Aneczka85_01
Fanka BB :)
A własnie miałyście może jakieś usg kontrolne po punkcji....? bo ja mam się zgłosić dopiero po miesiączce. ..
Ja miałam kontrole po punkcji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A własnie miałyście może jakieś usg kontrolne po punkcji....? bo ja mam się zgłosić dopiero po miesiączce. ..
Dawaj od razu znac jak bedziesz cos wiedziala Trzymamy kciukiPojechałam kolejka była chociaż nie duża. Pobrane ale straszą że wynik może być jutro. Bo pozamylaki laboratoria rejonowe diagnostyki i zabierają teraz próbki do centralnych.
Także wszystko bez zmian trzeba czekać [emoji16][emoji16]
Pobranych 15 ale 8 prawidłowych. Mysle ze jutro bede cos wiecej wiedziala Dziekuje@bazylia128 nie było mnie tak długo..., zaglądam i od razu zaciskam ogromnie kciuki za Ciebie- !!!! Co jak co ale już po takiej walce ja pewno musi się udać![emoji120][emoji120][emoji120][emoji120] czekam z niecierpliwością na wiadomości zacznę się modlić za Ciebie Kochana [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
@sandra777.12 jak się czujesz Kochana ? Znasz już płeć ? Ja niestety nadal nie[emoji15] Andrzej jest skryty czekam na połówkowe na 3 kwietnia.
Ogromne gratulacje dla dziewczyn, którym się udało w tym czasie !!!!! To niesamowite, odetchnąć z ulgą czytając kalendarz, że jednak walka się opłaciła[emoji110][emoji123][emoji123][emoji123]
@Netiaskitchen gratuluje pamietam jak długo o to walczyłas!!!!
@bazylia128 kiedy będą jakieś wiadomości ????
Ile pobranych?
Dawaj od razu znac jak bedziesz cos wiedziala Trzymamy kciuki
Kochana co teraz ogladasz na netflix?I teraz mi smaka narobilas wiec tez zrobię kopca [emoji23]
Ja ostatnio ogladałam Miłość jest ślepa - jakie to glupie ale usmialam sie z tych ludziKochana co teraz ogladasz na netflix?
Ja nie jem w ogole nieprzetworzonych rzeczy. Te ciastka to jakiś wybryk totalny. Ja nawet nie lubie slodkiego Ja po prostu jem za dużo. Zamiast 5 orzechow to cala paczkę. Zamiast talerza zupy to dwa, bo mi zajwbista wyszła... Wiesz...Żarłok je*any schudlam 5 kilo bo ograniczylam porcje wiem wiwm ze tu jest poes pogrzebany.Nie musisz duzo schudnac wystarczy ze bedziesz jadła mniej przetworzonych rzeczy i troche mniej maki Pamietaj ze kazdy jeden zdrowy posilek ma duze znaczenie a jak dojdzie do nich kolejny zdrowy posilek to juz bedziesz widziala efekty No powiem ci ze kasa do stymulacji u nas caly czas topniala. Tak sie wydaje ze koszt stymulacji u mnie prawie9 tys a do tego dochodzi cale mnustow innych rzeczy dookoloa i w sumie chyba z 15 tysi poszlo... Efekty niedlugo zobaczymy
Noooo kobito ile razy ja Ciebie wywoływałam do odpowiedzi@bazylia128 nie było mnie tak długo..., zaglądam i od razu zaciskam ogromnie kciuki za Ciebie- !!!! Co jak co ale już po takiej walce ja pewno musi się udać![emoji120][emoji120][emoji120][emoji120] czekam z niecierpliwością na wiadomości zacznę się modlić za Ciebie Kochana [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
@sandra777.12 jak się czujesz Kochana ? Znasz już płeć ? Ja niestety nadal nie[emoji15] Andrzej jest skryty czekam na połówkowe na 3 kwietnia.
Ogromne gratulacje dla dziewczyn, którym się udało w tym czasie !!!!! To niesamowite, odetchnąć z ulgą czytając kalendarz, że jednak walka się opłaciła[emoji110][emoji123][emoji123][emoji123]
@Netiaskitchen gratuluje pamietam jak długo o to walczyłas!!!!
@bazylia128 kiedy będą jakieś wiadomości ????
Ile pobranych?