A propo kopca kreta..tak mi się przypomniało....jak się poznawałam z moim przyszłym mężem czyli jakieś 7 lat temu to chciał sam upiec kopiec kreta - oczywiście takiego z proszku, w pudełku. Nigdy nie zapomnę jego miny jak mu powiedziałam że tam w pudełku to bananów nie ma Był bardzo zawiedziony ...ha ha haU nas pada od rana ;( korzystaj z pogody.
A jak coś upieczesz to oczywiście fotka mile widziana
Ja bylam rano w biedronce. I pomyślałam,że może w weekend upiekę kopiec kreta, więc kupilam banany i śmietany kremowki zobaczymy czy mnie poniesie [emoji513][emoji513][emoji513]
reklama
Liliana87
Fanka BB :)
Tak. A jak nie czuje w ogóle A POTEM zacznie czuć to też fisiuje. Nie ma złotego środka [emoji85][emoji85][emoji85] mi tyle siwych wlosow juz wyszlo,ze masakra. Od tego myślenia.Dziękuję Ci bardzo! Bo jak człowiek przestaje cokolwiek czuć to zaczyna świrować [emoji2957]
Liliana87
Hahahha [emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23] mistrz [emoji1787][emoji23] ja uwielbiam kopiec kreta połączenie tych bananów z kremem.. mniam.A propo kopca kreta..tak mi się przypomniało....jak się poznawałam z moim przyszłym mężem czyli jakieś 7 lat temu to chciał sam upiec kopiec kreta - oczywiście takiego z proszku, w pudełku. Nigdy nie zapomnę jego miny jak mu powiedziałam że tam w pudełku to bananów nie ma Był bardzo zawiedziony ...ha ha ha
bazylia128
Nie musisz duzo schudnac wystarczy ze bedziesz jadła mniej przetworzonych rzeczy i troche mniej maki Pamietaj ze kazdy jeden zdrowy posilek ma duze znaczenie a jak dojdzie do nich kolejny zdrowy posilek to juz bedziesz widziala efekty No powiem ci ze kasa do stymulacji u nas caly czas topniala. Tak sie wydaje ze koszt stymulacji u mnie prawie9 tys a do tego dochodzi cale mnustow innych rzeczy dookoloa i w sumie chyba z 15 tysi poszlo... Efekty niedlugo zobaczymyJesteś bardzo dzielna ✌ trzymam kciuki za nie. Mi sie wydaje ze tez mialam hiperke ale lekką. Jedz białko, zupy i pij dużo wody. Też mnie korci żeby coś sobie kupić ale podobają mi się same dtogie rzeczy a hajs się niestety teraz bedzue tylko kurczył
Z żalu zeżarłam wczoraj całą paczke ciastek. Nie wiem co z tym moim schudnuęcuem będzie
bazylia128
JA sie zaraz poplacze tak sie boje co u mnie bedzie ...Tak, to prawda. My tez mieliśmy 4 blastki i wszystkie 4AA i lekarz mówił,że to piekne blastusie. One dobrze rokują
bazylia128
Jak ja lubie jak w domku sie cos piecze i gotuje rosolekU nas pada od rana ;( korzystaj z pogody.
A jak coś upieczesz to oczywiście fotka mile widziana
Ja bylam rano w biedronce. I pomyślałam,że może w weekend upiekę kopiec kreta, więc kupilam banany i śmietany kremowki zobaczymy czy mnie poniesie [emoji513][emoji513][emoji513]
klaudiaanita
To jest pierwszyA który raz podchodzisz do transferu
bazylia128
Tak ja tez po miesiaczce ale mi od razu powiedzial zeby najpierw dzwonic i ze chyba lepeij nie jezdzic do nich...A własnie miałyście może jakieś usg kontrolne po punkcji....? bo ja mam się zgłosić dopiero po miesiączce. ..
reklama
Daje radę nie mam wyjścia. To jedyne co pozwala mi zapomnieć o leczeniu... A jak zachoruje mówi się trudno obym tylko nikogo z rodziny nie zaraziła. Inne kadry kierowniczej są okrojone, więc chyba jeszcze będziemy pomagać na innych sklepach Mój kierownik ostatnio stwierdził, że bezdzietni powinni nie chodzić na zwolnienia i pamiętać o tych co mają dzieci bo jest ich więcej i jakby im się bardziej należało ja jako bezdzietna to jeszcze nadgodziny mam brać. No tak nami to tylko orać jeszcze... tak mi się przykro zrobiło... Powiedziałam mu parę słówTo jest poprostu wstyd !!!! No co za gowniany kraj zeby rekawiczek nie dac nie wspominajac o premiach... Przeciez teraz kasjerki to jak lekarze maja najwieksze znaczenie w tym syfku... Dobrze jest miec forumowe kolezanki bo przynajmniej naprawde sie dowiadaujemy jak jest a nie takie sciemy z TV... Dasz rade dalej pracowac? Ja cie szczerze podziwam
Podziel się: