reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurcze ja chyba za szybko po punkcji (niedziela) wrocilam do sportu, bo na treningu mi sie zakrecilo w glowie dzisiaj. Jak nigdy :( kluby nie dzialaja, wiec wykupilam beactive.tv i poskakałam z Chodakowską :D ale jutro juz zrobie lużną jogę [emoji16]
@Aduś16 jestem po pukcji ;) Narkoza tym razem byla cudowna ;) jak lezalam na fotelu zanim zasnelam to klika razy powiedzialm jak mi przyjemnie ;) Czekam na info o zarodkach. Napewno mam hiperke ale jakos daje rade. Dzisiaj juz kupilam nowe buty do biegania i ciesze sie jak dziecko ;)

reklama
JA bym normalnie poszla i nie odwolala wizyty ;) Tym bardziej ze jeszcze nie masz okresu to nich ci sprawdza co sie dzieje... Ja czasami w okres musialm isci i szlam od tego sa ;) Idz normalnie ;)
Mówisz ? 😉 chyba mnie namowilas 😂 nie No ale serio co ja się przejmuje i tak zapłacę 160 zł wiec łaski nie robią. Gorzej jak mi powie sory ale transferu tak czy inaczej nie będzie zapraszam w wakacje jak koronawirus się uspokoi 😂

A mnie tak cyce bola o dzisiaj ze jak na okres. A okres ma przyjsc do 10 dni ciekawe ...

Ooooo kochana teraz mi przypomniałaś mój bol piersi przez cała stymulację a potem po punkcji ... ajjjj nie mogłam schodzić ze schodów w jesCze mam cycory 60 G 🤪🤪serio duże piłeczki to już się zastanawiałam czy ich nie ściskać bandażem elastycznym. Nie martw się przyjdzie okres i bol zniknie

Kurcze ja chyba za szybko po punkcji (niedziela) wrocilam do sportu, bo na treningu mi sie zakrecilo w glowie dzisiaj. Jak nigdy :( kluby nie dzialaja, wiec wykupilam beactive.tv i poskakałam z Chodakowską :D ale jutro juz zrobie lużną jogę [emoji16]
Oj nie dalabym rady ;) Ale to od poczatku sie dobrze czulas ;)

Bardzo cię za twoje słowa szanuję, wiesz? Jesteś wierząca ale nie tak ślepo jak wielu ludzi, dostrzegasz złe rzeczy w kościele i nie starasz się tego wybielić [emoji8]

A dziękuję Ci bardzo ☺️ i to nie jest tak, że nie mam kryzysów. Miałam załamanie jak się okazało, że naturalnie nie możemy mieć dzieci. Ale ludzie mają tak naprawdę gorsze problemy więc się w końcu walnęłam w łeb. A moc różańca dała mi jeszcze bardziej do myślenia, jak ciocia mojego M. "otoczyła mnie modlitwą" (nie potrafię tego opisać, no kobieta miała na mnie jakiś zbawienny wpływ, ja czułam wieczorem jak wracałam że szpitala jakaś dziwna moc, aż tu ciocia się sypnęła że to jej sprawka) jak teściu po zawale leżał 2,5 tyg w szpitalu i niestety zmarł... ☹️ Byłam załamana i gdyby nie to wsparcie cioci bym się nie podniosła... Dlatego w Boga wierzę, a Matka Boska jest dla mnie cudotwórczynią. Za to większość księży własnoręcznie urwałabym jaja i nie tylko.

Teoretycznie miałabym gdzie zrobić ale jutro już nie ma sensu bo wizytę muszę odwołać z samego rana ( chyba ze Ten u góry się zlituje nade mną i dostanę w nocy ten okres) to lece na wizytę o 17:05. A z drugiej strony czuje ze to nie ciąża i wole się nie szwendać po punktach pobrań ... ahhh sama już nie wiem. JAK ŻYĆ JA SIĘ PYTAM?![emoji2372][emoji254][emoji24]
Rozumiem;( nigdy nie miałam regularnych @. Nigdy nie mogłam sobie konkretnie zaplanować. Tak samo mialam zaraz po histeroskopii.. czekalam i czekalam i @ przyszła dopiero po 52 dniach... Ale tak widocznie musiało być.. glowa do góry. Może przyjdzie lada moment!

reklama
Do góry