reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@bazylia128 nie było mnie tak długo...:(, zaglądam i od razu zaciskam ogromnie kciuki za Ciebie- !!!! Co jak co ale już po takiej walce ja pewno musi się udać![emoji120][emoji120][emoji120][emoji120] czekam z niecierpliwością na wiadomości zacznę się modlić za Ciebie Kochana [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

@sandra777.12 jak się czujesz Kochana ? Znasz już płeć ? Ja niestety nadal nie[emoji15] Andrzej jest skryty czekam na połówkowe na 3 kwietnia.

Ogromne gratulacje dla dziewczyn, którym się udało w tym czasie !!!!! To niesamowite, odetchnąć z ulgą czytając kalendarz, że jednak walka się opłaciła[emoji110][emoji123][emoji123][emoji123]

@Netiaskitchen gratuluje 🥳 pamietam jak długo o to walczyłas!!!!

@bazylia128 kiedy będą jakieś wiadomości ????
Ile pobranych?
Pobranych 15 ale 8 prawidłowych. Mysle ze jutro bede cos wiecej wiedziala ;) Dziekuje ;)

Hej dziewczyny:)ja staram się sledzić co się tutaj dzieje chociaż przyznaję, że starałam się odciąć na chwilę od tematu in vitro. Po nieudanym grudniowym transferze mieliśmy przerwę i w kwietniu mamy ruszyć z nową procedurą. Przyznaję, że ma wątpliwości. U was w klinikach nie robią przerw ze wzgledu na sytuację w kraju? Dzwoniłam do Angeliusa i kobitka mówiła, że na razie wszystko pozostaje bez zmian.

Jest może ktoś kto robił badania kariotypow w Genomie. Teraz kończy się 6 tydzień i jeszcze nie ma wyników. Chciałam wiedzieć kiedy dostaliście swoje wyniki. Wiem, że teraz też jest szczególnie trudny czas dla wszystkich.

Nie musisz duzo schudnac wystarczy ze bedziesz jadła mniej przetworzonych rzeczy i troche mniej maki ;) Pamietaj ze kazdy jeden zdrowy posilek ma duze znaczenie a jak dojdzie do nich kolejny zdrowy posilek to juz bedziesz widziala efekty ;) No powiem ci ze kasa do stymulacji u nas caly czas topniala. Tak sie wydaje ze koszt stymulacji u mnie prawie9 tys a do tego dochodzi cale mnustow innych rzeczy dookoloa i w sumie chyba z 15 tysi poszlo... Efekty niedlugo zobaczymy ;)
Ja nie jem w ogole nieprzetworzonych rzeczy. Te ciastka to jakiś wybryk totalny. Ja nawet nie lubie slodkiego 💁 Ja po prostu jem za dużo. Zamiast 5 orzechow to cala paczkę. Zamiast talerza zupy to dwa, bo mi zajwbista wyszła... Wiesz...Żarłok je*any :) schudlam 5 kilo bo ograniczylam porcje wiem wiwm ze tu jest poes pogrzebany.

Tak. 15 tysi pęka luzem. Mam nadzieję ze z Wami ten efekt zostanie ❤

@bazylia128 nie było mnie tak długo...:(, zaglądam i od razu zaciskam ogromnie kciuki za Ciebie- !!!! Co jak co ale już po takiej walce ja pewno musi się udać![emoji120][emoji120][emoji120][emoji120] czekam z niecierpliwością na wiadomości zacznę się modlić za Ciebie Kochana [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

@sandra777.12 jak się czujesz Kochana ? Znasz już płeć ? Ja niestety nadal nie[emoji15] Andrzej jest skryty czekam na połówkowe na 3 kwietnia.

Ogromne gratulacje dla dziewczyn, którym się udało w tym czasie !!!!! To niesamowite, odetchnąć z ulgą czytając kalendarz, że jednak walka się opłaciła[emoji110][emoji123][emoji123][emoji123]

@Netiaskitchen gratuluje 🥳 pamietam jak długo o to walczyłas!!!!

@bazylia128 kiedy będą jakieś wiadomości ????
Ile pobranych?
Noooo kobito ile razy ja Ciebie wywoływałam do odpowiedzi 😂
Mój Andrzej to bardzo ruchliwy jest i też ma się okazać na prenatalnych kto tam siedzi ;) ale szczerze to myśle, że będzie siusiak 😎
Ogólnie to czuje się dobrze. Cały czas mam łożysko przodujące i krwawienia/plamienia 😑 przez większość z dnia leżę w/na łożku ;)
No to tak w dużym skrócie 😇

A Ty kochana uważaj na siebie i na Andrzeja ;) aaaa czujesz już ruchy ? Bo ja tak 🥰

@bazylia128 słońce zmień mi datę prenatalnych na 03.04 - Sierot była pewna, że są 1.04 ale nie 😂
Iiii 07.04 wizyta u ginekologa ;)

Także nasze Andrzeje będą miały badania tego samego dnia ;))

reklama
Do góry