reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Daje radę 😊 nie mam wyjścia. To jedyne co pozwala mi zapomnieć o leczeniu... A jak zachoruje mówi się trudno 🤷🏻‍♀️ obym tylko nikogo z rodziny nie zaraziła. Inne kadry kierowniczej są okrojone, więc chyba jeszcze będziemy pomagać na innych sklepach 🤦🏻‍♀️ Mój kierownik ostatnio stwierdził, że bezdzietni powinni nie chodzić na zwolnienia i pamiętać o tych co mają dzieci bo jest ich więcej i jakby im się bardziej należało 😳 ja jako bezdzietna to jeszcze nadgodziny mam brać. No tak nami to tylko orać jeszcze... tak mi się przykro zrobiło... Powiedziałam mu parę słów 🙄
Bezczelny... Dobrze ze mu pwoiedzials, ja tez napewno nie potrafila bym sie powsztrymac. Wiece co własnie nawiazujac do tego tematu to powiem wam ze ja niestety czesto czuje sie gorsza, czy mniej znaczaca w społęczenstwie z powodu braku dziecka ;(

Hej kochane 😘
Ja byłam dzisiaj na wizycie przez te ostatnie plamienie
Na usg widać było prawidłowe tętno 👍
Ale jestem troszkę zaniepokojona :-( :(
Niestety nad pęcherzykiem płodowym pojawił się krwiaczek..
Co może prowadzić do powikłań ale nie musi bo może się również wchłonąć na co bardzo liczę
Zalecenia lekarza to wyleżeć go
Także leżę plackiem..
Ze względu na panujący wirus odstawił mi dzisiaj encorton,estrofem i akard
Czy któraś z Was miała krwiaczka i jest wszystko okej ?
Aaa kochana @bazylia128 usuń proszę z kalendarza wizytę 24.03 bo mam teraz iść za 2 tyg 02.04 ❤

Pojechałam kolejka była chociaż nie duża. Pobrane ale straszą że wynik może być jutro. Bo pozamylaki laboratoria rejonowe diagnostyki i zabierają teraz próbki do centralnych.
Także wszystko bez zmian trzeba czekać [emoji16][emoji16]
hehehehehehehe pilnuj, pilnuj, nie wiedziec dlaczego tak zrobilam ;) juz wpisuje [emoji8]

JEszcze @Aaaanna dzisiaj bedzie robic bete ;) UWAZAJ NA SIEBIE [emoji8]

Bezczelny... Dobrze ze mu pwoiedzials, ja tez napewno nie potrafila bym sie powsztrymac. Wiece co własnie nawiazujac do tego tematu to powiem wam ze ja niestety czesto czuje sie gorsza, czy mniej znaczaca w społęczenstwie z powodu braku dziecka ;(
Rozumiem Cię, bo ja też 😳 Tym bardziej po tej rozmowie z kierownikiem. Jakbym mniej wartościowa była.

Jeju...ja na tej pracy zdalnej z domu to będę miała hiperkę ale nie z uwagi na punkcję ale z uwagi na zwiększenie objętości mojego brzucha ..... lodówkę mam niestety na wyciągnięcie ręki.. i wiecie co.. nawet moja świnka chrumka w lodówce nie pomaga się hamować :(

@bazylia128 nie było mnie tak długo...:(, zaglądam i od razu zaciskam ogromnie kciuki za Ciebie- !!!! Co jak co ale już po takiej walce ja pewno musi się udać![emoji120][emoji120][emoji120][emoji120] czekam z niecierpliwością na wiadomości zacznę się modlić za Ciebie Kochana [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

@sandra777.12 jak się czujesz Kochana ? Znasz już płeć ? Ja niestety nadal nie[emoji15] Andrzej jest skryty czekam na połówkowe na 3 kwietnia.

Ogromne gratulacje dla dziewczyn, którym się udało w tym czasie !!!!! To niesamowite, odetchnąć z ulgą czytając kalendarz, że jednak walka się opłaciła[emoji110][emoji123][emoji123][emoji123]

@Netiaskitchen gratuluje 🥳 pamietam jak długo o to walczyłas!!!!

@bazylia128 kiedy będą jakieś wiadomości ????
Ile pobranych?

reklama
U nas pada od rana ;( korzystaj z pogody.
A jak coś upieczesz to oczywiście fotka mile widziana;)
Ja bylam rano w biedronce. I pomyślałam,że może w weekend upiekę kopiec kreta, więc kupilam banany i śmietany kremowki;) zobaczymy czy mnie poniesie [emoji513][emoji513][emoji513]

I teraz mi smaka narobilas wiec tez zrobię kopca [emoji23]

Do góry