reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dobre jedzonko. Ale porcję procz zupki dla mnie nie do zjedzenia;) Ja mały jogurt ledwo na raz zjadam. Najczęściej jak już jem, bo średnio lubię to takie maks 3/4 ;)
A wiesz ze ja mam jogurtownice w domu i nic w niej nie robie ;) Ja bardzo lubie jogurciki owoce lesne ale staram sie nie jadac ich czesto teraz jem poprostu duzo bialka ze wzgledu na to ze mam napewno hiperke ;)

A Bazylka dzisiaj zajdala na sniadanko duzy jogurt zawsze musi byc owoce lesne i do tego wciagnelam jeszcze serek wiejski z pomidorkami koktajlowymi i pietruszka i kawe ;) Na obiad pomidorowa i nawet z makaronem bo mi sie chcialo i nie chcialo mi sie juz cudowac. Jestem po pukncji wiec i tak juz niczego nie zmienie a do transferu napewno daleko wiec pogrzeszylam;) Zaraz zjem kawalek chlebka z wedlina i serkeim zołtym i salata ipomidorkiem i usmazonym jajkiem i do tego paczuszke pistacji. W miedzyczasie wychlalam puszke coli Łukaszowej bo mialam mega ochote a nie pamietam kiedy to robilam ;) i mam jeszcze polowke mango to zjem ;)
To Ty tu nam piszesz, że my dużo jemy 😂😂 smacznego 😘

Chyba tylko ja sie odwazylam napisac ze cos mi sie tu nie podoba... Niestety za duzo sie naczytalam i za duzo juz widzialam... Wolalbym byc wieksza optymistka... @Aduś16 miala tez sytuacje gdzie beta zwalniala ale to byla beta na wiekszym poziome...
Hej! O @bazylia128 o mnie pamieta :D zajrzalam po kilku dniaxh bo ostatnio brak czasu! Wrocilam w poniedzialek do pracy, a od dziś już wszyscy z domu pracujemy.. Chyba w piątek nam szkoły zamkną :( Wiecie to co się dzieje już wszędzie to nasze dzieci kiedyś będą o tym w podrecznikach czytać.. Chyba dobra lekcja pokory dla wszystkich! Ja chyba przestaje się łudzić ze kiedyś do stymulacji dojdzie, nawet nie wiemy czy i kiedy kupimy mieszkanie na które już mamy umowę.. Nie ważne.. A o jaką betę chodzi ? Napisz więcej?

Hej! O @bazylia128 o mnie pamieta :D zajrzalam po kilku dniaxh bo ostatnio brak czasu! Wrocilam w poniedzialek do pracy, a od dziś już wszyscy z domu pracujemy.. Chyba w piątek nam szkoły zamkną :( Wiecie to co się dzieje już wszędzie to nasze dzieci kiedyś będą o tym w podrecznikach czytać.. Chyba dobra lekcja pokory dla wszystkich! Ja chyba przestaje się łudzić ze kiedyś do stymulacji dojdzie, nawet nie wiemy czy i kiedy kupimy mieszkanie na które już mamy umowę.. Nie ważne.. A o jaką betę chodzi ? Napisz więcej?
Bazylka zawsze o Adusi pamieta ;) Beta w 5 dpt dwóch blastek - 16 nie cale, za trzy dni - 48 i po dwoch kolejnych dniach 58...

reklama
Do góry