów żeby podchodzić do transferu. Pani doktor do mojego męża ma słabość także zrobiłam na niego ze on bardzo chce żeby był transfer i już nic więcej nie mówiła tylko wypisała zgody ❤ Wiem ze niektóre z was pomyślą ze to nierozsądne żeby teraz podchodzić ale ja naprawdę nie mam siły tak czekać w zawieszeniu poza tym będzie milion ciaz naturalnych w tym czasie i nikt tego nie kontroluje. Co ma być to będzie narazie jestem szczesliwa ze będę miała chociaż szanse na kropka ❤❤
A odnośnie hogieny to po każdej pacjentce jest dezynfekcja i lampa uv działa kilka minut także niczego się nie obawiam
A powiedz proszę jakie ryzyka podała ??

reklama
Do góry