reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U nas pada od rana ;( korzystaj z pogody.
A jak coś upieczesz to oczywiście fotka mile widziana;)
Ja bylam rano w biedronce. I pomyślałam,że może w weekend upiekę kopiec kreta, więc kupilam banany i śmietany kremowki;) zobaczymy czy mnie poniesie [emoji513][emoji513][emoji513]
A propo kopca kreta..tak mi się przypomniało....jak się poznawałam z moim przyszłym mężem czyli jakieś 7 lat temu to chciał sam upiec kopiec kreta - oczywiście takiego z proszku, w pudełku. Nigdy nie zapomnę jego miny jak mu powiedziałam że tam w pudełku to bananów nie ma :):):):)Był bardzo zawiedziony ...ha ha ha

reklama
A propo kopca kreta..tak mi się przypomniało....jak się poznawałam z moim przyszłym mężem czyli jakieś 7 lat temu to chciał sam upiec kopiec kreta - oczywiście takiego z proszku, w pudełku. Nigdy nie zapomnę jego miny jak mu powiedziałam że tam w pudełku to bananów nie ma :):):):)Był bardzo zawiedziony ...ha ha ha
Hahahha [emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23] mistrz [emoji1787][emoji23] ja uwielbiam kopiec kreta;) połączenie tych bananów z kremem.. mniam.

Jesteś bardzo dzielna ✌ trzymam kciuki za nie. Mi sie wydaje ze tez mialam hiperke ale lekką. Jedz białko, zupy i pij dużo wody. Też mnie korci żeby coś sobie kupić ale podobają mi się same dtogie rzeczy a hajs się niestety teraz bedzue tylko kurczył 😭

Z żalu zeżarłam wczoraj całą paczke ciastek. Nie wiem co z tym moim schudnuęcuem będzie 🙉
Nie musisz duzo schudnac wystarczy ze bedziesz jadła mniej przetworzonych rzeczy i troche mniej maki ;) Pamietaj ze kazdy jeden zdrowy posilek ma duze znaczenie a jak dojdzie do nich kolejny zdrowy posilek to juz bedziesz widziala efekty ;) No powiem ci ze kasa do stymulacji u nas caly czas topniala. Tak sie wydaje ze koszt stymulacji u mnie prawie9 tys a do tego dochodzi cale mnustow innych rzeczy dookoloa i w sumie chyba z 15 tysi poszlo... Efekty niedlugo zobaczymy ;)

U nas pada od rana ;( korzystaj z pogody.
A jak coś upieczesz to oczywiście fotka mile widziana;)
Ja bylam rano w biedronce. I pomyślałam,że może w weekend upiekę kopiec kreta, więc kupilam banany i śmietany kremowki;) zobaczymy czy mnie poniesie [emoji513][emoji513][emoji513]
Jak ja lubie jak w domku sie cos piecze i gotuje rosolek ;)

reklama
To jest poprostu wstyd !!!! No co za gowniany kraj zeby rekawiczek nie dac nie wspominajac o premiach... Przeciez teraz kasjerki to jak lekarze maja najwieksze znaczenie w tym syfku... Dobrze jest miec forumowe kolezanki bo przynajmniej naprawde sie dowiadaujemy jak jest a nie takie sciemy z TV... Dasz rade dalej pracowac? Ja cie szczerze podziwam ;)
Daje radę 😊 nie mam wyjścia. To jedyne co pozwala mi zapomnieć o leczeniu... A jak zachoruje mówi się trudno 🤷🏻‍♀️ obym tylko nikogo z rodziny nie zaraziła. Inne kadry kierowniczej są okrojone, więc chyba jeszcze będziemy pomagać na innych sklepach 🤦🏻‍♀️ Mój kierownik ostatnio stwierdził, że bezdzietni powinni nie chodzić na zwolnienia i pamiętać o tych co mają dzieci bo jest ich więcej i jakby im się bardziej należało 😳 ja jako bezdzietna to jeszcze nadgodziny mam brać. No tak nami to tylko orać jeszcze... tak mi się przykro zrobiło... Powiedziałam mu parę słów 🙄

Do góry