Netiaskitchen
Fanka BB :)
Będę trzymać kciuki Czasy trudne, ale nie zanosi się ze szybko coś się w tym zakresie poprawi, więc byłoby super, gdyby się udało!!!Dziewczynki nie uwierzycie chyba ale dostałam ten okres na fotelu ginekologicznym podczas badania Ale to nie ważne. Od jutra estrofem w sobotę kontrola i pewnie progesteron i będzie transfer Oczywiście dr wspomniała o zagrożeniu bla boa bla wiadomo ale klinika pracuje normalnie wiec ja nie miałam oporów żeby podchodzić do transferu. Pani doktor do mojego męża ma słabość także zrobiłam na niego ze on bardzo chce żeby był transfer i już nic więcej nie mówiła tylko wypisała zgody Wiem ze niektóre z was pomyślą ze to nierozsądne żeby teraz podchodzić ale ja naprawdę nie mam siły tak czekać w zawieszeniu poza tym będzie milion ciaz naturalnych w tym czasie i nikt tego nie kontroluje. Co ma być to będzie narazie jestem szczesliwa ze będę miała chociaż szanse na kropka
A odnośnie hogieny to po każdej pacjentce jest dezynfekcja i lampa uv działa kilka minut także niczego się nie obawiam